Povezane vesti
Sinančević uveren u dobar rezultat na dvoranskom EP
Sportske.net 01.03.2025
Srpski atletičar Armin Sinančević rekao je danas da je uveren u dobar rezultat u bacanju kugle na predstojećem Evropskom dvoranskom prvenstvu u holandskom Apeldornu. "Evropsko prvenstvo u Apeldornu je za mene veliki izazov. Drago mi je što ću učestvovati… »
Evropsko prvenstvo veliki izazov: Bacač kugle Armin Sinančević spreman za dobar rezultat
Dnevnik 01.03.2025
Reprezentativac Srbije u atletici Armin Sinančević daće sve od sebe da ostvari što bolji rezultat na predstojećem Evropskom dvoranskom prvenstvu. EP u dvorani na programu je od 6. do 9. marta u Apeldornu. Sinančević će na kontinentalnom šampionatu… »
Armin cilja medalju na Evropskom prvenstvu: Srbija sa 9 predstavnika ide u Holandiju
Mondo 01.03.2025
Armin Sinančević nada se medalji na Evropskom prvenstvu u Holandiji. Evropsko prvenstvo u Apeldornu (Holandija) održava se od 6. do 9. marta i privlači veliku pažnju ljubitelja atletike. Srbija će tamo imati devet predstavnika. Među onima od kojih se… »
"Sve ono što sam radio..." Sinančević ne krije optimizam pred početak Evropskog prvenstva u atletici
Večernje novosti 01.03.2025
Reprezentativac Srbije u atletici Armin Sinančević izjavio je danas da će dati sve od sebe da ostvari što bolji rezultat na predstojećem Evropskom dvoranskom prvenstvu. Foto: EPA-EFE/YAHYA ARHAB Sinančević će na kontinentalnom šampionatu nastupiti u… »
Sinančević: "Evropsko prvenstvo veliki izazov"
B92 01.03.2025
Reprezentativac Srbije u atletici Armin Sinančević izjavio je da će dati sve od sebe da ostvari što bolji rezultat na predstojećem Evropskom dvoranskom prvenstvu. EP u dvorani na programu je od 6. do 9. marta u Apeldornu. Sinančević će na kontinentalnom… »
Sinančević: Ep veliki izazov
Sportski žurnal 01.03.2025
„Verujem da ću biti vrlo uspešan i sve što sam trenirao doneti dobre rezultate”. Reprezentativac u bacanju kugle Armin Sinančević daće sve od sebe kako bi ostvario što bolji rezultat na predstojećem Evropskom dvoranskom prvenstvu od 6. do 9. marta u… »
Armin Sinančević samouveren pred Evropsko prvenstvo: "Verujem da imam šanse"
Telegraf 01.03.2025
Preporučujemo. Predstojeće dvoransko Evropsko prvenstvo u Apeldornu, koje se održava od 6. do 9. marta 2025. godine, privući će pažnju ljubitelja atletike, a među favorizovanim takmičarima u bacanju kugle svakako je i Armin Sinančević. Armin je podelio… »
Vesti dana »

Akademski plenum pozvao Vučića da odustane od kontramitinga na Vidovdan
Radio 021 pre 31 minutajoš 20 povezanih

Skupština završila raspravu o amandmanima o setu zakona o medijima, ekologiji i kreditiranju; u toku glasanje
RTS pre 26 minutajoš 34 povezane

„Vučićeva vlast nas očekivano ignoriše, ali blokada ih žulja“: Profesori već osam dana neprekidno protestuju na raskrsnici kod Vlade i poručuju da neće odustati
Nova pre 21 minutajoš 14 povezanih

Srpska IT asocijacija: Ukidanje podsticaja bez najave ugrožava poslovanje i poverenje investitora
Radio 021 pre 3 satajoš 15 povezanih