Povezane vesti

Popović pre smrti tražio da ova pevačica dođe u njegov dom! Ona otkrila kakve je planove imao, pa otvorila dušu o…

Popović pre smrti tražio da ova pevačica dođe u njegov dom! Ona otkrila kakve je planove imao, pa otvorila dušu o…

Kurir pre 19 sati
Vesti o smrti Saše Popovića potresla je celu estradu i rastužila javnost. On je saznao da boluje od opake bolesti pre nešto manje od godinu dana. Viki Miljković uključila se u emisiju posveću Saši Popoviću, gde je govorila o njihovom poslednjem… »
Kad su mi javili da si umro svirala je neka naša pesma: Oproštaj od voljenog Saše Popovića

Kad su mi javili da si umro svirala je neka naša pesma: Oproštaj od voljenog Saše Popovića

Story pre 24 sata
Osnivač i kreativni direktor Grand produkcije Saša Popović izgubio je bitku sa teškom bolešću 1. marta i ostavio celokupnu javnost u Srbiji i šire u suzama. Brojne javne ličnosti oglašavaju se putem društvenih mreža i opraštaju od Saše, a to… »
"Kad su mi javili da je umro, u daljini se čula harmonika. Utihnule su sve pesme sveta": Ana Bekuta nema od bola zbog smrti…

"Kad su mi javili da je umro, u daljini se čula harmonika. Utihnule su sve pesme sveta": Ana Bekuta nema od bola zbog smrti…

Blic pre 1 dan
Vest o smrti Saše Popovića potresla je sve one koji su ga poznavali, a pevačica Ana Beluta se emotivnim rečima oprostila od njega. Naime, Bekuta je na Instagramu objavom rastužila sve. - Dođe tako subota kad utihnu sve pesme sveta i nestane svetlo u… »
"Kad su mi javili da je umro u daljini se čula harmonika": Ana Bekuta ne može da dođe sebi zbog smrti Saše Popovića…

"Kad su mi javili da je umro u daljini se čula harmonika": Ana Bekuta ne može da dođe sebi zbog smrti Saše Popovića…

Kurir pre 1 dan
Vesti o smrti Saše Popovića potresla je celu estradu i rastužila javnost, a pevačica Ana Bekuta jedna je od brojnih prijatelja pokojnog estradnog kralja koja se oglasila javno tim povodom. Beluta je objavila njihovu zajedničku fotografiju na svom… »
"Kad su mi javili da je umro..." Ana Bekuta emotivno o Saši Popoviću: "Mirno spavaj, veliki, dobri čoveče"

"Kad su mi javili da je umro..." Ana Bekuta emotivno o Saši Popoviću: "Mirno spavaj, veliki, dobri čoveče"

Telegraf pre 1 dan
Preporučujemo. Vest o smrti Saše Popovića potresla je sve one koji su ga poznavali, a pevačica Ana Bekuta emotivno se oprostila od njega putem društvenih mreža. Bekuta je na Instagramu objavila dirljive reči u kojima je izrazila zahvalnost i tugu… »

Vesti dana »