Povezane vesti
„Ja se ne vatam za gušu, ja bijem redom“: Objavljen snimak rasprave gradonačelnika Kraljeva i članova SPS
Danas 01.03.2025
Na društvenim mrežama osvanuo je snimak verbalne rasprave između gradonačelnika Kraljeva Predraga Terziića i dvoje članova Socijalističe partije Srbije u tom gradu. Na objavljenom snimku za koji se ne zna kada je nastao, prema navodima na stranici… »
„Ja se ne vatam za gušu, ja bijem redom“: Objavljen snimak rasprave gradonačelnika Kraljeva i članova SPS VIDEO
Nova 01.03.2025
Na društvenim mrežama osvanuo je snimak verbalne rasprave između gradonačelnika Kraljeva Predraga Terziića i dvoje članova Socijalističe partije Srbije u tom gradu. Na objavljenom snimku za koji se ne zna kada je nastao, prema navodima na stranici… »
Vesti dana »
Predstavio se kao prodavac posuđa pa ukrao nakit iz stana Vrbašanke
Moj Novi Sad pre 1 satjoš 39 povezanih
"Spremni za sve što odluči Vrhovni komandant" Za Trampov naredni korak u ratu s Iranom još hiljade američkih vojnika, Pentagon traži 200 milijardi dolara (foto)
Kurir pre 28 minutajoš 194 povezane
"Buka i bes" u Vašingtonu: "Oluja" kritika na račun Džozefa Kenta zbog stava oko Irana
Euronews pre 18 minutajoš 36 povezanih
Fond PIO: Objavljene rang-liste korisnika penzija koji su dobili besplatan oporavak u banjama
Serbian News Media pre 2 satajoš 23 povezane