Povezane vesti
Dekanka Filozofskog u Nišu s unukom na protestu: Kada ste u opasnosti nije važno kojoj generaciji pripadate
N1 Info 01.03.2025
Dekanka Filozofskog fakulteta u Nišu Natalija Jovanović je na protest u ovom gradu došla sa svojim unukom Vukom Ilićem. Za N1 poručuje, da generacijski jaz ne postoji kada su ljudi u opasnosti. „Mi, moj unuk i ja, smo ekipa koja se ne razdvaja. Pazimo… »
Dekanka Filozofskog u Nišu na protestu s unukom: Kada ste u opasnosti nije važno kojoj generaciji pripadate
Nova 01.03.2025
Dekanka Filozofskog fakulteta u Nišu Natalija Jovanović je na protest u ovom gradu došla sa svojim unukom Vukom Ilićem. Za N1 poručuje, da generacijski jaz ne postoji kada su ljudi u opasnosti. „Mi, moj unuk i ja, smo ekipa koja se ne razdvaja. Pazimo… »
Vesti dana »

Studenti i građani ispred Novosadskog sajma: Ispit Pravnog fakulteta uz privatno obezbeđenje
Beta pre 1 satjoš 26 povezanih

"Zaposleni su došli na svoje radno mesto!" Oglasila se predsednica Akademije Visoke škole elektrotehnike koja je jutros probudila i izbacila studente u blokadi iz zgrade fakulteta
Blic pre 9 minutajoš 12 povezanih

VJT: Zagorka Dolovac ovlastila TOK da postupa u slučaju "nadstrešnica" zbog izjave oštećenog da se radi o terorizmu
N1 Info pre 1 satjoš 28 povezanih

SAD naoružava Kijev, EU plaća – Tramp objasnio zašto Rusija neće proći nekažnjeno: Putin lepo priča, a onda bombarduje
RTS pre 34 minutajoš 30 povezanih

U Kostolcu puštena u probni rad solarna elektrana "Petka": Zauzima površinu od oko 15 hektara
Euronews pre 14 minutajoš 21 povezana