Povezane vesti

Kraj velike karijere: Poginula slavna pevačica koju smo slušali na Kalemegdanu: "Oduševljena sam što ste odlučili da me…

Kraj velike karijere: Poginula slavna pevačica koju smo slušali na Kalemegdanu: "Oduševljena sam što ste odlučili da me…

Blic pre 1 dan
Soul pevačica Endži Stoun, poznata po svom hitu "Wish I Didn’t Miss You", poginula je u saobraćajnoj nesreći u 63. godini. Predstavnik pevačice potvrdio je za "Varajeti" da je Stoun poginula u petak u saobraćajnoj nesreći u Montgomeriju, u… »
Pevačica Endži Stoun poginula u saobraćajnoj nesreći

Pevačica Endži Stoun poginula u saobraćajnoj nesreći

Radio 021 pre 1 dan
Endži Stoun, pevačica koja se proslavila kao članica pionirskog ženskog hip-hop trija Sequence, a kasnije postala istaknuta soul pevačica, poginula je u udesu u 63. godini. Stoun je poginula u saobraćajnoj nesreći u Montgomeriju u Alabami u subotu… »
Slavna pevačica poginula posle nastupa: Bila na sceni 50 godina, pevala i u Srbiji

Slavna pevačica poginula posle nastupa: Bila na sceni 50 godina, pevala i u Srbiji

Mondo pre 1 dan
Slavna pevačica Endži Stoun poginula je posle nastupa, porodica i prijatelji se opraštaju. Slavna pevačica Endži Stoun poginula je u saobraćajnoj nesreći posle nastupa, potvrdila je njena porodica. Endži je imala 63 godine, i neverovatnih 50… »
Poginula soul pevačica ENDžI Stoun Nastradala u saobraćajnoj nesreći u 63. godini

Poginula soul pevačica ENDžI Stoun Nastradala u saobraćajnoj nesreći u 63. godini

Dnevnik pre 1 dan
MONTGOMERI: Soul pevačica Endži Stoun, poznata po svom hitu "Wish I Didn’t Miss You", poginula je u saobraćajnoj nesreći u 63. godini. Predstavnik pevačice potvrdio je za "Varajeti" da je Stoun poginula u saobraćajnoj nesreći u Montgomeriju, u… »

Vesti dana »