Povezane vesti
Mnogi mu se nadaju: Karlos Alkaraz priznao nešto zbog čega pola planete čezne
Večernje novosti 02.03.2025
Karlos Alkaraz je jedan od najpopularnijih sportista na planeti, a sada je otkrio jeda detalj iz svog života koji mnoge zanima. FOTO: Profimedia Alkaraz je otkrio da nema devojku. - Sam sam, ali bih voleo da upoznam pravu osobu. Kao profesionalnom… »
Karlos Alkaraz ima jedan problem: Evo šta najviše muči mladog Španca!
Hot sport 02.03.2025
I pored svetske slave i miliona na računu, španski teniser priznaje da mu privatni život nije jednostavan! Karlos Alkaras, jedan od najpopularnijih tenisera današnjice, priznao je u intervjuu da mu je teško da pronađe devojku zbog stalnih putovanja i… »
Karlos Alkaraz u „problemu“, ne može da nađe devojku
Nova 02.03.2025
Karlos Alkaraz se nalazi u Portorku gde će igrati egzibicioni meč sa Frensisom Tijafoom, a tom prilikom je otkrio jednu zanimljivu stvar iz privatnog života. Naime, ima problem da nađe devojku. „Sam sam, ali bih voleo da upoznam pravu osobu – izjavio je… »
Alkaras se žali – ne može da nađe devojku
Sport klub 02.03.2025
I to je moguće – Karlos Alkaras, jedan od najpopularnijih sportista sveta, već multimilioner iako mu je tek 21, momak čija marketinška vrednost se meri bar jednom milijardom, naravno ako karijera dovoljno potraje – ne može da nađe devojku. – Sam sam, ali… »
Vesti dana »

"Videćemo koliko je Putin ozbiljan": Rute otkrio o čemu će pričati ruski i američki lider: "Vrši ogroman pritisak na Rusiju"
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

Pristalice SNS-a uperile lasere u ekipu N1: Ometale izveštavanje i vređale novinarku (VIDEO)
Danas pre 1 satjoš 1 povezana