Povezane vesti
Mnogi mu se nadaju: Karlos Alkaraz priznao nešto zbog čega pola planete čezne
Večernje novosti 02.03.2025
Karlos Alkaraz je jedan od najpopularnijih sportista na planeti, a sada je otkrio jeda detalj iz svog života koji mnoge zanima. FOTO: Profimedia Alkaraz je otkrio da nema devojku. - Sam sam, ali bih voleo da upoznam pravu osobu. Kao profesionalnom… »
Karlos Alkaraz ima jedan problem: Evo šta najviše muči mladog Španca!
Hot sport 02.03.2025
I pored svetske slave i miliona na računu, španski teniser priznaje da mu privatni život nije jednostavan! Karlos Alkaras, jedan od najpopularnijih tenisera današnjice, priznao je u intervjuu da mu je teško da pronađe devojku zbog stalnih putovanja i… »
Karlos Alkaraz u „problemu“, ne može da nađe devojku
Nova 02.03.2025
Karlos Alkaraz se nalazi u Portorku gde će igrati egzibicioni meč sa Frensisom Tijafoom, a tom prilikom je otkrio jednu zanimljivu stvar iz privatnog života. Naime, ima problem da nađe devojku. „Sam sam, ali bih voleo da upoznam pravu osobu – izjavio je… »
Alkaras se žali – ne može da nađe devojku
Sport klub 02.03.2025
I to je moguće – Karlos Alkaras, jedan od najpopularnijih sportista sveta, već multimilioner iako mu je tek 21, momak čija marketinška vrednost se meri bar jednom milijardom, naravno ako karijera dovoljno potraje – ne može da nađe devojku. – Sam sam, ali… »
Vesti dana »
Indonezija: Zemljotres magnitude 7,7 u oblasti Flores, poginulo najmanje 20 osoba
Nedeljnik pre 14 minutajoš 34 povezane
Još jedna velika smena turista: Jak intenzitet saobraćaja na svim glavnim putevima
Radio 021 pre 59 minutajoš 9 povezanih
Dramatični snimci požara na Dugom otoku! Vatrena stihija gutala sve pred sobom, 100 vatrogasaca nadljudskim naporima spasilo kuće od katastrofe! (video)
Kurir pre 19 minutajoš 11 povezanih
Vikend donosi sunce i sve veće vrućine: Temperature do 38 stepeni, a onda nagla promena vremena
Euronews pre 1 satjoš 8 povezanih