Повезане вести

Последњи снимак Саше Поповића Настао за Нову годину, са њим највеће звезде: Овако је изгледао два месеца пре него што је…

Последњи снимак Саше Поповића Настао за Нову годину, са њим највеће звезде: Овако је изгледао два месеца пре него што је…

Курир 02.03.2025
Естрадни краљ Саша Поповић изгубио је животну битку, а певач Радиша Трајковић Ђани поделио један од последњих видеа творца "Гранда". Ђани се на свом Инстаграм профилу опростио од Поповића и објавио снимак са приватне… »
Сале, ваша деца тугују за вама: Поповић није имао само Александру и Данијела

Сале, ваша деца тугују за вама: Поповић није имао само Александру и Данијела

Стори 02.03.2025
Саша Поповић је преминуо у 70. години, а од њега се опраштају пријатељица, сарадници и сви који су га познавали. Одлазак Саше Поповића изазвао огромну тугу,а од њега се опростила и Рада Манојловић. - Једном се роди овакав… »
Откривени нови детаљи о последњим данима Саше Поповића! Из Гранда изнели шта му се све дешавало: "До прошле недеље..."

Откривени нови детаљи о последњим данима Саше Поповића! Из Гранда изнели шта му се све дешавало: "До прошле недеље..."

Курир 02.03.2025
Милан Митровић, певач и водитељ Звезда Гранда опростио се од Саше Поповића, а сада је у емисији проговорио и последњем разговору са креативним директором. "До прошле недеље је радио и бавио се пројектом. Чули смо се у вези… »
Никола Роквић објавио никад виђени снимак Саше Поповића! Ево шта су радили у Опатији: "Нека ти је Царство небеско, драги наш"…

Никола Роквић објавио никад виђени снимак Саше Поповића! Ево шта су радили у Опатији: "Нека ти је Царство небеско, драги наш"…

Курир 02.03.2025
Певач Никола Роквић објавио је никад виђени снимак са Сашом Поповићем, који је настао у Опатији, где је креативни директор "Гранда" имао кућу. Наиме, Роквић се опростио од Поповића видео снимком на којем је свирао клавир, док су… »
Естрада завијена у црно: Јавне личности се опраштају од Саше Поповића: "Били смо спремни на најгоре вести"

Естрада завијена у црно: Јавне личности се опраштају од Саше Поповића: "Били смо спремни на најгоре вести"

Блиц 02.03.2025
Јавне личности опраштају се од Саше Поповића који је умро данас након тешке болести. Саша Поповић био је један од најутицајнијих људи на јавној сцени, а бројне јавне личности опраштају се од њега потресним речима. - Иако смо… »
Драгана Мирковић у сузама прекинула концерт када је сазнала за смрт Саше Поповића! Обратила се публици овим речима, а у…

Драгана Мирковић у сузама прекинула концерт када је сазнала за смрт Саше Поповића! Обратила се публици овим речима, а у…

Курир 02.03.2025
Естрада и многобројни певачи који су поникли у Звездама Гранда опраштају се од творца и директора Гранда продукције, Саше Поповића, који је преминуо јуче, 1. марта. Сви су утучени и тужни, а колико је Саша уважавао поштовање код… »
Никола Роквић објавио никад виђени снимак Саше Поповића Овако су се забављали у Опатији: "Нека ти је Царство небеско, драги…

Никола Роквић објавио никад виђени снимак Саше Поповића Овако су се забављали у Опатији: "Нека ти је Царство небеско, драги…

Вечерње новости 02.03.2025
ПЕВАЧ Никола Роквић објавио је никад виђени снимак са Сашом Поповићем, који је настао у Опатији, где је креативни директор "Гранда" имао кућу. Фото: Новости Наиме, Роквић се опростио од Поповића видео снимком на којем је свирао… »
Драгана Мирковић у сузама прекинула концерт! Обратила се публици овим речима, а у секунди завладао мук (видео)

Драгана Мирковић у сузама прекинула концерт! Обратила се публици овим речима, а у секунди завладао мук (видео)

СВИ су утучени и тужни, а колико је Саша уважавао поштовање код познатих сведочи и снимак са концрта Драгане Мирковић. Фото: Иван Маринковић, АТА имагес Естрада и многобројни певачи који су поникли у Звездама Гранда опраштају се… »
Карлеуша се начисто сломила, због једног питања није могла да задржи сузе: Више ништа није важно ФОТО

Карлеуша се начисто сломила, због једног питања није могла да задржи сузе: Више ништа није важно ФОТО

Стори 02.03.2025
Вест да је директор "Гранд" продукције Саша Поповић преминуо након краће и тешке болести растужила је читаву јавност, а друштвене мреже препуне су опроштајних порука које његови пријатељи и сарадници деле. Од Салета су се… »
На финалу Звезда Гранда прошле године знао да је тешко болестан: Тада смо последњи пут чули "даље иде, даље иде"

На финалу Звезда Гранда прошле године знао да је тешко болестан: Тада смо последњи пут чули "даље иде, даље иде"

Мондо 02.03.2025
Судбина је желела да дијагнозу о опакој болести добије само дан пред финале Звезда Гранда. Саша Поповић, оснивач "Гранд" продукције и један од најутицајнијих људи у музичкој индустрији, преминуо је у 70. години након борбе са… »
Само једна звезда Гранда се није опростила од Саше Поповића! Реч је о познатом певачу, о њиховом односу се доста нагађало

Само једна звезда Гранда се није опростила од Саше Поповића! Реч је о познатом певачу, о њиховом односу се доста нагађало

Курир 02.03.2025
Естрада и многобројни певачи који су поникли у Звездама Гранда опраштају се од творца и директора Гранда продукције, Саше Поповића, који је преминуо јуче, 1. марта. Поповић је после краће и тешке болести преминуо у болници у… »
"Заједно смо прошли кроз искјушења и животне битке" Драгана Мирковић сломљена од бола, опростила се од Саше Поповића

"Заједно смо прошли кроз искјушења и животне битке" Драгана Мирковић сломљена од бола, опростила се од Саше Поповића

Курир 02.03.2025
Саша Поповић преминуо је у 71. години, а бројне познате личности опростиле су се од њега у медијима и на мрежама, а једна од њих је и регионална звезда Драгана Мирковић. Она се огласила на свом Инстаграм профилу где је изјавила… »
Код ње је лично Тито одлазио по савете, а посетио је бугарски цар: Права истина о жени која је Поповићу предвидела када ће…

Код ње је лично Тито одлазио по савете, а посетио је бугарски цар: Права истина о жени која је Поповићу предвидела када ће…

Стори 02.03.2025
Саша Поповић је преминуо, а вест о његовој смрти многе је растужила. Оснивач и креативни директор Гранд продукције, преминуо је у болници у Паризу, а након бројних спекулација о његовом здравственом стању, саопштено је да је… »
Познато коме је Саша Поповић оставио целу своју имовину: Ово је његова последња жеља

Познато коме је Саша Поповић оставио целу своју имовину: Ово је његова последња жеља

Свет & Скандал 02.03.2025
Тестамент Саше Поповића написан је Вест о смрти оснивача Гранд продукције растужила је цео регион, а многе његове колеге и пријатељи се опраштају од њега. Саша Поповић је, према писању домаћих медија још пре пар година… »
Бобан Рајовић није познавао поповића, али је занемео од бола! За Курир признао какав су однос имали, па открио какво су…

Бобан Рајовић није познавао поповића, али је занемео од бола! За Курир признао какав су однос имали, па открио какво су…

Курир 02.03.2025
Саша Поповић преминуо је у 71. години, а бројне познате личности опростиле су се од њега у медијима и на мрежама, а један од њих је и певач Бобан Рајовић. Бобан никад није пословно сарађивао са Сашом, али је тешко поднео вест о… »
Зас̌то Василије Острос̌ки није услис̌ио вапаје: Сузана се за Сас̌у молила у манастиру

Зас̌то Василије Острос̌ки није услис̌ио вапаје: Сузана се за Сас̌у молила у манастиру

Супруга Саше Поповића у манастиру се молила за његово здравље После кратке и тешке болести, јуче је у 71. години преминуо Саша Поповић. Његови најмилији и многи пријатељи су се надали да ће Сале ову битку добити, али… »
У последњем интевјуу Саша Поповић отворено говорио да је у лошем стању Имао је велике планове: "Да нема Сузане не знам шта…

У последњем интевјуу Саша Поповић отворено говорио да је у лошем стању Имао је велике планове: "Да нема Сузане не знам шта…

Курир 02.03.2025
Оснивач и креативни директор Гранд продукције Саша Поповић преминуо је у 71. години у Паризу, а пре неколико месеци говорио је о свом животу и оголио душу пред камерама. Саша је четири деценије провео на естради и изнедрио је… »
Певачица открила детаље о борби Саше Поповића: "Касно је сазнао дијагнозу..."

Певачица открила детаље о борби Саше Поповића: "Касно је сазнао дијагнозу..."

Б92 02.03.2025
Александар Саша Поповић, оснивач и креативни директор Гранд продукције, преминуо је 1. марта у 70. години живота, у болници у Паризу. Девет месеци борио се са опаком болешћу, а лечио се на једној од најбољих клиника у Европи… »
Гранд донео одлуку након смрти Саше Поповића: Отказана сва снимања - Нема емисија

Гранд донео одлуку након смрти Саше Поповића: Отказана сва снимања - Нема емисија

ОСНИВАЧ и креативни директор Гранд продукције, Саша Поповић, преминуо је јуче, у 71. години, након кратке и тешке болести. Фото: АТА имагес/А.А. Покојни креативни директор Гранда лечио се у онколошком институту Густав Руси у… »
Победник "Звезда Гранда" сломљен због смрти Саше поповића: Тешким решима се опростио од њега: "Заслужан је за све што сам…

Победник "Звезда Гранда" сломљен због смрти Саше поповића: Тешким решима се опростио од њега: "Заслужан је за све што сам…

Блиц 02.03.2025
Вест да нас је напустио Саша Поповић синоћ је све потресла и затекла, а многи су се опраштали од директора "Гранда" и изражавали невероватан шок због губитка. Сашин одлазак тешко је пао и победнику "Звезда Гранда" Нермин Ханџић… »
"Мајка и отац су ми дали један живот, а ви други": Рада Манојловић нема од бола због смрти Саше Поповића, њена објава тера…

"Мајка и отац су ми дали један живот, а ви други": Рада Манојловић нема од бола због смрти Саше Поповића, њена објава тера…

Блиц 02.03.2025
Саша Поповић био је задужен је за каријере многи певача, а певачици Ради Манојловић је много помогао. Саша Поповић је преминуо у 70. години, а Рада се скрхана болом огласила на Инстаграму и опростила од њега емотивним речима. -… »
"Родитељи су ми дали један живот, а ви други" Рада Манојловић скрхана болом, упутила емотивне речи о Саши Поповићу: Све што…

"Родитељи су ми дали један живот, а ви други" Рада Манојловић скрхана болом, упутила емотивне речи о Саши Поповићу: Све што…

Курир 02.03.2025
Читава естрада, али и многобројни верни гледаоци који су годинама пратили рад краља естраде Саше Поповића, тугује са преминулим творцем и креативним директором Гранд продукције. Он је преминуо након скоро читаве године борбе са… »
Цеца у сузама, не може да верује да је то истина: Недостајаћеш ми Саленце бескрајно

Цеца у сузама, не може да верује да је то истина: Недостајаћеш ми Саленце бескрајно

Смрт Саше Поповића дубоко је потресла целу естраду Саша Поповић умро је јуче након кратке борбе са опаком болешћу, а јавне личности се опраштају од њега. Саша Поповић био је један од најутицајнијих људи на јавној сцени, а… »
Сви се опраштају од Саше Поповића, осим ове певачице: Нису причали 10 година, умешане Лепа Брена и Сузана

Сви се опраштају од Саше Поповића, осим ове певачице: Нису причали 10 година, умешане Лепа Брена и Сузана

Мондо 02.03.2025
Јавност је и даље у шоку и неверици због смрти креативног директора Гранд продукције, а бројне јавне личност се оглашавају путем друштвених мрежа. Вест о смрти Саше Поповића дубоко је потресла естраду, а многе познате личности… »
"Све што сам доживео је захваљујући њему": Победник "Звезда Гранда" сломљен због одласка Саше Поповића

"Све што сам доживео је захваљујући њему": Победник "Звезда Гранда" сломљен због одласка Саше Поповића

Телеграф 02.03.2025
Препоручујемо. Вест да је преминуо Саша Поповић синоћ је зауставила Србију, али и цео регион. Многи су се опраштали од директора "Гранда" и изражавали невероватан шок због губитка, а међу њима је и победник емисије "Звезде… »
"Не пада ми на памет, нећу да ризикујем": Саша Поповић је одбио да буде кум овом мушкарцу

"Не пада ми на памет, нећу да ризикујем": Саша Поповић је одбио да буде кум овом мушкарцу

Мондо 02.03.2025
Каже се да се "кумство не одбија" - Саша Поповић је једном одбио. Саша Поповић, креативни директор Гранда, напустио нас је након кратке болести. Поповић се лечио ван Србије, а уз њега је била његова породица. Жика Јакшић нам је… »
"Требало је летос да гостујем у емисији, али сам га одбила" Милица Тодоровић се сломила кад је сазнала да је Саша Поповић умро…

"Требало је летос да гостујем у емисији, али сам га одбила" Милица Тодоровић се сломила кад је сазнала да је Саша Поповић умро…

Блиц 01.03.2025
Саша Поповић умро је данас у 70. години. Цела естрада је потресена тужном вешћу, а од директора "Гранда" се опростила и певачица Милица Тодоровић. - Не знам којим речима да опишем тугу тренутно јер је Сале мени био као отац… »
"Пре пар дана смо се чули и причали шта и како треба! И? Шта? Куда друже, куда?" Ђорђе Давид не може да дође себи због смрти…

"Пре пар дана смо се чули и причали шта и како треба! И? Шта? Куда друже, куда?" Ђорђе Давид не може да дође себи због смрти…

Блиц 01.03.2025
Саша Поповић умро је данас у 70. години. Вест о смрти директора "Гранда" растужила је многе, а болним речима се од њега опраштају пријатељи и колеге. Ђорђе Давид објавио је потресну објаву у којој је истакао да не може да се… »

Вести дана »