Повезане вести

Неда Украден једва изустила пар речи након вести која је целу естраду завила у црно: Ево шта је имала да каже након смрти Саше…

Неда Украден једва изустила пар речи након вести која је целу естраду завила у црно: Ево шта је имала да каже након смрти Саше…

Курир 01.03.2025
Саша Поповић умро је данас у 71. години након тешке болести са опаком болешћу. Поводом ове потресне вести огласила се и Неда Украден која није у тренутно у држави, те није могла дуго да разговара: - Био је заиста изузетна личност… »
Мирослав Илић се огласио након смрти поповића! Певач поручио: Нисмо се дуго чули, искрено...

Мирослав Илић се огласио након смрти поповића! Певач поручио: Нисмо се дуго чули, искрено...

Курир 01.03.2025
Оснивач и креативни директор Гранд продукције, Саша Поповић, преминуо је данас, 1. марта, у 71. години, након кратке и тешке болести. Лечио се у Паризу, где је провео последње дане окружен породицом и најближим пријатељима… »
"Недостајаћеш ми, Саленце, бескрајно" Цеца занемела од бола због смрти Саше Поповића: Твој одлазак је...

"Недостајаћеш ми, Саленце, бескрајно" Цеца занемела од бола због смрти Саше Поповића: Твој одлазак је...

Курир 01.03.2025
Саша Поповић умро је данас у 71. години, а Цеца Ражнатовић се од њега опростила болним речима. - Драги мој пријатељу, био си човек визије, харизме и неисцрпне енергије. Твој одлазак је ненадокнадив губитак, не само за твоју… »
"Живот је неправедан" Мили претужан након вести да је Саша Поповић умро

"Живот је неправедан" Мили претужан након вести да је Саша Поповић умро

Курир 01.03.2025
Оснивач Гранд продукције саша Поповић преминуо је након тешке болести, а Александар Милић, Мили који је већ годинама део жирија " Звезде Гранда", огласио се за Курир тим тужним поводом. - Чуо сам, верујте ми да не знам шта да… »
Овако су изгледали последњи дани Саше поповића! Лечио се у Паризу, породица све време била уз њега, опака болест дошла…

Овако су изгледали последњи дани Саше поповића! Лечио се у Паризу, породица све време била уз њега, опака болест дошла…

Курир 01.03.2025
Саша Поповићумро је данас у 71. години након тешке болести са опаком болешћу. Саша Поповић умро је данас након кратке борбе са опаком болешћу. Он се мање од годину дана борио са тешком болешћу. Уверен да ће је победити, борио се… »
Након 4 године љутње Карлеуша се опростила од Поповића: Почетак и крај једне ере

Након 4 године љутње Карлеуша се опростила од Поповића: Почетак и крај једне ере

Стори 01.03.2025
Вест да је директор "Гранд" продукције Саша Поповић преминуо након краће и тешке болести растужила је читаву јавност, а друштвене мреже препуне су опроштајних порука које његови пријатељи и сарадници деле. Између осталих… »
Саша Поповић умро у Паризу, добијао најбољу могућу негу! Боловао од тешке болести, лекови стизали из целе Европе, требало је…

Саша Поповић умро у Паризу, добијао најбољу могућу негу! Боловао од тешке болести, лекови стизали из целе Европе, требало је…

Курир 01.03.2025
Оснивач Гранд продукције, Саша Поповић, преминуо је након тешке и кратке болести и то у Паризу. Поповић се тамо лечио месецима од момента када је сазнао да је тешко болестан. За естрадног мага било је обезбеђенео само оно… »
"Ћерка ми је саопштила, а Лепа Брена кроз сузе потврдила" Сања Ђорђевић не може да дође себи због Сашине смрти: "Помогао ми…

"Ћерка ми је саопштила, а Лепа Брена кроз сузе потврдила" Сања Ђорђевић не може да дође себи због Сашине смрти: "Помогао ми…

Курир 01.03.2025
Сања Ђорђевић тешко је поднела вест да је Саша Поповић преминуо. Њој је тужну вест саопштила ћерка, а Лепа Брена кроз сузе потврдила. Музичка звезда никад неће заборавити пријатеља који јој је највише помогао у животу и… »
"Имао си још много тога да даш" Тања Савић се расула у комаде због смрти Саше Поповића: Поносна сам што сам имала таквог…

"Имао си још много тога да даш" Тања Савић се расула у комаде због смрти Саше Поповића: Поносна сам што сам имала таквог…

Курир 01.03.2025
Креативни директор и оснивач "Гранда", Саша Поповић, преминуо је данас у 71. години. Тужну вест саопштила је "Гранд" продукција, коју је он и основао крајем деведесетих година. Велики број јавних личности се огласио путем… »
Саша Поповић умро након тешке борбе са опаком болешћу, лечио се у Паризу: Породица све време била уз њега

Саша Поповић умро након тешке борбе са опаком болешћу, лечио се у Паризу: Породица све време била уз њега

Б92 01.03.2025
Оснивач и креативни директор Гранд продукције Саша Поповић преминуо је након кратке и тешке болести, а лечио се у иностранству. Саша Поповић се мање од годину дана борио, уверен да ће је победити опаку болест. Његово лечење… »
Саша Поповић је преминуо у Паризу! Ево од чега је умро директор "Гранда", и ко је био уз њега у последњим тренуцима

Саша Поповић је преминуо у Паризу! Ево од чега је умро директор "Гранда", и ко је био уз њега у последњим тренуцима

Дневник 01.03.2025
Саша Поповић преминуо је данас у Паризу у 71. години, а са њим су били његова супруга Сузана и ужа породица. Саша Поповић је изгубио битку са канцером због чега се последњих месеци повукао из јавности, а помоћ је потражио на… »
"Моја душа је начета заувек" Весна Милановић сломљена због смрти Саше Поповића: "Отишао је човек"

"Моја душа је начета заувек" Весна Милановић сломљена због смрти Саше Поповића: "Отишао је човек"

Курир 01.03.2025
Весна Милановић опростила се од Саше Поповића предивним речима. Отишао је Човек. Драги мој Сале, хвала ти што си дотакао мој живот, хвала за пружену руку, за прилику да сарађујем са највећим, хвала за пријатељство... Хвала за… »
Потресне речи Тање Савић о Саши Поповићу: "Чекао си моју реакцију" ФОТО

Потресне речи Тање Савић о Саши Поповићу: "Чекао си моју реакцију" ФОТО

Б92 01.03.2025
Певачица Тања Савић, победница првог издања такмичења Звезде гранда опростила се од Саше Поповића, творца такмичења и креативног директора Гранд продукције. Оснивач и креативни директор Гранд продукције, Саша Поповић, умро је… »
Ово је последња објава Саше Поповића: "Пронашао сам мир и спокој"

Ово је последња објава Саше Поповића: "Пронашао сам мир и спокој"

Б92 01.03.2025
Креативни директор и оснивач Гранд продукције, Саша Поповић, преминуо је данас, у 71. години, након краће болести. Трагичну вест саопштила је Гранд продукција, коју је Саша Поповић основао крајем деведесетих година. Преминуо је у… »
Огласио се велики пријатељ Саше поповића! Алекса Балашевић емотивном поруком се опростио од естрадног мага: Саучешће…

Огласио се велики пријатељ Саше поповића! Алекса Балашевић емотивном поруком се опростио од естрадног мага: Саучешће…

Курир 01.03.2025
Саша Поповић, креативни директор "Гранда", преминуо је данас у 71. години након краће болести. Цела естрада је завијена у црно због његове смрти, а тужна вест погодила је и његовог пријатеља, сина Ђорђа Балашевића, Алексу… »
"Требала сам ускоро да седим у Звездама Гранда поред њега..." Милица Тодоровић се опростила од Саше Поповића: "Био ми је као…

"Требала сам ускоро да седим у Звездама Гранда поред њега..." Милица Тодоровић се опростила од Саше Поповића: "Био ми је као…

Курир 01.03.2025
После кратке и тешке болести, преминуо је Саша Поповић, оснивач и креативни директор Гранд продукције. Због овог тужног и немилог догађаја огласила се и певачица Милица Тодоровић која је потекла у Гранду као победница друге… »
Драгана Катић плаче и опрашта се од Саше поповића: "Био је 26 година део моје породице..."

Драгана Катић плаче и опрашта се од Саше поповића: "Био је 26 година део моје породице..."

Курир 01.03.2025
После кратке и тешке болести, преминуо је Саша Поповић, оснивач и креативни директор Гранд продукције. Због овог тужног и немилог догађаја огласила се и водитељка Гранда, Драгана Катић, која је своју каријеру градила уз Салета… »
Поносна сам што сам имала таквог ментора: Тања Савић се расула у комаде због смрти Саше Поповића

Поносна сам што сам имала таквог ментора: Тања Савић се расула у комаде због смрти Саше Поповића

Вечерње новости 01.03.2025
ВЕЛИКИ број јавних личности се огласио путем друштвених мрежа, након вести о Сашиној смрти, а међу њима је и позната певачица Тања Савић. Фото: Притнскрин Јутјуб/ИДЈВидеос.ТВ Тања је такође изјавила искрено саучешће породици… »
Породица Шаулић се опростила од Саше Поповића: "у најлепшем сећању остају нам деценије пријатељства и сарадње..."

Породица Шаулић се опростила од Саше Поповића: "у најлепшем сећању остају нам деценије пријатељства и сарадње..."

Курир 01.03.2025
Цела естрада сломљена је тугом због смрти оснивача "Гранда" Саше Поповића. Овим тужним поводом за Курир се огласила и Гордана Шаулић. "Породица Шаулић у овим тешким тренуцима изражава дубоко саучешће породици Саше Поповића. У… »
Хасан Дудић сломљен након смрти Саше поповића: Прерано је отишао, требао је да дочека да уда ћерку...

Хасан Дудић сломљен након смрти Саше поповића: Прерано је отишао, требао је да дочека да уда ћерку...

Курир 01.03.2025
После кратке и тешке болести, данас је преминуо Саша Поповић, а тим поводом се за Курир огласио Хасан Дудић, који је био велики пријатељ са Поповићем. - Жао ми је свакога поготово њега. Он је човек који је направио револуцију… »
Огласио се Саша Матић: "Све вас је више са оне стране" ФОТО

Огласио се Саша Матић: "Све вас је више са оне стране" ФОТО

Б92 01.03.2025
Певач Саша Матић се опростио од Саше Поповића који је преминуо данас након тешке болести. Продуцент и музичар, оснивач и креатвни директор Гранд продукције Саша Поповић преминуо је након краће и тешке болести. "Драги мој Сале…… »
Огласио се Гранд након смрти Саше Поповића

Огласио се Гранд након смрти Саше Поповића

Б92 01.03.2025
Александар Саша Поповић, оснивач и креативни директор Гранд продукције, преминуо је данас у 70. години, после краће и теже болести. Последње дане Саша Поповић провео је у Паризу, где се лечио на једној од најбољих клиника у… »
Јована Јеремић сломљена због смрти Саше поповића: Опростила се поруком која кида душу

Јована Јеремић сломљена због смрти Саше поповића: Опростила се поруком која кида душу

ВОДИТЕЉКА Јована Јеремић остала је затечена када је сазнала да је преминуо Саша Поповић, те се одмах сломила од туге. Фото: Принтскрин/АТА имагес Јована се на крају опростила од њега преко друштвених мрежа, те му је пожелела да… »
Симболика смрти Саше поповића: Дан када је умро имао посебно значење за њега

Симболика смрти Саше поповића: Дан када је умро имао посебно значење за њега

ОСНИВАЧ "Звезде Гранда" Саша Поповић, преминуо је у суботу, на дан емитовања шоу програма. Фото: Принтскрин/Звезде Гранда Лечио се у Паризу, где је провео последње дане окружен породицом и најближим пријатељима. Током дуге и… »
Ово су последње фотографије Саше Поповића у јавности: Због болести се повукао, а онда су естрадног мага ухватили овде

Ово су последње фотографије Саше Поповића у јавности: Због болести се повукао, а онда су естрадног мага ухватили овде

ЕКИПА "Папарацо Лова" ухватила је мага естраде у срцу Београда док је био у шетњи са пријатељем. Фото: АТА имагес Саша Поповић, оснивач и креативни директор Гранд продукције преминуо је данас, после кратке и тес̌ке болести… »
Последња порука Саше поповића кида душу: Носио са великим стресом, имао је велику унутрашњу борбу (фото)

Последња порука Саше поповића кида душу: Носио са великим стресом, имао је велику унутрашњу борбу (фото)

ЧЕЛНИК "Гранда" Саша Поповић преминуо је после дуге и тешке болести, те се цела естрада, поред породице и пријатеља опрашта сада од њега. Фото: Петар Милошевић Саша се наиме, огласио последњи пут на друштвеним мрежама 2020… »
Саша Поповић преминуо у Паризу, ово су детаљи

Саша Поповић преминуо у Паризу, ово су детаљи

Свет & Скандал 01.03.2025
Саша Поповић преминуо у Паризу Саша Поповић преминуо је у Паризу где се лечио од тешке болести. Иако је био у рукама најбољих европских лекара и примао врхунску терапију, болест је била јача. Саша је био уверен да ће победити… »
Овако су изгледали последњи дани Саше Поповића: Био ван Србије, породица све време била уз њега

Овако су изгледали последњи дани Саше Поповића: Био ван Србије, породица све време била уз њега

Мондо 01.03.2025
Иако је лечење почело истог тренутка, болест је узела маха. Саша Поповић преминуо је данас у 70. години након тешке болести са опаком болешћу. Креативни директор Гранда се мање од годину дана борио са тешком болешћу. Уверен да… »
Од чега је преминуо Саша Поповић? Лечио се у Паризу, сазнао за болест после прелома ноге

Од чега је преминуо Саша Поповић? Лечио се у Паризу, сазнао за болест после прелома ноге

Мондо 01.03.2025
Саша Поповић је преминуо у Паризу где се лечио. Нажалост, болест је била јача. Саша Поповић преминуо је данас у 70. години након тешке борбе са опаком болешћу и то је довољно рећи да би се разумео читав контекст, па због… »
"Живот је неправедан" Мили претужан након вести о смрти Саше Поповића

"Живот је неправедан" Мили претужан након вести о смрти Саше Поповића

ОСНИВАЧ Гранд продукције преминуо је након тешке болести, а Мили који је већ годинама део жирија "Звезде Гранда" огласио се за Курир тим тужним поводом. Фото: АТА имагес - Чуо сам, верујте ми да не знам шта да кажем у овом тешком… »
Драги мој Сале, све вас је више са оне стране, А све већа празнина остаје овде: Саша Матић о смрти Саше Поповића

Драги мој Сале, све вас је више са оне стране, А све већа празнина остаје овде: Саша Матић о смрти Саше Поповића

ПЕВАЧ Саша Матић опростио се Саше Поповића. Фото АТА Имагес (Саша Матић) - Драги мој Сале… све вас је више са оне стране, а све већа празнина остаје овде. Нема речи да опишу овај осећај губитка… Био си ми више од ментора и… »
Ово је последња објава Саше Поповића: "Пронашао сам мир и спокој..."

Ово је последња објава Саше Поповића: "Пронашао сам мир и спокој..."

Телеграф 01.03.2025
Препоручујемо. Креативни директор и оснивач Гранд продукције, Саша Поповић, преминуо је данас, у 70. години, након краће болести. Трагичну вест саопштила је Гранд продукција, коју је Поповић основао крајем деведесетих година… »
Огласио се Гранд након смрти Саше поповића: Упутили емотивно писмо које ће се дуго памтити

Огласио се Гранд након смрти Саше поповића: Упутили емотивно писмо које ће се дуго памтити

АЛЕКСАНДАР Саша Поповић, оснивач и креативни директор Гранд продукције, преминуо је данас у 72. години, после краће и теже болести. Фото: АТА имагес/А. Ахел Последње дане провео је у Паризу, где се лечио на једној од најбољих… »
Од чега је умро Саша Поповић: Овако су изгледали његови последњи дани

Од чега је умро Саша Поповић: Овако су изгледали његови последњи дани

Саша Поповић умро је данас у 70. години након тешке болести са опаком болешћу. Фото: АТА имагес/А. Ахел Он се мање од годину дана борио са тешком болешћу. Уверен да ће је победити, борио се до последњег тренутка. Његово… »

Вести дана »