Povezane vesti
"Živela sam u kavezu, uspela sam da izađem" Pevačica se još nije razvela od košarkaša, a sada ljubi ovog frajera! (foto)
Kurir 01.03.2025
Pevačica Tamara Todevska pre dve godine se razvela od košarkaša Aleksandra Dimitrovskog, o čemu je sada javno govorila. Ona je otvoreno govorila o problemima koje je imala u braku i tom prilikom je otkrila da je živela u agoniji i da je smogla snage da… »
"Bila sam u agoniji, živela u kavezu, uspela sam da izađem": Pevačica se razvela od košarkaša posle 7 godina braka, a sada…
Blic 01.03.2025
Pevačica Tamara Todevska pre dve godine stavila je tačku na brak sa košarkašem Aleksandrom Dimtrovskim. Ona je nakon razvoda, otvoreno govorila o problemima u braku i tom prilikom je otkrila da je živela u agoniji i da je smogla snage da izađe iz… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza Srbije krajem decembra 2025: hladno jutro, pretežno sunčano i promenljivo vreme sa prolaznim snežnim padavinama i najavom otopljenja
Naslovi.ai pre 45 minutajoš 32 povezane
Studenti u blokadi: Dijaspora danas može da podrži zahtev za raspisivanje vanrednih izbora
Radio 021 pre 2 satajoš 56 povezanih
Razgovarali telefonom Tramp i Putin, Kremlj kaže da je Putin obavestio Trampa o ukrajinskom napadu
Beta pre 34 minutajoš 78 povezanih
Crvena zvezda morala da poveća budžet! Željko Drčelić bez dlake na jeziku!
Kurir pre 24 minutajoš 28 povezanih