Povezane vesti
"Od Ua ne rastu plate i penzije, Ua neće da sačuva Kosovo i metohiju" Vučević u Zrenjaninu odgovorio opoziciji: Vrište i viču…
Kurir 01.03.2025
Predsednik SNS Miloš Vučević naglasio je da se oko 50,60 ljudi okupilo u Srbobranu kada i simpatizeri stranke na čijem je čelu. - Sad sam došao iz Srbobrana. Zamislite, oni se okupe kad se mi okupimo. Njih 50, 60 pišti, dokoni ljudi. Oni dođu da nama… »
Vučević iz Srbobrana: Od "ua!" ne rastu plate i penzije
Blic 01.03.2025
Predsednik SNS Miloš Vučević naglasio je da se oko 50,60 ljudi okupilo u Srbobranu kada i simpatizeri stranke na čijem je čelu. - Sad sam došao iz Srbobrana. Zamislite, oni se okupe kad se mi okupimo. Njih 50, 60 pišti, dokoni ljudi. Oni dođu da nama… »
Vesti dana »

U narednim satima ovi delovi Srbije na udaru nevremena Upozorenje RHMZ: Očekuju se pljuskovi, grad, olujni vetar!
Alo pre 21 minutajoš 10 povezanih

Obeležavanje 30 godina od akcije "Oluja" danas u Sremskim Karlovcima, meštani poručili Vučiću da je nepoželjan
Radio 021 pre 51 minutajoš 3 povezane

Evo gde možete da gledate uživo TV prenos meča Čukarički - Radnički Niš u 3. kolu Superlige Srbije
Telegraf pre 1 satjoš 5 povezanih

Vladimir Đukanović: Nisu normalni što hapse Momirovića, ako je tačno za njega - moraće celu Vladu da privedu
Radio 021 pre 51 minutajoš 1 povezana

“Kakav požar…” Žena Darka Lazića u šoku nakon vesti da je tokom njegovog koncerta izbio požar
Telegraf pre 7 satijoš 4 povezane