Povezane vesti
Popović pre smrti tražio da ova pevačica dođe u njegov dom! Ona otkrila kakve je planove imao, pa otvorila dušu o poslednjem…
Kurir 02.03.2025
Vesti o smrti Saše Popovića potresla je celu estradu i rastužila javnost. On je saznao da boluje od opake bolesti pre nešto manje od godinu dana. Viki Miljković uključila se u emisiju posveću Saši Popoviću, gde je govorila o njihovom poslednjem susretu… »
Kad su mi javili da si umro svirala je neka naša pesma: Oproštaj od voljenog Saše Popovića
Story 02.03.2025
Osnivač i kreativni direktor Grand produkcije Saša Popović izgubio je bitku sa teškom bolešću 1. marta i ostavio celokupnu javnost u Srbiji i šire u suzama. Brojne javne ličnosti oglašavaju se putem društvenih mreža i opraštaju od Saše, a to je učinila i… »
"Kad su mi javili da je umro, u daljini se čula harmonika. Utihnule su sve pesme sveta": Ana Bekuta nema od bola zbog smrti…
Blic 02.03.2025
Vest o smrti Saše Popovića potresla je sve one koji su ga poznavali, a pevačica Ana Beluta se emotivnim rečima oprostila od njega. Naime, Bekuta je na Instagramu objavom rastužila sve. - Dođe tako subota kad utihnu sve pesme sveta i nestane svetlo u… »
"Kad su mi javili da je umro u daljini se čula harmonika": Ana Bekuta ne može da dođe sebi zbog smrti Saše Popovića: Utihnule…
Kurir 02.03.2025
Vesti o smrti Saše Popovića potresla je celu estradu i rastužila javnost, a pevačica Ana Bekuta jedna je od brojnih prijatelja pokojnog estradnog kralja koja se oglasila javno tim povodom. Beluta je objavila njihovu zajedničku fotografiju na svom… »
"Kad su mi javili da je umro..." Ana Bekuta emotivno o Saši Popoviću: "Mirno spavaj, veliki, dobri čoveče"
Telegraf 02.03.2025
Preporučujemo. Vest o smrti Saše Popovića potresla je sve one koji su ga poznavali, a pevačica Ana Bekuta emotivno se oprostila od njega putem društvenih mreža. Bekuta je na Instagramu objavila dirljive reči u kojima je izrazila zahvalnost i tugu zbog… »
Vesti dana »
„To je potpuno van pameti“: Vujasinović grmeo posle poraza Srbije – „Posle se pitaju kako naš sport…“!
Hot sport pre 16 minutajoš 37 povezanih
Ukrajina prilagođava vazdušna upozorenja razvoju ruskih napada
N1 Info pre 27 minutajoš 47 povezanih
Dron sa eksplozivom iznad Nemačke uzdrmao EU: Brisel upozorava na ruske hibridne napade
NIN pre 5 satijoš 36 povezanih
(Video) Nova otpuštanja u Jovinoj gimnaziji, učenici protestuju: "Kako ko uđe u kancelariju, direktor mu uruči otkaz"
Newsmax Balkans pre 6 satijoš 20 povezanih