Povezane vesti

Gradonačelnik Mićin u iznenadnoj poseti "vodovodu": Radovi teku planiranom dinamikom, zahtevao sam da budu završeni najkasnije…

Gradonačelnik Mićin u iznenadnoj poseti "vodovodu": Radovi teku planiranom dinamikom, zahtevao sam da budu završeni najkasnije…

Dnevnik 01.03.2025
Gradonačelnik Novog Sada Žarko Mićin bio je danas u nenajavljenom obilsku radova na regeneraciji bunara BHD 5, na izvorištu Ratno ostrvo, što će duplirati izdašnost bunara, sa sadašnjih 40 litara, na oko 70 do 80 litara u sekundi. Uverio sam se da radovi… »
Mićin nenajavljeno obišao radove na bunarima

Mićin nenajavljeno obišao radove na bunarima

Radio 021 01.03.2025
Gradonačelnik Novog Sada Žarko Mićin imao je nenajavljeni obilazak radova na regeneraciji bunara BHD 5, na izvorištu Ratno ostrvo. Kako saopštavaju iz Kabineta gradonačelnika, regeneracija bunara će biti završena u naredne dve do tri nedelje i… »
Gradonačelnik Mićin u nenajavljenom obilasku radova na regeneraciji bunara na izvorištu Ratno ostrvo

Gradonačelnik Mićin u nenajavljenom obilasku radova na regeneraciji bunara na izvorištu Ratno ostrvo

RTV 01.03.2025
NOVI SAD - Gradonačelnik Novog Sada Žarko Mićin otišao je danas u nenajavljeni obilazak radova na regeneraciji bunara BHD 5, na izvorištu Ratno ostrvo. Regeneracija bunara će biti završena u naredne dve do tri nedelje i dupliraće izdašnost bunara, sa… »

Vesti dana »