Povezane vesti
Saučešće Dačića nakon smrti Saše Popovića: "Bio je vizionar i stvaralac"
Euronews 01.03.2025
Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić uputio je izraze najdubljeg saučešća povodom smrti Saše Popovića njegovoj porodici, Grand produkciji i svim poštovaocima njegovog dela i uticaja na muzičku i kulturnu scenu naše zemlje. "Saša… »
Ivica Dačić izjavio saučešće povodom smrti Saše Popovića: Bio je vizionar i stvaralac! Ostaće zapamćen kao jedan od…
Kurir 01.03.2025
Potpredsednik Vlade i Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić uputio je izraze najdubljeg saučešća povodom smrti Saše Popovića njegovoj porodici, Grand produkciji i svim poštovaocima njegovog dela i uticaja na muzičku i kulturnu scenu naše zemlje. "Saša… »
Vučić uputio telegram saučešća povodom smrti Saše Popovića
Dnevnik 01.03.2025
BEOGRAD: Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je večeras telegram saučešća povodom smrti osnivača i kreativnog direktora Grand produkcije Saše Popovića. '' Sa tugom sam primio vest o smrti istaknutog estradnog menadžera, muzičara i kompozitora Saše… »
Vučić uputio saučešće povodom smrti Saše Popovića: "Brojne generacije će pamtiti hitove koje je komponovao"
Euronews 01.03.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je večeras telegram saučešća povodom smrti osnivača i kreativnog direktora Grand produkcije Saše Popovića. ''Sa tugom sam primio vest o smrti istaknutog estradnog menadžera, muzičara i kompozitora Saše Popovića… »
Vučić izjavio saučešće povodom smrti Saše Popovića: Pomogao je mnogim talentima, a ogromnim ugledom u muzičkoj industriji…
Kurir 01.03.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je saučešće povodom smrti osnivača i kreativnog direktora Grand produkcije, Saše Popovića. „Sa tugom sam primio vest o smrti istaknutog estradnog menadžera, muzičara i kompozitora Saše Popovića, koji je dao… »
Vučić se potresnim rečima oprostio od Saše Popovića: "Sa tugom sam primio vest"
Telegraf 01.03.2025
Preporučujemo. Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić uputio je telegram saučešća povodom smrti osnivača i kreativnog direktora Grand produkcije Saše Popovića. U saučešću se kaže: „Sa tugom sam primio vest o smrti istaknutog estradnog menadžera… »
Vesti dana »
Dačić: Uskoro pred poslanicima zakon o unutrašnjim poslovima koji zamenjuje dosadašnji
Euronews pre 3 satajoš 37 povezanih
Ozmo: Fonseka kao nekad Vavrinka, ni Novak nije mogao da veruje!
Sport klub pre 41 minutajoš 51 povezana
Vasiljević na Odboru potvrdio da se srušio trenažni helikopter, istražuje se uzrok
RTS pre 5 minutajoš 44 povezane
Portugalski Alpac Capital preuzima N1, Novu S, Danas i Vijesti: Veze porodice David vode do Vučića i Orbana
Jugmedia pre 4 satijoš 31 povezana