Повезане вести
Синанчевић уверен у добар резултат на дворанском ЕП
Спортске.нет 01.03.2025
Српски атлетичар Армин Синанчевић рекао је данас да је уверен у добар резултат у бацању кугле на предстојећем Европском дворанском првенству у холандском Апелдорну. "Европско првенство у Апелдорну је за мене велики изазов. Драго… »
Европско првенство велики изазов: Бацач кугле Армин Синанчевић спреман за добар резултат
Дневник 01.03.2025
Репрезентативац Србије у атлетици Армин Синанчевић даће све од себе да оствари што бољи резултат на предстојећем Европском дворанском првенству. ЕП у дворани на програму је од 6. до 9. марта у Апелдорну. Синанчевић ће на… »
Армин циља медаљу на Европском првенству: Србија са 9 представника иде у Холандију
Мондо 01.03.2025
Армин Синанчевић нада се медаљи на Европском првенству у Холандији. Европско првенство у Апелдорну (Холандија) одржава се од 6. до 9. марта и привлачи велику пажњу љубитеља атлетике. Србија ће тамо имати девет представника… »
"Све оно што сам радио..." Синанчевић не крије оптимизам пред почетак Европског првенства у атлетици
Вечерње новости 01.03.2025
Репрезентативац Србије у атлетици Армин Синанчевић изјавио је данас да ће дати све од себе да оствари што бољи резултат на предстојећем Европском дворанском првенству. Фото: ЕПА-ЕФЕ/ИАХИА АРХАБ Синанчевић ће на континенталном… »
Синанчевић: "Европско првенство велики изазов"
Б92 01.03.2025
Репрезентативац Србије у атлетици Армин Синанчевић изјавио је да ће дати све од себе да оствари што бољи резултат на предстојећем Европском дворанском првенству. ЕП у дворани на програму је од 6. до 9. марта у Апелдорну… »
Синанчевић: Еп велики изазов
Спортски журнал 01.03.2025
„Верујем да ћу бити врло успешан и све што сам тренирао донети добре резултате”. Репрезентативац у бацању кугле Армин Синанчевић даће све од себе како би остварио што бољи резултат на предстојећем Европском дворанском првенству… »
Армин Синанчевић самоуверен пред Европско првенство: "Верујем да имам шансе"
Телеграф 01.03.2025
Препоручујемо. Предстојеће дворанско Европско првенство у Апелдорну, које се одржава од 6. до 9. марта 2025. године, привући ће пажњу љубитеља атлетике, а међу фаворизованим такмичарима у бацању кугле свакако је и Армин… »
Вести дана »
У Вашингтону почела нова рунда директних преговора између Израела и Либана
Политика пре 2 минутајош 40 повезаних
Руско МО: Напади на 10 војних предузећа у Кијеву, одговор за Старобељск
РТВ пре 57 минутајош 42 повезане
Гранична полиција: Камиони успорено излазе из Србије, Хрватска увела нови царински систем
Инсајдер пре 5 сатијош 21 повезана