Повезане вести

Овде је младић убоден у стомак! Прве слике и снимак са места масовне туче у Железнику

Овде је младић убоден у стомак! Прве слике и снимак са места масовне туче у Железнику

Телеграф 01.03.2025
Препоручујемо. У Железнику је, како је Телеграф сазнао, дошло до масовне туче, а полиција је, како се види на приложеној фотографији траком обележила место на ком је дошло до окршаја. Како јављају наши репортери са лица места… »
Више пута избоден у груди, леђа и стомак! Очевици описали сцене ужаса у Железнику: Након опште туче видео сам момка у локви…

Више пута избоден у груди, леђа и стомак! Очевици описали сцене ужаса у Железнику: Након опште туче видео сам момка у локви…

Курир 01.03.2025
У Железнику у масовној тучи повређено укупно троје, М.Ј. (22) задобио је више убодних рана, у леђа, стомак и груди, док је други младић убоден у стомак, а трећи исечен по шакама. - Чуо сам буку. Драли су се и помињали ножеве… »
"Видео сам дечка како лежи у локви крви": Огласио се очевидац масовне туче на Железнику: Три особе повређене

"Видео сам дечка како лежи у локви крви": Огласио се очевидац масовне туче на Железнику: Три особе повређене

Блиц 01.03.2025
У Железнику у масовној тучи повређено укупно троје, М.Ј. (22) задобио је више убодних рана, у леђа, стомак и груди, док је други младић убоден у стомак, а трећи исечен по шакама. "Чуо сам буку. Драли су се и помињали ножеве… »
"Чуо сам буку и видео младића у локви крви": Очевици о масовној тучи у Железнику, повређено троје

"Чуо сам буку и видео младића у локви крви": Очевици о масовној тучи у Железнику, повређено троје

Мондо 01.03.2025
Огласили су се очевици о масовној тучи у Железнику. У Железнику, како је Телеграф сазнао, у масовној тучи повређено укупно троје, М. Ј. (22) задобио је више убодних рана, у леђа, стомак и груди, док је други младић убоден у… »
"Младић је лежао у локви крви, сав избоден, полио сам га водом": Страшна изјава очевица ужаса у Железнику

"Младић је лежао у локви крви, сав избоден, полио сам га водом": Страшна изјава очевица ужаса у Железнику

Телеграф 01.03.2025
Препоручујемо. У Железнику, како је Телеграф сазнао, у масовној тучи повређено укупно троје, М.Ј. (22) задобио је више убодних рана, у леђа, стомак и груди, док је други младић убоден у стомак, а трећи исечен по шакама. "Чуо сам… »

Вести дана »