Повезане вести
Овако је Саша Поповић причао о сусрету с Баба Вангом: Рекла ми је да ће се Слатки грех распасти и када ћу се оженити
Курир 01.03.2025
Оснивач "Гранда" Саша Поповић преминуо је у 71. години. Иза њега је остала богата музичка каријера, током које је много тога доживео, између осталог и сусрет са чувеном бугарском пророчницом Баба Вангом. Поповић се пре неколико… »
Умро Саша Поповић! Породица издала званично саопштење
Стори 01.03.2025
После кратке и тешке болести, преминуо Саша Поповић. Оснивач и креативни директор Гранд продукције умро је у 70. години. Многи су се надали да ће Сале битку добити. Уздали су се у пророчанство Баба Ванге бугарске пророчницр која… »
Овако је Саша Поповић причао о предвиђању Баба Ванге: "Заспаћеш и нећеш се пробудити"
Б92 01.03.2025
Саша Поповић, оснивач Гранд продукције, преминуо је данас у 70. години након кратке и тешке борбе са опаком болешћу. Саша Поповић је једном приликом испричао како је био код познате пророчице Баба Ванге, која му је предвидела… »
Шта је тачно Баба ванга прорекла Саши поповићу: Умрећеш, заспаћеш и нећеш се пробудити
Вечерње новости 01.03.2025
САША Поповић умро је у 70. години након што је водио кратку и тешку борбу са опаком болести. Фото: АТА имагес/А. Ахел Иначе, Саша је својевремено открио да је био код чувене пророчице, Баба Ванге, која му је прорекла смрт. -… »
Саша Поповић преминуо у 70-ој години, а ево шта је Ванга рекла када ће умрети
Свет & Скандал 01.03.2025
Саша Поповић преминуо је данас након борбе са опаком болешћу Саша Поповић преминуо је данас у 70. години након борбе са тешком болешћу. Креативни директор Гранд продукције у неколико наврата је говорио о свом сусрету са чувеном… »
"Узео сам 2 коцке шећера и отишао код Баба Ванге": Саша Поповић о сусрету током којег је сазнао када ће умрети
Мондо 01.03.2025
Саша Поповић, некадашњи челник Гранда, напустио нас је данас након кратке и тешке болести. Креативни директор Гранд продукције и први човек естраде који је задужен за велики број каријера данашњих певача Саша Поповић, напустио… »
"Узео сам 2 коцке шећера и отишао код Баба Ванге а она ми је рекла Када ћу умрети": Ево какво је било искуство Саше Поповића…
Дневник 01.03.2025
Саша Поповић је услед здравствених разлога спречен да присуствоје новој сезони "Гранда", а у његовом одсуству ће га мењати Воја Недељковић. У времену старе Југославије, Саша Поповић и Брена били су јако познати и њихова… »
Вести дана »
Покушан војни пуч, председник на сигурном, пучисти тврде: Узели смо националну телевизију!
Дневник пре 25 минутајош 31 повезана
Тачка на рекорд Звезде: Ево колико утакмица и дана је грађен
Спорт клуб пре 26 минутајош 112 повезане
Вошин хладан туш за Звезду, Његош утишао Маракану и погурао Партизан ка врху!
Спортске.нет пре 3 сатајош 37 повезаних
"Обараћемо руске авионе и дронове": Овакву претњу Путин није добио од почетка рата у Украјини
Мондо пре 3 сатајош 51 повезана