Povezane vesti

Vladimir Stojković 1. put progovorio o izjavi da vraća srpski pasoš i nadimku Mustafa: Ovo niko nije očekivao!

Vladimir Stojković 1. put progovorio o izjavi da vraća srpski pasoš i nadimku Mustafa: Ovo niko nije očekivao!

Telegraf pre 3 sata
Preporučujemo. Čuveni golman srpske reprezentacije Srbije, kao i najvećih klubova naše zemlje Zvezde i Partizana, Vladimir Stojković je bio gost podkasta "Wish&Go" gde je doslovno otvorio dušu o mnogim stvarima koje ranije nisu bile poznate… »
"Selektoru su zabranili da me zove u reprezentaciju, od tad nikad nismo pričali": Šok tvrdnje Stojkovića!

"Selektoru su zabranili da me zove u reprezentaciju, od tad nikad nismo pričali": Šok tvrdnje Stojkovića!

Telegraf pre 5 sati
Preporučujemo. Bivši čuvar mreže Orlova, Zvezde, Partizana i mnogih drugih klubova u Evropi, Vladimir Stojković, nesumnjivo je jedan od najboljih golmana kojeg je Srbija imala u poslednjih 50 godina, a tokom karijere je ostao poznat kao neko ko je… »
Horor ispovest Vladira Stojkovića o Đenovi i sukobu s Delijama: "Možda me ne bi ubili, ali..."

Horor ispovest Vladira Stojkovića o Đenovi i sukobu s Delijama: "Možda me ne bi ubili, ali..."

Telegraf pre 6 sati
Preporučujemo. Bivši golman reprezentacije Srbije, Vladimir Stojković, bio je gost potkasta " Wish & Go", gde je dao veliki intervju u razgovoru sa novinarima Nebojšom Viškovićem i Gojkom Andrijaševićem. Dobar deo intervjua bio je posvećen i… »

Vesti dana »