Povezane vesti
"Kad mi kažu da rodim dete tačno: Bih..." Milena Ćeranić pobesnela zbog pitanja o majčinstvu, pa progovorila o partneru: "Bila…
Blic 01.03.2025
Pevačica Milena Ćeranić tvrdi da će dete da rodi tek kad bude imala pored sebe partnera sa kojim bi mogla da ga odgaja u miru i ljubavi, kao i da je nerviraju svi koji postavljaju to pitanje kada će postati majka. Milena je jasno svima stavila do znanja… »
"Pobila bih sve koji mi kažu rodi sebi jedno dete!" Milena Ćeranić otvoreno o prinovi, ovo je dovodi do ludila: Najbitnije mi…
Kurir 01.03.2025
Milena Ćeranić je svesna pritiska društva koji ženama nameće kao obavezu da do određenog životnog doba postanu majke. Međuim, ona tome uspešno odoleva jer smatra da od toga da rodiš dete bitnije sa kim ćeš to dete odgajati. Za Milenu je ključna stvar je… »
Vesti dana »

Ubio Nedeljku i Gorana dok su bili u gostima, a domaćina ranio: Jezivi detalji dvostrukog ubistva u Šamcu: Pucao im glavu, policija opkolila celo područje
Blic pre 1 satjoš 2 povezane

(Mapa) RHMZ popalio sve alarme! Za vikenda stižu ekstremne vrućine: Beograd čeka pakao, evo koje oblasti su još na udaru toplotnog talasa
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

Cvejić (SRCE): Priznanje krivice kosovskom tužilaštvu – dokaz da Vučićeva politka puca po šavovima
Danas pre 4 satijoš 1 povezana