Povezane vesti
„Ja se ne vatam za gušu, ja bijem redom“: Objavljen snimak rasprave gradonačelnika Kraljeva i članova SPS
Danas 01.03.2025
Na društvenim mrežama osvanuo je snimak verbalne rasprave između gradonačelnika Kraljeva Predraga Terziića i dvoje članova Socijalističe partije Srbije u tom gradu. Na objavljenom snimku za koji se ne zna kada je nastao, prema navodima na stranici… »
„Ja se ne vatam za gušu, ja bijem redom“: Objavljen snimak rasprave gradonačelnika Kraljeva i članova SPS VIDEO
Nova 01.03.2025
Na društvenim mrežama osvanuo je snimak verbalne rasprave između gradonačelnika Kraljeva Predraga Terziića i dvoje članova Socijalističe partije Srbije u tom gradu. Na objavljenom snimku za koji se ne zna kada je nastao, prema navodima na stranici… »
Vesti dana »

Otkriveno zbog čega je priveden tviteraš Kristal Met Dejmon: Terete ga za navodni napad na policiju na protestu
Nova pre 15 minutajoš 52 povezane

Nestabilno vreme u Srbiji sa lokalnim pljuskovima, grmljavinom i mogućom sugradicom
Naslovi.ai pre 35 minutajoš 31 povezana

Ivanić spreman za Pafos - Milijaš: Da se napuni stadion, da se podrži ekipa da lakše dođe do Lige šampiona
Sportski žurnal pre 1 satjoš 22 povezane