Povezane vesti

Saučešće Dačića nakon smrti Saše Popovića: "Bio je vizionar i stvaralac"

Saučešće Dačića nakon smrti Saše Popovića: "Bio je vizionar i stvaralac"

Euronews pre 1 dan
Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić uputio je izraze najdubljeg saučešća povodom smrti Saše Popovića njegovoj porodici, Grand produkciji i svim poštovaocima njegovog dela i uticaja na muzičku i kulturnu scenu naše… »
Ivica Dačić izjavio saučešće povodom smrti Saše Popovića: Bio je vizionar i stvaralac! Ostaće zapamćen kao jedan od…

Ivica Dačić izjavio saučešće povodom smrti Saše Popovića: Bio je vizionar i stvaralac! Ostaće zapamćen kao jedan od…

Kurir pre 1 dan
Potpredsednik Vlade i Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić uputio je izraze najdubljeg saučešća povodom smrti Saše Popovića njegovoj porodici, Grand produkciji i svim poštovaocima njegovog dela i uticaja na muzičku i kulturnu scenu naše… »
Vučić izjavio saučešće povodom smrti Saše Popovića: Pomogao je mnogim talentima, a ogromnim ugledom u muzičkoj…

Vučić izjavio saučešće povodom smrti Saše Popovića: Pomogao je mnogim talentima, a ogromnim ugledom u muzičkoj…

Kurir pre 1 dan
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je saučešće povodom smrti osnivača i kreativnog direktora Grand produkcije, Saše Popovića. „Sa tugom sam primio vest o smrti istaknutog estradnog menadžera, muzičara i kompozitora Saše Popovića… »
Vučić uputio saučešće povodom smrti Saše Popovića: "Brojne generacije će pamtiti hitove koje je komponovao"

Vučić uputio saučešće povodom smrti Saše Popovića: "Brojne generacije će pamtiti hitove koje je komponovao"

Euronews pre 1 dan
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je večeras telegram saučešća povodom smrti osnivača i kreativnog direktora Grand produkcije Saše Popovića. ''Sa tugom sam primio vest o smrti istaknutog estradnog menadžera, muzičara i kompozitora Saše… »
Vučić uputio telegram saučešća povodom smrti Saše Popovića

Vučić uputio telegram saučešća povodom smrti Saše Popovića

Dnevnik pre 1 dan
BEOGRAD: Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je večeras telegram saučešća povodom smrti osnivača i kreativnog direktora Grand produkcije Saše Popovića. '' Sa tugom sam primio vest o smrti istaknutog estradnog menadžera, muzičara i… »
Vučić se potresnim rečima oprostio od Saše Popovića: "Sa tugom sam primio vest"

Vučić se potresnim rečima oprostio od Saše Popovića: "Sa tugom sam primio vest"

Telegraf pre 1 dan
Preporučujemo. Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić uputio je telegram saučešća povodom smrti osnivača i kreativnog direktora Grand produkcije Saše Popovića. U saučešću se kaže: „Sa tugom sam primio vest o smrti istaknutog estradnog… »

Vesti dana »