Povezane vesti
Dodik sa Mandićem i Kneževićem: Naš narod zajedno kad je teško
Večernje novosti 01.03.2025
MI smo Srbi, gde god živeli. Nismo bosanski, kosovski, crnogorski. Može se reći Srbi iz BiH, ali ne može bosanski Srbi - istakao je predsednik Republike Srpske Milorad Dodik na zajedničkom obraćanju sa šefom crnogorskog parlamenta Andrijom Mandićem i… »
Mandić i Knežević u Banjaluci: Srbi iz Crne Gore uvek uz Republiku Srpsku
RTS 01.03.2025
Važno je da pokažemo da smo sabrani i da se borimo za politiku koju zastupamo, kako u Srpskoj i Crnoj Gori, tako i u Srbiji, rekao je predsednik Republike Srpske Milorad Dodik u Banjaluci nakon sastanka sa predsednikom Skupštine Crne Gore Andrijom… »
Mandić: Srbi iz Crne Gore zajedno sa Srbima iz Srpske i kada je teško
RTV 01.03.2025
BANJALUKA - Mir i stabilnost treba da nađemo na svim područjima gde živi srpski narod, rekao je predsednik Skupštine Crne Gore Andrija Mandić na konferenciji za novinare u Banjaluci tokom radne posete predsedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku. Mandić… »
Dodik u Banjaluci sa predsjednikom Skupštine Crne Gore
Slobodna Evropa 01.03.2025
Predsjednik bh. entiteta Republike Srpske Milorad Dodik sastao se 1. marta u Banjaluci sa predsjednikom Skupštine Crne Gore Andrijom Mandiće, i poslanikom iz redova Demokratske narodne partije u Parlamentu Crne Gore Milanom Kneževićem. Posle sastanka… »
Andrija Mandić u Banjaluci: Srbi iz Crne Gore zajedno sa Srbima iz Srpske i kada je teško (VIDEO)
Danas 01.03.2025
Trebamo da nađemo mir i stabilnosti na svim područjima gde živi srpski narod, rekao je predsednik Skupštine Crne Gore Andrija Mandić na konfereniciji za novinare u Banjaluci, prenosi RTRS. Mandić je istakao da su Srbi iz Crne Gore zajedno sa Srbima iz… »
Vesti dana »
“Mom sinu celu noć krče creva, a meni se srce cepa. Sve su mi uzeli, dete im ne dam”: Teška životna priča autoprevoznika Jaćimovića koji treći dan štrajkuje glađu
Nova pre 23 minutajoš 118 povezanih
Antonijević potvrdio da je kandidat Srpske napredne stranke za poverenika za zaštitu ravnopravnosti
Euronews pre 2 satajoš 21 povezana