Povezane vesti
Neda Ukraden jedva izustila par reči nakon vesti koja je celu estradu zavila u crno: Evo šta je imala da kaže nakon smrti Saše…
Kurir 01.03.2025
Saša Popović umro je danas u 71. godini nakon teške bolesti sa opakom bolešću. Povodom ove potresne vesti oglasila se i Neda Ukraden koja nije u trenutno u državi, te nije mogla dugo da razgovara: - Bio je zaista izuzetna ličnost na muzičkom nebu ovih… »
Miroslav Ilić se oglasio nakon smrti popovića! Pevač poručio: Nismo se dugo čuli, iskreno...
Kurir 01.03.2025
Osnivač i kreativni direktor Grand produkcije, Saša Popović, preminuo je danas, 1. marta, u 71. godini, nakon kratke i teške bolesti. Lečio se u Parizu, gde je proveo poslednje dane okružen porodicom i najbližim prijateljima. Tokom duge i uspešne… »
"Život je nepravedan" Mili pretužan nakon vesti da je Saša Popović umro
Kurir 01.03.2025
Osnivač Grand produkcije saša Popović preminuo je nakon teške bolesti, a Aleksandar Milić, Mili koji je već godinama deo žirija " Zvezde Granda", oglasio se za Kurir tim tužnim povodom. - Čuo sam, verujte mi da ne znam šta da kažem u ovom teškom… »
Nakon 4 godine ljutnje Karleuša se oprostila od Popovića: Početak i kraj jedne ere
Story 01.03.2025
Vest da je direktor "Grand" produkcije Saša Popović preminuo nakon kraće i teške bolesti rastužila je čitavu javnost, a društvene mreže prepune su oproštajnih poruka koje njegovi prijatelji i saradnici dele. Između ostalih, oglasila se Jelena Karleuša… »
Saša Popović umro u Parizu, dobijao najbolju moguću negu! Bolovao od teške bolesti, lekovi stizali iz cele Evrope, trebalo je…
Kurir 01.03.2025
Osnivač Grand produkcije, Saša Popović, preminuo je nakon teške i kratke bolesti i to u Parizu. Popović se tamo lečio mesecima od momenta kada je saznao da je teško bolestan. Za estradnog maga bilo je obezbeđeneo samo ono najbolje, pazili su ga i brinuli… »
"Ćerka mi je saopštila, a Lepa Brena kroz suze potvrdila" Sanja Đorđević ne može da dođe sebi zbog Sašine smrti: "Pomogao mi…
Kurir 01.03.2025
Sanja Đorđević teško je podnela vest da je Saša Popović preminuo. Njoj je tužnu vest saopštila ćerka, a Lepa Brena kroz suze potvrdila. Muzička zvezda nikad neće zaboraviti prijatelja koji joj je najviše pomogao u životu i karijeri: "Preteško mi je šta… »
"Imao si još mnogo toga da daš" Tanja Savić se rasula u komade zbog smrti Saše Popovića: Ponosna sam što sam imala takvog…
Kurir 01.03.2025
Kreativni direktor i osnivač "Granda", Saša Popović, preminuo je danas u 71. godini. Tužnu vest saopštila je "Grand" produkcija, koju je on i osnovao krajem devedesetih godina. Veliki broj javnih ličnosti se oglasio putem društvenih mreža, nakon vesti o… »
Saša Popović umro nakon teške borbe sa opakom bolešću, lečio se u Parizu: Porodica sve vreme bila uz njega
B92 01.03.2025
Osnivač i kreativni direktor Grand produkcije Saša Popović preminuo je nakon kratke i teške bolesti, a lečio se u inostranstvu. Saša Popović se manje od godinu dana borio, uveren da će je pobediti opaku bolest. Njegovo lečenje bilo je povereno i… »
Saša Popović je preminuo u Parizu! Evo od čega je umro direktor "Granda", i ko je bio uz njega u poslednjim trenucima
Dnevnik 01.03.2025
Saša Popović preminuo je danas u Parizu u 71. godini, a sa njim su bili njegova supruga Suzana i uža porodica. Saša Popović je izgubio bitku sa kancerom zbog čega se poslednjih meseci povukao iz javnosti, a pomoć je potražio na jednoj francuskoj klinici… »
Potresne reči Tanje Savić o Saši Popoviću: "Čekao si moju reakciju" FOTO
B92 01.03.2025
Pevačica Tanja Savić, pobednica prvog izdanja takmičenja Zvezde granda oprostila se od Saše Popovića, tvorca takmičenja i kreativnog direktora Grand produkcije. Osnivač i kreativni direktor Grand produkcije, Saša Popović, umro je u 71. godini života… »
Ovo je poslednja objava Saše Popovića: "Pronašao sam mir i spokoj"
B92 01.03.2025
Kreativni direktor i osnivač Grand produkcije, Saša Popović, preminuo je danas, u 71. godini, nakon kraće bolesti. Tragičnu vest saopštila je Grand produkcija, koju je Saša Popović osnovao krajem devedesetih godina. Preminuo je u bolnici u Parizu, gde je… »
Oglasio se veliki prijatelj Saše popovića! Aleksa Balašević emotivnom porukom se oprostio od estradnog maga: Saučešće…
Kurir 01.03.2025
Saša Popović, kreativni direktor "Granda", preminuo je danas u 71. godini nakon kraće bolesti. Cela estrada je zavijena u crno zbog njegove smrti, a tužna vest pogodila je i njegovog prijatelja, sina Đorđa Balaševića, Aleksu Balaševića. Scenarista se… »
"Trebala sam uskoro da sedim u Zvezdama Granda pored njega..." Milica Todorović se oprostila od Saše Popovića: "Bio mi je kao…
Kurir 01.03.2025
Posle kratke i teške bolesti, preminuo je Saša Popović, osnivač i kreativni direktor Grand produkcije. Zbog ovog tužnog i nemilog događaja oglasila se i pevačica Milica Todorović koja je potekla u Grandu kao pobednica druge sezone Saletovog omiljenog… »
Dragana Katić plače i oprašta se od Saše popovića: "Bio je 26 godina deo moje porodice..."
Kurir 01.03.2025
Posle kratke i teške bolesti, preminuo je Saša Popović, osnivač i kreativni direktor Grand produkcije. Zbog ovog tužnog i nemilog događaja oglasila se i voditeljka Granda, Dragana Katić, koja je svoju karijeru gradila uz Saleta. "On je bio čovek sa… »
Porodica Šaulić se oprostila od Saše Popovića: "u najlepšem sećanju ostaju nam decenije prijateljstva i saradnje..."
Kurir 01.03.2025
Cela estrada slomljena je tugom zbog smrti osnivača "Granda" Saše Popovića. Ovim tužnim povodom za Kurir se oglasila i Gordana Šaulić. "Porodica Šaulić u ovim teškim trenucima izražava duboko saučešće porodici Saše Popovića. U najlepšem sećanju ostaju… »
Hasan Dudić slomljen nakon smrti Saše popovića: Prerano je otišao, trebao je da dočeka da uda ćerku...
Kurir 01.03.2025
Posle kratke i teške bolesti, danas je preminuo Saša Popović, a tim povodom se za Kurir oglasio Hasan Dudić, koji je bio veliki prijatelj sa Popovićem. - Žao mi je svakoga pogotovo njega. On je čovek koji je napravio revoluciju diskografije, napravio je… »
Oglasio se Saša Matić: "Sve vas je više sa one strane" FOTO
B92 01.03.2025
Pevač Saša Matić se oprostio od Saše Popovića koji je preminuo danas nakon teške bolesti. Producent i muzičar, osnivač i kreatvni direktor Grand produkcije Saša Popović preminuo je nakon kraće i teške bolesti. "Dragi moj Sale… sve vas je više sa one… »
Jovana Jeremić slomljena zbog smrti Saše popovića: Oprostila se porukom koja kida dušu
Večernje novosti 01.03.2025
VODITELjKA Jovana Jeremić ostala je zatečena kada je saznala da je preminuo Saša Popović, te se odmah slomila od tuge. Foto: Printskrin/ATA images Jovana se na kraju oprostila od njega preko društvenih mreža, te mu je poželela da se sada dobro odmori od… »
Simbolika smrti Saše popovića: Dan kada je umro imao posebno značenje za njega
OSNIVAČ "Zvezde Granda" Saša Popović, preminuo je u subotu, na dan emitovanja šou programa. Foto: Printskrin/Zvezde Granda Lečio se u Parizu, gde je proveo poslednje dane okružen porodicom i najbližim prijateljima. Tokom duge i uspešne karijere, koja je… »
Poslednja poruka Saše popovića kida dušu: Nosio sa velikim stresom, imao je veliku unutrašnju borbu (foto)
ČELNIK "Granda" Saša Popović preminuo je posle duge i teške bolesti, te se cela estrada, pored porodice i prijatelja oprašta sada od njega. Foto: Petar Milošević Saša se naime, oglasio poslednji put na društvenim mrežama 2020. godine, kada je napisao… »
Saša Popović preminuo u Parizu, ovo su detalji
Svet & Skandal 01.03.2025
Saša Popović preminuo u Parizu Saša Popović preminuo je u Parizu gde se lečio od teške bolesti. Iako je bio u rukama najboljih evropskih lekara i primao vrhunsku terapiju, bolest je bila jača. Saša je bio uveren da će pobediti opaku bolest i borio se do… »
Od čega je preminuo Saša Popović? Lečio se u Parizu, saznao za bolest posle preloma noge
Mondo 01.03.2025
Saša Popović je preminuo u Parizu gde se lečio. Nažalost, bolest je bila jača. Saša Popović preminuo je danas u 70. godini nakon teške borbe sa opakom bolešću i to je dovoljno reći da bi se razumeo čitav kontekst, pa zbog privatnosti ne treba dalje ni… »
Dragi moj Sale, sve vas je više sa one strane, A sve veća praznina ostaje ovde: Saša Matić o smrti Saše Popovića
PEVAČ Saša Matić oprostio se Saše Popovića. Foto ATA Images (Saša Matić) - Dragi moj Sale… sve vas je više sa one strane, a sve veća praznina ostaje ovde. Nema reči da opišu ovaj osećaj gubitka… Bio si mi više od mentora i prijatelja - bio si svetionik… »
Ovo je poslednja objava Saše Popovića: "Pronašao sam mir i spokoj..."
Telegraf 01.03.2025
Preporučujemo. Kreativni direktor i osnivač Grand produkcije, Saša Popović, preminuo je danas, u 70. godini, nakon kraće bolesti. Tragičnu vest saopštila je Grand produkcija, koju je Popović osnovao krajem devedesetih godina. Preminuo je u bolnici u… »
Oglasio se Grand nakon smrti Saše popovića: Uputili emotivno pismo koje će se dugo pamtiti
ALEKSANDAR Saša Popović, osnivač i kreativni direktor Grand produkcije, preminuo je danas u 72. godini, posle kraće i teže bolesti. Foto: ATA images/A. Ahel Poslednje dane proveo je u Parizu, gde se lečio na jednoj od najboljih klinika u Evropi. Porodica… »
Vesti dana »
FOTO, VIDEO: Ogroman red u Zrenjaninu – građani od jutros potpisuju za Studentsku listu
Zrenjaninski pre 33 minutajoš 18 povezanih
U ponedeljak se očekuje predaja studentske liste RIK-u i objavljivanje svih imena sa nje
Moj Novi Sad pre 1 satjoš 12 povezanih
Požar na Braču i dalje aktivan: Evakuisano gotovo 700 ljudi, dve osobe povređene
Euronews pre 3 minutajoš 17 povezanih
Fina svota novca: Poznato koliko je Stošić zaradio nakon osvajanja FNC pojasa!
Hot sport pre 1 satjoš 24 povezane