Повезане вести

Одлазак човека коме се поклонила цела естрада: Саша Поповић је изградио империју, зарадио милионе, а највеће богатство су…

Одлазак човека коме се поклонила цела естрада: Саша Поповић је изградио империју, зарадио милионе, а највеће богатство су…

Стори 02.03.2025
Александар Саша Поповић био је познати српски музичар, хармоникаш, оснивач популарног бенда „Слатки грех“ и креативни директор „Гранд продукције“. Рођен 24. априла 1954. године у Новом Саду, одрастао је у свештеничкој породици са… »
Како је Саша Поповић сазнао да болује од тешке болести: Жалио се на бол

Како је Саша Поповић сазнао да болује од тешке болести: Жалио се на бол

Стори 02.03.2025
Саша Поповић болест је открио пре мање од годину дана. Саша Поповић оснивач „Гранд продукције“ и естрадни маг преминуо је данас у 70. години живота, након краће и тешке болести. Вест о његовој смрти потврдила је Гранд… »
Гранд донео одлуку након смрти Саше Поповића Продукција отказала сва снимања, емисије престале да се емитују

Гранд донео одлуку након смрти Саше Поповића Продукција отказала сва снимања, емисије престале да се емитују

Курир 02.03.2025
Оснивач и креативни директор Гранд продукције, Саша Поповић, преминуо је јуче, у 71. години, након кратке и тешке болести. Покојни креативни директор Гранда лечио се у онколошком институту Густав Руси у Вилзифу, предграђу Париза… »
"Ја пара немам, ако може нешто да се уради ви урадите" Ова певачица је молила Сашу Поповића за помоћ, направио од ње велику…

"Ја пара немам, ако може нешто да се уради ви урадите" Ова певачица је молила Сашу Поповића за помоћ, направио од ње велику…

Курир 02.03.2025
Саша Поповић, оснивач и директор " Гранд" продукције, преминуо је у суботу 1. марта у 70. години након краће и тешке болести. Музички маг је од многих певача направио регионалне звезде, а песме које су снимили у сарадњи са њим… »
"Дошла је у патикама и рекла: Ја пара немам" Саша Поповић је ову нашу певачицу дигао са дна, а данас има богату каријеру на…

"Дошла је у патикама и рекла: Ја пара немам" Саша Поповић је ову нашу певачицу дигао са дна, а данас има богату каријеру на…

Блиц 02.03.2025
Фолк певачица Индира Радић данас може да се похвали богатом и дугом каријером пуном хитова, међутим, све то можда не би било тако да јој давне 1996. године у критичном тренутку није помогао нико други до естрадни мајстор и… »
Ове хитове је написао Саша Поповић: Многе певаче је преко ноћи винуо у звезде, а због ових стихова узимају огроман бакшиш

Ове хитове је написао Саша Поповић: Многе певаче је преко ноћи винуо у звезде, а због ових стихова узимају огроман бакшиш

Блиц 01.03.2025
Оснивач "Гранд" продукције и креативни директор Саша Поповић изгубио је битку са дугом и тешко болешћу, те се поред породице и пријатеља, цела естрада вечерас опрашта од њега. Поповић није био само оснивач једне од… »

Вести дана »