Повезане вести
Овде је младић убоден у стомак! Прве слике и снимак са места масовне туче у Железнику
Телеграф 01.03.2025
Препоручујемо. У Железнику је, како је Телеграф сазнао, дошло до масовне туче, а полиција је, како се види на приложеној фотографији траком обележила место на ком је дошло до окршаја. Како јављају наши репортери са лица места… »
Више пута избоден у груди, леђа и стомак! Очевици описали сцене ужаса у Железнику: Након опште туче видео сам момка у локви…
Курир 01.03.2025
У Железнику у масовној тучи повређено укупно троје, М.Ј. (22) задобио је више убодних рана, у леђа, стомак и груди, док је други младић убоден у стомак, а трећи исечен по шакама. - Чуо сам буку. Драли су се и помињали ножеве… »
"Видео сам дечка како лежи у локви крви": Огласио се очевидац масовне туче на Железнику: Три особе повређене
Блиц 01.03.2025
У Железнику у масовној тучи повређено укупно троје, М.Ј. (22) задобио је више убодних рана, у леђа, стомак и груди, док је други младић убоден у стомак, а трећи исечен по шакама. "Чуо сам буку. Драли су се и помињали ножеве… »
"Чуо сам буку и видео младића у локви крви": Очевици о масовној тучи у Железнику, повређено троје
Мондо 01.03.2025
Огласили су се очевици о масовној тучи у Железнику. У Железнику, како је Телеграф сазнао, у масовној тучи повређено укупно троје, М. Ј. (22) задобио је више убодних рана, у леђа, стомак и груди, док је други младић убоден у… »
"Младић је лежао у локви крви, сав избоден, полио сам га водом": Страшна изјава очевица ужаса у Железнику
Телеграф 01.03.2025
Препоручујемо. У Железнику, како је Телеграф сазнао, у масовној тучи повређено укупно троје, М.Ј. (22) задобио је више убодних рана, у леђа, стомак и груди, док је други младић убоден у стомак, а трећи исечен по шакама. "Чуо сам… »
Вести дана »
Завршена расправа о амандманима на сет правосудних закона, сутра гласање
РТС пре 11 минутајош 25 повезаних
Историјски трговински договор Индије и ЕУ: 'Мајка свих споразума'
BBC News пре 4 сатијош 37 повезаних
Прослава Светог Саве у Србији и протест хора Карловачке гимназије због присуства политичара
Наслови.аи пре 2 сатајош 29 повезаних
Матијас Лесор се огласио због трагедије близу границе са Србијом
Телеграф пре 45 минутајош 42 повезане