Povezane vesti

Pre dva dana mi je posalo poruku, SAD više nije živ: Dara Bubamara se među poslednjima čula sa Sašom, reči koje je…

Pre dva dana mi je posalo poruku, SAD više nije živ: Dara Bubamara se među poslednjima čula sa Sašom, reči koje je…

Večernje novosti pre 18 sati
DARA Bubamara teško je podnela smrt Saše Popovića koji je juče preminuo u Parizu. Foto: Zoran Kuzmanović Munja/Grand Pevačici naviru sećanja iz perioda druženja i saradnje sa prvim čovekom Granda. Kroz suze se prisetila svega sto su prošli… »
Poslala sam mu poruku pre neki dan, nikad nije odgovorio: Viki Miljković otkrila kakve je planove imao Popović

Poslala sam mu poruku pre neki dan, nikad nije odgovorio: Viki Miljković otkrila kakve je planove imao Popović

Večernje novosti pre 18 sati
VEST o smrti Saše Popovića potresla je celu estradu i rastužila javnost. On je saznao da boluje od opake bolesti pre nešto manje od godinu dana. Foto: ATA images Za emisiju ''Premijera - Vikend specijal' ' ove nedelje govorio je ogroman broj pevača… »
Dara u suzama zbog smrti Saše Popovića, čuli se pre dva dana: Pevačica otkrila potresne detalje

Dara u suzama zbog smrti Saše Popovića, čuli se pre dva dana: Pevačica otkrila potresne detalje

Mondo pre 1 dan
Dara ne može da sakrije tugu zbog smrti bliskog prijatelja i saradnika Saše Popovića. Pevačica Dara Bubamara veoma teško je podnela vest o smrti nekadašnjeg direktora Grand produkcije Saše Popovića, koji je juče preminuo u Parizu u 70. godini… »
"Čuli smo se pre dva dana, poslao mi je poruku: Borim se, Daki moja, loše sam ali se borim": Dara Bubamara otkrila šta joj…

"Čuli smo se pre dva dana, poslao mi je poruku: Borim se, Daki moja, loše sam ali se borim": Dara Bubamara otkrila šta joj…

Blic pre 1 dan
Pevačica Dara Bubamara nema je od bola i tuge zbog smrti Saše Popovića. Dara Bubamara je sada otkrila da se pre nekoliko dana čula sa Sašom. - Jako mi je, jako žao i teško jer sam stasala i učila sa Sašom. Pre nego što se razboleo dogovorili smo… »
Viki Miljković i Taške nemi zbog Popovićevog odlaska: "Videli smo se na Badnji dan..."

Viki Miljković i Taške nemi zbog Popovićevog odlaska: "Videli smo se na Badnji dan..."

B92 pre 1 dan
Pevačica Viki Miljković i njen suprug Dragan Tašković Taške bili su veliki prijatelji sa Sašom Popovićem, koji je preminuo juče nakon kraće borbe sa karcinomom. Muzička zvezda u prvom trenutku nije bila u stanju da govori od tuge, a kasnije je… »
"Pre dva dana mi je posalo poruku, SAD više nije živ" Dara Bubamara se među poslednjima čula sa Sašom, reči koje je…

"Pre dva dana mi je posalo poruku, SAD više nije živ" Dara Bubamara se među poslednjima čula sa Sašom, reči koje je…

Kurir pre 1 dan
Pevačica Dara Bubamara teško je podnela smrt Saše Popovića koji je juče preminuo u Parizu. Pevačici naviru sećanja iz perioda druženja i saradnje sa prvim čovekom Granda. Kroz suze se za Kurir prisetila svega sto su prošli zajedno: - Jako mi je… »
"Sale je bio u mojoj kancelariji za badnji dan i..." Viki Miljković i Taške neutešni zbog smrti Popovića: Ne postoje reči…

"Sale je bio u mojoj kancelariji za badnji dan i..." Viki Miljković i Taške neutešni zbog smrti Popovića: Ne postoje reči…

Kurir pre 1 dan
Pevačica Viki Miljković i njen suprug Dragan Tašković Taške bili su veliki prijatelji sa Sašom Popovićem, koji je preminuo juče nakon kraće borbe sa karcinomom. U prvom trenutku kada smo je pozvali, muzička zvezda nije bila u stanju da govori od… »
Reči koje joj je napisao su je rasplakale: Ova poznata pevačica se među poslednjima čula sa Sašom Popovićem, evo šta joj…

Reči koje joj je napisao su je rasplakale: Ova poznata pevačica se među poslednjima čula sa Sašom Popovićem, evo šta joj…

Večernje novosti pre 1 dan
PEVAČICA Dara Bubamara teško je podnela smrt Saše Popovića koji je juče preminuo u Parizu. FOTO: Ataimages Pevačica je, kako prenosi Kurir, vrlo emotivno doživela smrt kolege koji je bio neodvojivi deo njenog poslovnog sazrevanja i razvoja. - Jako… »
Dara slomljena zbog smrti Saše Popovića: "Ne želim da znam da ga nema!"

Dara slomljena zbog smrti Saše Popovića: "Ne želim da znam da ga nema!"

B92 pre 1 dan
Pevačica Dara Bubamara slomljena je zbog dolaska medijskog maga, njenog velikog prijatelja Saše Popovića. "Jako mi je, jako žao i teško jer sam stasala i učila sa Sašom. Pre nego što se razboleo dogovorili smo se kada ćemo da se vidimo, da se… »

Vesti dana »