Повезане вести

Има милионе, а скромна: Саша и Сузана су се дуго борили за потомство: Ћерка Александра напустила факултет и сама зарађује свој…

Има милионе, а скромна: Саша и Сузана су се дуго борили за потомство: Ћерка Александра напустила факултет и сама зарађује свој…

Блиц 02.03.2025
Саша Поповић умро је данас након борбе са тешком болести, а његова ћерка Александра напустила је факултет и сама зарађује за живот. Саша Поповић и Сузана Јовановић имали су брак, као ретко ко на естради, а њихови потомци нису… »
"Даће бог и унуци да дођу": Саша Поповић је ћерки јединици купио стан и имао само једну жељу: "хтео сам да ме обилази под…

"Даће бог и унуци да дођу": Саша Поповић је ћерки јединици купио стан и имао само једну жељу: "хтео сам да ме обилази под…

Блиц 02.03.2025
Саша Поповић, Директор "Гранда", данас је умро у 70. години, саопштила је данас ожалошћена породица, пријатељи и сарадници. Саша Поповић је са супругом Сузаном Јовановић добио ћерку Александру, која је остала његова јединица. О… »
Њему је Саша Поповић био очух: Сузана га родила са 18, отац га напустио као бебу, о болној теми причала само једном

Њему је Саша Поповић био очух: Сузана га родила са 18, отац га напустио као бебу, о болној теми причала само једном

Мондо 02.03.2025
Познато је да Сузана има сина пре брака са Сашом, ког је Поповић гледао као свог наследника. Саша Поповић и Сузана Јовановић годинама су уживали у срећном и хармоничном браку, а породица им је увек била на првом месту. Осим што… »
Саша Поповић је жалио што му није отац: Ово је син Сузане Јовановић из првог брака: Ево како Данијел зарађује и како му…

Саша Поповић је жалио што му није отац: Ово је син Сузане Јовановић из првог брака: Ево како Данијел зарађује и како му…

Блиц 02.03.2025
Саша Поповић је дуги низ година био у браку са певачицом Сузаном Јовановић, а њеног наследника којег је добила из првог брака волео је као свог сина. Саша је јуче преминуо после тешке болести, а иза себе је оставио неутешну… »

Вести дана »