Povezane vesti

Ima milione, a skromna: Saša i Suzana su se dugo borili za potomstvo: Ćerka Aleksandra napustila fakultet i sama zarađuje…

Ima milione, a skromna: Saša i Suzana su se dugo borili za potomstvo: Ćerka Aleksandra napustila fakultet i sama zarađuje…

Blic pre 14 sati
Saša Popović umro je danas nakon borbe sa teškom bolesti, a njegova ćerka Aleksandra napustila je fakultet i sama zarađuje za život. Saša Popović i Suzana Jovanović imali su brak, kao retko ko na estradi, a njihovi potomci nisu bili klasična… »
"Daće bog i unuci da dođu": Saša Popović je ćerki jedinici kupio stan i imao samo jednu želju: "hteo sam da me obilazi…

"Daće bog i unuci da dođu": Saša Popović je ćerki jedinici kupio stan i imao samo jednu želju: "hteo sam da me obilazi…

Blic pre 15 sati
Saša Popović, Direktor "Granda", danas je umro u 70. godini, saopštila je danas ožalošćena porodica, prijatelji i saradnici. Saša Popović je sa suprugom Suzanom Jovanović dobio ćerku Aleksandru, koja je ostala njegova jedinica. O njoj su mediji… »
Njemu je Saša Popović bio očuh: Suzana ga rodila sa 18, otac ga napustio kao bebu, o bolnoj temi pričala samo jednom

Njemu je Saša Popović bio očuh: Suzana ga rodila sa 18, otac ga napustio kao bebu, o bolnoj temi pričala samo jednom

Mondo pre 24 sata
Poznato je da Suzana ima sina pre braka sa Sašom, kog je Popović gledao kao svog naslednika. Saša Popović i Suzana Jovanović godinama su uživali u srećnom i harmoničnom braku, a porodica im je uvek bila na prvom mestu. Osim što su zajedno dobili… »
Saša Popović je žalio što mu nije otac: Ovo je sin Suzane Jovanović iz prvog braka: Evo kako Danijel zarađuje i kako mu…

Saša Popović je žalio što mu nije otac: Ovo je sin Suzane Jovanović iz prvog braka: Evo kako Danijel zarađuje i kako mu…

Blic pre 1 dan
Saša Popović je dugi niz godina bio u braku sa pevačicom Suzanom Jovanović, a njenog naslednika kojeg je dobila iz prvog braka voleo je kao svog sina. Saša je juče preminuo posle teške bolesti, a iza sebe je ostavio neutešnu porodicu. Naime… »

Vesti dana »