Povezane vesti

Brenin sin podelio nikad viđenu fotografiju sa Sašom Popovićem: Viktor je odrastao uz njega, bili su porodični prijatelji -…

Brenin sin podelio nikad viđenu fotografiju sa Sašom Popovićem: Viktor je odrastao uz njega, bili su porodični prijatelji -…

Blic pre 1 dan
Sin Lepe Brene, Viktor Živojinović, oprostio se javno od Saše Popovića. Viktor Živojinović je na svom Instagramu podelio privatnu fotografiju sa Sašom Popovićem iz porodične kuće na Bežanijskoj kosi. On je u opisu fotografije samo napisao… »
Saša Popović pre mesec dana se uključio u "Zvezde Granda": Tada je ispunio želju Mariji Šerifović, a ona je vrisnula kada…

Saša Popović pre mesec dana se uključio u "Zvezde Granda": Tada je ispunio želju Mariji Šerifović, a ona je vrisnula kada…

Blic pre 1 dan
Saša Popović pre mesec dana bio je na vezi sa voditeljem Vojom Nedeljković na snimanju emisije "Zvezde Granda". Kreativni direktor "Granda" poslednjih meseci borio se sa teškom bolešću i lečio se u Parizu, a njegov izostanak i te kako se osetio u… »
"Zvala sam Suzanu da izjavim saučešće, plakala mi je i kukala": Lepa Lukić otkkrila potresne detalje razgovora sa udovicom…

"Zvala sam Suzanu da izjavim saučešće, plakala mi je i kukala": Lepa Lukić otkkrila potresne detalje razgovora sa udovicom…

Blic pre 1 dan
Saša Popović je preminuo juče, prvog marta, nakon kratke i teške bolesti, a pevačica Lepa Lukić otkrila je da se čula sa njegovom suprugom Suaznom Jovanović. Pevačica i prijateljica porodice Popović, Lepa Lukić je za medije rekla da je pozvala… »
"Godine prijateljstva i saradnje zauvek će ostati u našim sećanjima": Porodica Šaulić potresena zbog smrti Saše Popovića

"Godine prijateljstva i saradnje zauvek će ostati u našim sećanjima": Porodica Šaulić potresena zbog smrti Saše Popovića

Blic pre 1 dan
Porodica Šaulić se oglasila nakon smrti Saše Popovića. Naime, na zvaničnom Instagram nalogu Šabana Šaulića izjavili su saučešće porodici Popović. - Godine prijateljstva i saradnje zauvek će ostati u našim sećanjima.Porodica Šaulić… »
Simptomi koji ukazuju na bolest od koje je preminuo Saša Popović

Simptomi koji ukazuju na bolest od koje je preminuo Saša Popović

Story pre 1 dan
Saša Popović, osnivač i kreativni direktor Grand produkcije, preminuo je danas u 70. godini u bolnici u Parizu. Tragične vesti potvrdila je Grand produkcija, koja se oglasila potresnim saopštenjem. Sa neizrecivom tugom obaveštavamo javnost da je… »
Saša Popović, Siniša Mihajlović i fudbalski šou usred Granda: Snimak koji kida dušu ostaje za istoriju

Saša Popović, Siniša Mihajlović i fudbalski šou usred Granda: Snimak koji kida dušu ostaje za istoriju

Telegraf pre 1 dan
Preporučujemo. Aleksandar Saša Popović, osnivač i kreativni direktor Grand produkcije, preminuo je ove subote u 70. godini, posle kraće bolesti, a njegova smrt duboko je potresla Srbiju i region. Popović je bio poznat kao veliki profesionalac… »
Saša Popović ostavio poruku: "Šabanu, Marinku, Miroslavu Iliću, Aci Lukasu, imam da pokažem..."

Saša Popović ostavio poruku: "Šabanu, Marinku, Miroslavu Iliću, Aci Lukasu, imam da pokažem..."

Telegraf pre 1 dan
Preporučujemo. Aleksandar Saša Popović, osnivač i kreativni direktor Grand produkcije je bio poznat kao veliki profesionalac, porodičan čovek, ali i osoba koja voli sport. Tokom života, Popović nije ostvario želju da postane profesionalni… »
Saša Popović "prorekao": "Kada bih ja birao saveznog selektora..."

Saša Popović "prorekao": "Kada bih ja birao saveznog selektora..."

Telegraf pre 1 dan
Preporučujemo. Aleksandar Saša Popović, osnivač i kreativni direktor Grand produkcije, bio je poznat kao pravi profesionalac, posvećen porodičan čovek i ljubitelj sporta. Iako tokom života nije ostvario san da postane profesionalni fudbaler… »
U ovoj bolnici u Parizu se lečio Saša Popović: Porodica sve vreme bila uz njega

U ovoj bolnici u Parizu se lečio Saša Popović: Porodica sve vreme bila uz njega

Blic pre 11 sati
Saša Popović preminuo je u 70. godini života nakon borbe sa opakom bolešću, a lečio u onkološkom institutu Gustav Rusi u Vilzifu, predgrađu Pariza. U pitanju je vodeći centar za kancer u Evropi i rangiran je kao četvrta najbolja svetska… »
"Neka ti je carstvo nebesko" Nikola Rokvić objavio nikad viđen snimak sa Sašom Popovićem, evo gde su se sreli

"Neka ti je carstvo nebesko" Nikola Rokvić objavio nikad viđen snimak sa Sašom Popovićem, evo gde su se sreli

Telegraf pre 13 sati
Preporučujemo. Pevač Nikola Rokvić objavio je nikad viđeni snimak sa Sašom Popovićem, koji je nastao u Opatiji, . Podsetimo, saša je tamo imao kuću gde je često odlazio sa porodicom. Naslednik Marinka Rokvića oprostio se od kreativnog direktora… »
Njega je Popović uz Milenu Ćeranić izbacio iz Granda: Jednim simbolom se oprostio od bivšeg direktora

Njega je Popović uz Milenu Ćeranić izbacio iz Granda: Jednim simbolom se oprostio od bivšeg direktora

Telegraf pre 12 sati
Preporučujemo. Nemanja Stevanović pripada generaciji iz prvih sezona koje je Grand iznedrio i pretvorio u velike zvezde. Vest da je Saša Popović juče preminuo u 70. godini dočekana je sa velikom tugom u estradnim krugovima, a mnogi od poznatih… »
On je jedini pevač sa kojim Saša Popović nije pričao: Preko 20 godina bili u svađi: "Nikada se nisam nešto ni sretao sa…

On je jedini pevač sa kojim Saša Popović nije pričao: Preko 20 godina bili u svađi: "Nikada se nisam nešto ni sretao sa…

Blic pre 14 sati
Saša Popović umro je danas nakon borbe sa teškom bolesti, a sa jednim pevačem sa estrade nije pričao godinama. Saša Popović ostavio je neizbrisiv trag na muzičkoj sceni Balkana, stvorio je mnoge pevače koji danas imaju zavidne karijere… »
Bivša žena Žike Jakšića se oprostila od Saše Popovića: "Poštovani kume..."

Bivša žena Žike Jakšića se oprostila od Saše Popovića: "Poštovani kume..."

Telegraf pre 14 sati
Preporučujemo. Saša Popović, osnivač Grand produkcije, preminuo je juče u 70. godini nakon kratke i teške borbe sa opakom bolešću. Među mnogim poznatim ličnostima koje je ova vest pogodila i nisu mogli ostati ravnodušni bila je i dajana… »
"Trebalo je da uživa, a ovo se dogodilo": Brena i Boba slomljeni zbog smrti Saše Popovića: "ovo je veliki gubitak"

"Trebalo je da uživa, a ovo se dogodilo": Brena i Boba slomljeni zbog smrti Saše Popovića: "ovo je veliki gubitak"

Blic pre 14 sati
Saša Popović, čovek najbogatije estadne i muzičke biografije, osnivač i kreativni direktor Grand produkcije, jedan od najuticajnijih ljudi u svetu srpskog šoubiznisa, preminuo je danas, 1. marta, 2025. godine, nakon kratke i teške bolesti. Saša… »
Poznat datum sahrane Saše popovića: Evo kada će biti ispraćen na večni počinak

Poznat datum sahrane Saše popovića: Evo kada će biti ispraćen na večni počinak

Blic pre 14 sati
Saša Popović umro je danas u 70. godini, a sahrana i komemoracije biće održane u četvrtak. Saša Popović umro je nakon kraće borbe sa opakom bolešću, a sahrana će se održati u četvrtak 06. marta u Beogradu. Saša Popović je počeo kao… »
Evo kako se Žika Jakšić oprostio od Saše Popovića: Uputio mu dve rečenice koje lome dušu

Evo kako se Žika Jakšić oprostio od Saše Popovića: Uputio mu dve rečenice koje lome dušu

Mondo pre 14 sati
Žika Jakšić se oglasio na mrežama, i oprostio od bliskog prijatelja i saradnika, Saše Popovića. Žika Jakšić je dugi niz godina bio blizak Popovićev prijatelj i saradnik iz Granda, a on se kao i mnoge javne ličnosti, nakon prvobitnog šoka zbog… »
Saša Popović svira klavir, a svi uglas pevaju poznatu baladu: Nikola Rokvić objavio nikad do sada viđeni snimak

Saša Popović svira klavir, a svi uglas pevaju poznatu baladu: Nikola Rokvić objavio nikad do sada viđeni snimak

Mondo pre 14 sati
Nikola Rokvić objavio je privatni snimak, i posvetio emotivne reči u znak sećanja na Sašu Popovića. Dok se mnoge javne ličnosti opraštaju od Saše Popovića, koji nas je juče napustio u 70. godini, nakon kraće bolesti, pojedini dele i privatne… »
Sanja Kužet se oprostila emotivnom porukom od Saše Popovića "Ovakav scenario nije smeo da bude, nije fer..."

Sanja Kužet se oprostila emotivnom porukom od Saše Popovića "Ovakav scenario nije smeo da bude, nije fer..."

Telegraf pre 14 sati
Preporučujemo. Među mnogobrojnim javnim ličnostima koje su se oprostile od Saše Popoviča koji je juče preminuo u 70. godini tu je i Sanja Kužet. Ona se na svom Instagram nalogu oprostila emotivnim rečima od osnivača i dugogodišnjeg kreativnog… »
Snežana Đurišić otkrila šta će biti sa "zvezdama Granda" posle Saše Popovića: "Taj format je njegova priča"

Snežana Đurišić otkrila šta će biti sa "zvezdama Granda" posle Saše Popovića: "Taj format je njegova priča"

Blic pre 15 sati
Juče je sve zatekla vest da je Saša Popović preminuo u 70. godini života, a Snežana Đuričić progovorila je sada o muzičkom formatu "Zvezde Granda", koje je osnovao upravo on. Tim povodom oglasili su se mnoge estradne ličnosti, Sašini saradnici… »
"Pisala sam mu pre tri dana, nisam dobila odgovor" Viki emotivno opisala poslednji susret sa Sašom Popovićem

"Pisala sam mu pre tri dana, nisam dobila odgovor" Viki emotivno opisala poslednji susret sa Sašom Popovićem

Telegraf pre 15 sati
Preporučujemo. Vest da je Saša Popović, osnivač i kreativni direktor Grand produkcije preminuo u 70. godini života zatekla je i rastužila javnost. Među njima je Violeta Viki Miljković, dugogodišnji sašin saradnik na emisiji "Zvezde Granda" koja… »
Nikola Rokvić objavio nikad viđeni snimak Saše Popovića: Ovako su se zabavljali u Opatiji: "Neka ti je Carstvo nebesko…

Nikola Rokvić objavio nikad viđeni snimak Saše Popovića: Ovako su se zabavljali u Opatiji: "Neka ti je Carstvo nebesko…

Blic pre 17 sati
Pevač Nikola Rokvić objavio je nikad viđeni snimak sa Sašom Popovićem, koji je nastao u Opatiji, gde je kreativni direktor "Granda" imao kuću. Naime, Rokvić se oprostio od Popovića video snimkom na kojem je svirao klavir, dok su im društvo… »
"Plakala mi je na telefon": Poznata pevačica otkrila šta joj je udovica Saše Popovića rekla nakon njegove smrti

"Plakala mi je na telefon": Poznata pevačica otkrila šta joj je udovica Saše Popovića rekla nakon njegove smrti

Mondo pre 16 sati
Pevačica Lepa Lukić otkrila je šta joj je supruga pokojnog Saše Popovića rekla kad ju je nazvala da joj izrazi saučešće. Vest o smrti Saše Popovića, osnivača Grand produkcije, potresla je srpsku estradu te su se mnogi oglasili tim povodom. Iako… »
Andreana Čekić objavila sliku Saše Popovića iz detinjstva, uz pesmu koja kida dušu: "Što te nema..?"

Andreana Čekić objavila sliku Saše Popovića iz detinjstva, uz pesmu koja kida dušu: "Što te nema..?"

Telegraf pre 17 sati
Preporučujemo. Saša Popović preminuo je juče, 1. marta, u 70. godini nakon kraće borbe sa opakom bolešću, a vest o njegovoj smrti potresla je estradu i sve one koji su ga poznavali Poznate ličnosti širom Balkana oprostile su se od njega, a među… »
Saša Popović je posedovao velelepnu vilu u Opatiji: A ovako su komšije iz tog mesta govorile o njemu

Saša Popović je posedovao velelepnu vilu u Opatiji: A ovako su komšije iz tog mesta govorile o njemu

Telegraf pre 17 sati
Preporučujemo. Javnost je zatekla vest da je nakon kratke i teške bolesti preminuo Saša Popović, osnivač i kreativni direktor Grand produkcije. Saša se povukao iz javnosti pre više od pola godine i ništa se nije znalo o njegovom zdravlju… »
"Samo grom što me nije pogodio" Đani skrhan bolom zbog smrti Saše Popovića "e moj živote"

"Samo grom što me nije pogodio" Đani skrhan bolom zbog smrti Saše Popovića "e moj živote"

Telegraf pre 16 sati
Preporučujemo. Javnost je pogođena vešću da je Saša Popović, osnivač i kreativni direktor Granda preminuo u 70. godini života. Tim povodom su se oglasili njegovi prijatelji i saradnici, a sada je u emisiji "Premijera vikend specijal" govorio o… »
Snežana Đurišić otkrila šta će biti sa Zvezdama Granda posle Saše Popovića: Taj format je njegova priča

Snežana Đurišić otkrila šta će biti sa Zvezdama Granda posle Saše Popovića: Taj format je njegova priča

Telegraf pre 16 sati
Preporučujemo. Juče je sve zatekla vest da je Saša Popović, osnivač i kreativni direktor Granda preminuo u 70. godini života. Tim povodom oglasili su se mnoge estradne ličnosti, njegovi saradnici i prijatelji. Budući da sinoć nije bila emotivoana… »
"Nije smelo ovako, prazno je, ostali smo bez vođe" Sanja Kužet slomljena zbog smrti Saše Popovića, dala mu javno obećanje

"Nije smelo ovako, prazno je, ostali smo bez vođe" Sanja Kužet slomljena zbog smrti Saše Popovića, dala mu javno obećanje

Blic pre 17 sati
Kreativni direktor "Granda", Saša Popović preminuo je u bolnici u Parizu gde se poslednjih meseci lečio od teške bolesti, a iza sebe je ostavio suprugu Suzanu i ćerku Aleksandru, kao i neizbrisivi trag na domaćoj javnoj sceni. Saša je bio zaslužan… »
Miroslav se obratio porodici Saše Popovića: Nisu razgovarali više od 20 godina, sad se oglasio povodom smrti

Miroslav se obratio porodici Saše Popovića: Nisu razgovarali više od 20 godina, sad se oglasio povodom smrti

Mondo pre 17 sati
Miroslav Ilić je jedini čovek na estradi sa kojim Saša Popović nije govorio. Tokom decenija rada, Saša Popović je sarađivao sa gotovo svim velikim imenima domaće muzike, ali sa jednim nikad nije pronašao zajednički jezik. Kako je jednom prilikom… »
Neda Ukraden saznala sa Sašinu smrt pred koncert: "Bio je veliki čovek i majstor, ostaje velika praznina"

Neda Ukraden saznala sa Sašinu smrt pred koncert: "Bio je veliki čovek i majstor, ostaje velika praznina"

Telegraf pre 18 sati
Preporučujemo. Pevačica Neda Ukraden pred sam izlazak na binu saznala je da je Saša Popović umro, te je jedva došla sebi. Naime, pevačica se oglasila za medije nakon što su do nje stigle tužne vesti, a u tom trenutku bila je u Bugarskoj. -… »
"Hvala ti, Bože, za ljude sa kojima smo delili radost i tugu": Žika Jakšić slomljen zbog smrti Saše Popovića, oprostio se…

"Hvala ti, Bože, za ljude sa kojima smo delili radost i tugu": Žika Jakšić slomljen zbog smrti Saše Popovića, oprostio se…

Blic pre 18 sati
Žika Jakšić oglasio se dan nakon smrti kolege i prijatelja Saše Popovića, koji je izgubio bitku sa opakom bolešću u Parizu gde se poslednjih meseci lečio. Autor i voditelj emisije "Nikad nije kasno" objavio je na Instagramu fotografiju sveće, a… »
Pred izlazak na binu saznala za smrt Saše popovića: Neda Ukraden se slomila posle tužnih vesti: "Ostaće velika praznina"

Pred izlazak na binu saznala za smrt Saše popovića: Neda Ukraden se slomila posle tužnih vesti: "Ostaće velika praznina"

Blic pre 18 sati
Pevačica Neda Ukraden pred sam izlazak na binu saznala je da je Saša Popović umro, te je jedva došla sebi. Naime, pevačica se oglasila za medije nakon što su do nje stigle tužne vesti, a u tom trenutku bila je u Bugarskoj. - Zatečena sam, ja sam u… »
Lepa Lukić se čula sa suzanom: Otkrila u kakvom je stanju Popovićeva udovica, evo šta joj je rekla

Lepa Lukić se čula sa suzanom: Otkrila u kakvom je stanju Popovićeva udovica, evo šta joj je rekla

Kurir pre 18 sati
Nakon kratke i teške bolesti, 1. Marta napustio nas je direktor Grand produkcije, Saša Popović. Lepa Lukić je otkrila kako je saznala za smrt prijatelja i saradnika, ali i šta joj je njegova supruga Suzana rekla kada su se čule. - Bio je najbolji je… »
Žika Jakšić se oprostio od Saše Popovića: Napisao je samo dve rečenice

Žika Jakšić se oprostio od Saše Popovića: Napisao je samo dve rečenice

Telegraf pre 19 sati
Preporučujemo. Žika Jakšić se oglasio i oprostio od bliskog prijatelja i saradnika, Saše Popovića. Jakšić se oglasio na Instagramu, i uputio tužne reči povodom gubitka jednog od najboljih prijatelja: - Hvala ti, Bože, za ljude s kojima smo… »
Strašan događaj iz 2013. godine promenio je Sašu i Suzanu: Nisu ni slutili da ovo može da im se desi

Strašan događaj iz 2013. godine promenio je Sašu i Suzanu: Nisu ni slutili da ovo može da im se desi

Mondo pre 20 sati
Poznati par se tada oglasio za domaće medije, te su otkrili šta se dešavalo kobnog dana i noći. Osnivač Grand produkcije i njen kreativni direktor Saša Popović izgubio je bitku sa teškom bolešću 1. marta i ostavio celokupnu javnost u Srbiji i… »
Samo jedan pevač se nije oprostio od Saše Popovića: O njihovom sukobu brujao je Balkan

Samo jedan pevač se nije oprostio od Saše Popovića: O njihovom sukobu brujao je Balkan

Mondo pre 20 sati
Estrada je od juče u suzama zbog smrti muzičkog maga Saše Popovića. Osnivač i kreativni direktor Grand produkcije, Saša Popović, preminuo je 1. marta, nakon duge borbe sa teškom bolešću, ostavljajući iza sebe neizbrisiv trag na muzičkoj sceni… »
Saša Popović na finalu ZG prošle godine znao da je teško bolestan, ali je ćutao: Ovako se ponašao

Saša Popović na finalu ZG prošle godine znao da je teško bolestan, ali je ćutao: Ovako se ponašao

Telegraf pre 20 sati
Preporučujemo. Saša Popović, osnivač " Grand" produkcije i jedan od najuticajnijih ljudi u muzičkoj industriji, preminuo je u 70. godini nakon borbe sa teškom bolešću. Popović je manje od godinu dana vodio žestoku bitku sa jednom od… »
Saša Popović i Siniša Mihajlović pravili šou u Grandu: Pogledajte istorijski snimak iz 2000. godine

Saša Popović i Siniša Mihajlović pravili šou u Grandu: Pogledajte istorijski snimak iz 2000. godine

Mondo pre 22 sata
Gosti Saše Popovića u Grandu bili su Siniša Mihajlović i Dejan Stanković. Javnost u Srbiji pogođena je smrću osnivača Granda Saše Popovića, koji je kao dečak maštao da umesto muzičke gradi fudbalsku karijeru. Muzičar koji se godinama borio… »
Ana Bekuta slomljena zbog smrti Saše Popovića: Pevačica ne može da dođe sebi od bola, reči kidaju dušu

Ana Bekuta slomljena zbog smrti Saše Popovića: Pevačica ne može da dođe sebi od bola, reči kidaju dušu

Mondo pre 21 sat
Estrada je u suzama nakon vesti o smrti muzičkog maga koji je iznedrio najveće zvezde sa ovih prostora. Osnivač Grand produkcije i njen kreativni direktor Saša Popović izgubio je bitku sa teškom bolešću 1. marta i ostavio celokupnu javnost u… »
"Od baba vange me je samo jedno zanimalo": Saša Popović je ovako pričao o Grandu, pevačima, estradi i životu: "Često…

"Od baba vange me je samo jedno zanimalo": Saša Popović je ovako pričao o Grandu, pevačima, estradi i životu: "Često…

Blic pre 23 sata
Jedan od najuticajnijih ljudi iz šoubiznisa Saša Popović izgubio je životnu bitku 1. marta u svojoj 70. godini u bolnici u Parizu gde se poslednjih meseci lečio od opake bolesti. Saša Popović, važio je za estradnog maga i neko je ko je zadužen za… »
"Kasno je saznao, znala sam": Pevačica otkrila nepoznate detalje o teškoj borbi Saše Popovića

"Kasno je saznao, znala sam": Pevačica otkrila nepoznate detalje o teškoj borbi Saše Popovića

Mondo pre 22 sata
Brojne javne ličnosti oglašavaju se nakon vesti o smrti muzičkog maga Saše Popovića, koji je zaslužan za karijere mnogih pevača sa ovih prostora. Aleksandar Saša Popović, osnivač i kreativni direktor Grand produkcije, preminuo je 1. marta u… »
Saša se sa Suzanom oženio jako kasno! Zbog jedne stvari je žalio: "Čovek treba da ima potomstvo"

Saša se sa Suzanom oženio jako kasno! Zbog jedne stvari je žalio: "Čovek treba da ima potomstvo"

Telegraf pre 23 sata
Preporučujemo. Saša Popović, direktor i osnivač Grand produkcije preminuo je juče, 1. marta, u 71. godini posle kraće i teške bolesti. On je do poslednjeg časa vreme provodio uz decu i svoju voljenu Suzanu s kojim je u braku skoro punih 30 godina… »
"Ne mogu Suzani da pošaljem poruku. Mnogo sam tužna, plačem...": Pevačica neutešna nakon smrti Saše Popovića: "Odneo je…

"Ne mogu Suzani da pošaljem poruku. Mnogo sam tužna, plačem...": Pevačica neutešna nakon smrti Saše Popovića: "Odneo je…

Blic pre 23 sata
Saša Popović umro je nakon borbe sa opakom bolešću, a ova vest je potresla sve one koji su ga poznavali. Pevačica Nada Topčagić se sada oglasila za domaće medije, vidno potresena, a kako kaže ne prestaje da plače otkako je čula da je Saša… »
Poslednji snimak Saše popovića: Đani objavio video od pre dva meseca, pevao mu je za Suzanu: "Nema me..."

Poslednji snimak Saše popovića: Đani objavio video od pre dva meseca, pevao mu je za Suzanu: "Nema me..."

Blic pre 23 sata
Estradni mag Saša Popović 1. marta izgubio je bitku sa teškom bolešću, a sada je pevač Radiša Trajković Đani podelio jedan od poslednjih videa na kojima je kreativni direktor "Granda". Naime, Đani je na Instagramu podelio snimak sa jedne… »
Poslednji snimak Saše Popovića: Bolni kadrovi, Đani peva, a on sedi u kačketu i poručuje pesmu za Suzanu

Poslednji snimak Saše Popovića: Bolni kadrovi, Đani peva, a on sedi u kačketu i poručuje pesmu za Suzanu

Mondo pre 23 sata
Snimak je nastao 31. decembra, dok je Saša Popović već bio u jeku borbe za život. Osnivač Grand produkcije i njen kreativni direktor Saša Popović izgubio je bitku sa teškom bolešću 1. marta i ostavio celokupnu javnost u Srbiji i šire u suzama… »
Đani objavio snimak Saše Popovića od pre dva meseca, tražio mu je pesmu za Suzanu: "Ne odlazi..."

Đani objavio snimak Saše Popovića od pre dva meseca, tražio mu je pesmu za Suzanu: "Ne odlazi..."

Telegraf pre 24 sata
Preporučujemo. Saša Popović, osnivač i kreativni direktor Grand produkcije, preminuo je juče, 1. marta, u 70. godini nakon kraće borbe sa opakom bolešću. Ova tužna vest potresla je sve koji su ga poznavali, kako u muzičkoj industriji, tako i… »
Popović se pre mesec dana uključio u Zvezde Granda: Marija Šerifović vrisnula kada je saznala za to

Popović se pre mesec dana uključio u Zvezde Granda: Marija Šerifović vrisnula kada je saznala za to

Telegraf pre 23 sata
Preporučujemo. Saša Popović pre mesec dana bio je na vezi sa voditeljem Vojom Nedeljković na snimanju emisije "Zvezde Granda". Kreativni direktor "Granda" poslednjih meseci borio se sa teškom bolešću i lečio se u Parizu, a njegov izostanak i te… »
"Da nema suzane ne znam šta bih, ima ko da me kupa i sredi": Poslednji intervju Saše Popovića: Ovako je govorio o životu i…

"Da nema suzane ne znam šta bih, ima ko da me kupa i sredi": Poslednji intervju Saše Popovića: Ovako je govorio o životu i…

Blic pre 1 dan
Kreativni direktor Zvezda Granda Saša Popović preminuo je u 70. godini nakon borbe sa teškom bolešću, a pre nekoliko meseci govorio je o svom životu. Saša je četiri decenije proveo na estradi i iznedrio je brojne pevače, koji se uveliko… »
VIDEO „Da mi ostane uspomena“: Saša Popović, Miha i Deki u sceni zbog koje se lako zaplače

VIDEO „Da mi ostane uspomena“: Saša Popović, Miha i Deki u sceni zbog koje se lako zaplače

Nova pre 1 dan
Nakon teške bolesti u subotu je preminuo kultni muzički producent Saša Popovič koji je ostavio dubok trag u svetu folk muzike. Tvorac Grand produkcije nije izdržao bitku sa bolešću, ali je iza sebe ostavio dubok trag i mnoge nezaboravne momente… »
"Bili ste mi kao otac..." Rada Manojlović slomljena zbog smrti Saše Popovića: "Nikada neće biti isto bez Vas"

"Bili ste mi kao otac..." Rada Manojlović slomljena zbog smrti Saše Popovića: "Nikada neće biti isto bez Vas"

Telegraf pre 24 sata
Preporučujemo. Saša Popović, čovek koji je obeležio estradu i bio ključan u karijerama mnogih pevača, preminuo je juče, 1. marta, u 70. godini, nakon kraće bolesti. Popović je imao ogroman uticaj na karijeru Rade Manojlović, a ona ne krije… »
Saša Popović hteo da spasi KK Partizan kad je bilo najteže: Ova želja mu se nikad nije ispunila

Saša Popović hteo da spasi KK Partizan kad je bilo najteže: Ova želja mu se nikad nije ispunila

Telegraf pre 24 sata
Preporučujemo. Muzička industrija Srbije je ostala bez izuzetno važnog čoveka, Saša Popović je napustio ovaj svet u 70. godini nakon kratke, ali veoma teške bolesti. Praznina koju je ostavio jedan od najuticajnijih ljudi u šoubiznisu je ogromna… »
Simptomi bolesti od koje je preminuo Saša Popović: Rane znake mnogi zanemaruju, evo ko je u povećanom riziku

Simptomi bolesti od koje je preminuo Saša Popović: Rane znake mnogi zanemaruju, evo ko je u povećanom riziku

Mondo pre 1 dan
Saša Popović posle kraće bolesti preminuo je u bolnici u Parizu u 71. godini. Saša Popović, osnivač i kreativni direktor Grand produkcije, preminuo je juče u 70. godini u bolnici u Parizu, a ankon brojnih spekulacija o njegovom zdravstvenom stanju… »
U ovoj bolnici se lečio Saša Popović: Najbolja je u Evropi, o njemu brinuli vrhunski lekari

U ovoj bolnici se lečio Saša Popović: Najbolja je u Evropi, o njemu brinuli vrhunski lekari

Mondo pre 1 dan
Saša je lečen po najsavremenijim medicinskim metodama. Bivši čelnik Grand produkcije i estradni mag Saša Popović (70) preminuo je posle kraće i teške bolesti u Parizu, okružen članovima svoje najbliže porodice. Kreativni direktor Granda lečio… »
Grand produkcija otkazala sva snimanja

Grand produkcija otkazala sva snimanja

Ozon pre 1 dan
Grand produkcija otkazala je sva snimanja emisija nakon što je juče, u 70. godini, preminuo njen osnivač i kreativni direktor Saša Popović. Estradni mag i tvorac najgledanijeg muzičkog formata na Balkanu izgubio je bitku sa teškom bolešću, a… »
Sve se otkazuje: Novo saopštenje Grand produkcije nakon smrti Saše Popovića

Sve se otkazuje: Novo saopštenje Grand produkcije nakon smrti Saše Popovića

Mondo pre 1 dan
Sahrana Saše Popovića biće održana u četvrtak u Beogradu. Osnivač i kreativni direktor Grand produkcije, Saša Popović, preminuo je 1. marta u 70. godini, nakon kratke i teške bolesti. Tokom svoje izuzetno uspešne karijere, duge više od četiri… »
U ovoj bolnici se lečio Saša Popović u Parizu: Porodica mu je do poslednjeg trenutka bila najveća podrška

U ovoj bolnici se lečio Saša Popović u Parizu: Porodica mu je do poslednjeg trenutka bila najveća podrška

Telegraf pre 1 dan
Preporučujemo. Saša Popović, osnivač "Grand" produkcije i jedan od najuticajnijih ljudi na estradi, preminuo je u 70. godini nakon borbe sa teškom bolešću. Kako Telegraf saznaje, Popović je manje od godinu dana vodio žestoku bitku sa jednom od… »
Zavirite u porodični album Saše popovića: Odrastao je u imućnoj porodici, a ovako je govorio o detinjstvu: "Jednog dana su…

Zavirite u porodični album Saše popovića: Odrastao je u imućnoj porodici, a ovako je govorio o detinjstvu: "Jednog dana su…

Blic pre 1 dan
Saša Popović, kreativni direktor "Granda" preminuo je nakon borbe sa opakom bolešću u 70. godini. Saša Popović je svojevremeno gostovao u emisiji "Balkanskom ulicom" na Blic televiziji i tom prilikom je otvoreno pričao o detaljima života, ali i o… »
Preminuo Saša Popović

Preminuo Saša Popović

Moj Novi Sad pre 1 dan
Osnivač i kreativni direktor Grand produkcije Saša Popović preminuo je juče u 71. godini. Tom prlikom, Grand produkcija se oglasila saopštenjem. – Sa neizrecivom tugom obaveštavamo javnost da je posle kratke i teške bolesti, preminuo Saša… »
Poznat uzrok smrti Saše Popovića: Mesecima vodio žestoku bitku sa jednom od najpodmuklijih bolesti

Poznat uzrok smrti Saše Popovića: Mesecima vodio žestoku bitku sa jednom od najpodmuklijih bolesti

Mondo pre 1 dan
Saša se lečio u najsavremenijoj klinici u Parizu. Aleksandar Saša Popović, osnivač i kreativni direktor Grand produkcije, preminuo je juče u 70. godini u bolnici u Parizu, a tragične vesti potvrdila je Grand Produkcija, koja se oglasila potresnim… »
Prelom noge otkrio šokantnu dijagnozu! Saša Popović mislio da je u pitanju obična povreda, lekari su uočili nešto mnogo…

Prelom noge otkrio šokantnu dijagnozu! Saša Popović mislio da je u pitanju obična povreda, lekari su uočili nešto mnogo…

Dnevnik pre 1 dan
Kreativni direktor Grand produkcije Saša Popović preminuo je u bolnici u Parizu, nakon kraće borbe sa opakom bolesti. On se lečio nešto manje od godinu dana, a da boluje od karcinoma saznao je sasvim slučajno. Nakon preloma noge koju je imao… »
Mrzeo je iz dna duše, a zbog nje postao milioner: Sašu Popovića otac naterao da svira harmoniku

Mrzeo je iz dna duše, a zbog nje postao milioner: Sašu Popovića otac naterao da svira harmoniku

Mondo pre 1 dan
Saša Popović je jednom prilikom otkrio da nije mogao očima da vidi instrument kojim je otpočeo karijeru. Muzički mag i čovek zaslužen za karijere većine pevača koji danas haraju domaćom muzičkom scenom, Saša Popović, napustio nas je 1.marta… »
Neda Ukraden zatečena zbog smrti Saše Popovića: Pevačica pred izlazak na scenu čula potresnu vest

Neda Ukraden zatečena zbog smrti Saše Popovića: Pevačica pred izlazak na scenu čula potresnu vest

B92 pre 1 dan
Pevačica Neda Ukraden zatečena je vešću o smrti Saše Popovića, koja ju je dočekala sinoć, tik pred izlazak na koncert. "Zatečena sam, ja sam u Bugarskoj. Jel ste sigurni u to", ostala je šokirana pevačica. "Ne znam šta da kažem, potresena… »
9 meseci opake borbe: Kako je teklo lečenje Saše Popovića, u Parizu dobijao najbolju moguću negu

9 meseci opake borbe: Kako je teklo lečenje Saše Popovića, u Parizu dobijao najbolju moguću negu

Telegraf pre 1 dan
Preporučujemo. Saša Popović je manje od godinu dana vodio žestoku borbu sa jednom od najpodmuklijih i opasnijih bolesti - karcinomom želuca, kako saznaje Telegraf. U maju prošle godine, nakon nezgode sa nogom, posetio je lekara, gde se požalio i na… »
"Kasno je saznao dijagnozu" Pevačica otkrila detalje o borbi Saše Popovića: "Znala sam da je teška situacija"

"Kasno je saznao dijagnozu" Pevačica otkrila detalje o borbi Saše Popovića: "Znala sam da je teška situacija"

Telegraf pre 1 dan
Preporučujemo. Aleksandar Saša Popović, osnivač i kreativni direktor Grand produkcije, preminuo je 1. marta u 70. godini života, u bolnici u Parizu. Devet meseci borio se sa opakom bolešću, a lečio se na jednoj od najboljih klinika u Evropi, gde… »
Saša Popović bio je ambasador jednog sporta: Za njega niste čuli, a izmišljen je u Srbiji

Saša Popović bio je ambasador jednog sporta: Za njega niste čuli, a izmišljen je u Srbiji

Telegraf pre 1 dan
Preporučujemo. Aleksandar Saša Popović, osnivač i kreativni direktor Grand produkcije, preminuo je ove subote u 70. godini, posle kraće bolesti, a njegova smrt duboko je potresla Srbiju i region. Popović je bio poznat kao veliki profesionalac… »
Grand doneo odluku nakon smrti Saše Popovića: Otkazuju sva snimanja

Grand doneo odluku nakon smrti Saše Popovića: Otkazuju sva snimanja

Telegraf pre 1 dan
Preporučujemo. Osnivač i kreativni direktor Grand produkcije, Saša Popović, preminuo je 1. marta, u 70. godini, nakon kratke i teške bolesti. Estradni mag se poslednjih meseci lečio u jednoj od najboljih klinika u Francuskoj, gde je proveo poslednje… »
Najemotivnije reči Saše Popovića o roditeljima: "Dao bih bogatstvo da samo sat vremena popričam sa njima"

Najemotivnije reči Saše Popovića o roditeljima: "Dao bih bogatstvo da samo sat vremena popričam sa njima"

Telegraf pre 1 dan
Preporučujemo. Saša Popović, osnivač i kreativni direktor "Grand produkcije", preminuo je u subotu, 1 marta, posle kraće bolesti. Saša je ejdnom prilikom otkrio je najintimnije detalje svog života, te je govorio o detinjstvu, odnosu sa roditeljima… »
Preminuo Saša Popović

Preminuo Saša Popović

Danas pre 1 dan
Osnivač i kreativni direktor Grand produkcije Saša Popović preminuo je danas u 71. godini. Prenosimo saopštenje „Grand produkcije“: „Sa neizrecivom tugom obaveštavamo javnost da je danas, posle kratke i teške bolesti, preminuo Saša Popović… »
"Život je nepravedan": Mili slomljen nakon što je čuo za smrt Saše Popovića

"Život je nepravedan": Mili slomljen nakon što je čuo za smrt Saše Popovića

Blic pre 1 dan
Aleksandar Milić Mili je već godinama deo žirija "Zvezda Granda", a sada se oglasio povodom smrti Saše Popovića. - Čuo sam, verujte mi da ne znam šta da kažem u ovom teškom trenutku. Upravo je došla vest do mene. Želim da izjavim svoje… »
"Videli smo se dok je još mogao da hoda, krio je sve": Mirko Kodić izneo detalje bolesti Saše Popovića

"Videli smo se dok je još mogao da hoda, krio je sve": Mirko Kodić izneo detalje bolesti Saše Popovića

Blic pre 1 dan
Harmonikaš Mirko Kodić oglasio se nakon što je čuo za smrt Saše Popovića. Naime, Saša Popović umro je danas u 70. godini posle kratke i teške bolesti, a njegov veliki prijatelj otkrio je nepoznate detalje - Jao srećo moja! Uh, šta da kažem… »
"Na žalost, kasno je saznao za dijagnozu": Nakon smrti Saše Popovića, Ćana otkrila: "Znala sam da je teška situacija…

"Na žalost, kasno je saznao za dijagnozu": Nakon smrti Saše Popovića, Ćana otkrila: "Znala sam da je teška situacija…

Blic pre 1 dan
Saša Popović umro je danas nakon borbe sa teškom bolesti. Cela estrada je u neverici nakon vesti da nas je Saša Popović umro. Tim povodom se oglasila i pevačica Ćana, koja je otkrila da je Saša kasno saznao za dijagnozu. - Strašno! Čula sam da… »
"U: trenutku kada je trebalo da uživa u životu suočio se sa teškom bolešću": Snežana Đurišić se bolnim rečima…

"U: trenutku kada je trebalo da uživa u životu suočio se sa teškom bolešću": Snežana Đurišić se bolnim rečima…

Blic pre 1 dan
Saša Popović umro je danas u 70. godini, a pevačica Snežana Đurišić se oprostila od kolege i prijatelja. - U trenutku kada je trebalo da uživa u životu suočio se sa teškom bolešću koja ga je i pored uporne borbe na kraju odnela. Izgubili smo… »
Nisu pričali 20 godina: Miroslav Ilić se oglasio nakon smrti Saše Popovića: "Jako mi je žao, dugo se nismo čuli"

Nisu pričali 20 godina: Miroslav Ilić se oglasio nakon smrti Saše Popovića: "Jako mi je žao, dugo se nismo čuli"

Blic pre 1 dan
Saša Popović umro je danas u 70. godini, a sada se oglasio i Miroslav Ilić, sa kojim, kako se pisalo direktor "Granda" nije bio u dobrim odnosima i navodno nisu pričali 20 godina. - U Hrvatskoj sam. Čuo sam, iskreno mi je žao, verujte mi - rekao je… »
Otkazano emitovanje "Zvezda Granda": Zbog smrti Saše Popovića promenjen program

Otkazano emitovanje "Zvezda Granda": Zbog smrti Saše Popovića promenjen program

Blic pre 1 dan
Saša Popović umro je danas, 1. marta nakon kratke i teške bolesti, a zbog njegove smrti se večeras neće emitovati "Zvezde Granda". Saša Popović bio je jedan od najmoćnijih ljudi estrade i jedan od osnivača "Granda", a zbog lečenja se ove sezone… »
Biografija Saše Popovića: Počeo kao harmonikaš "Slatkog greha" a postao jedan od najuticajnih ljudi u šoubiznisu

Biografija Saše Popovića: Počeo kao harmonikaš "Slatkog greha" a postao jedan od najuticajnih ljudi u šoubiznisu

Blic pre 1 dan
Saša Popović, čovek najbogatije estadne i muzičke biografije, osnivač i kreativni direktor Grand produkcije, jedan od najuticajnijih ljudi u svetu srpskog šoubiznisa, preminuo je danas, 1. marta, 2025. godine, nakon kratke i teške bolesti. Saša… »

Vesti dana »