Povezane vesti
Ovacije za priče o ljubavi: Iskorak u baletskom repertoaru Srpskog narodnog pozorišta
Danas 02.03.2025
Sinoć je na Velikoj sceni Jovan Đorđević Srpskog narodnog pozorišta u Novom Sadu, izvedena premijera pod naslovom “Pričaj mi o ljubavi”. Balet najstarijeg teatra u našoj zemlji sa velikim je uspehom odigrao dela dva savremena koreografa – Enrika Morelija… »
Ovacije za priče o ljubavi: Održana premijera baleta u Srpskom narodnom pozorištu
Blic 02.03.2025
Sinoć je na Velikoj sceni Jovan Đorđević Srpskog narodnog pozorišta u Novom Sadu, izvedena premijera pod naslovom “Pričaj mi o ljubavi”. Balet najstarijeg teatra u našoj zemlji sa velikim je uspehom odigrao dela dva savremena koreografa – Enrika Morelija… »
Virtuozni zaokret u baletskom repertoaru Srpskog narodnog pozorišta
Kurir 02.03.2025
Vesti dana »
Neke linije se privremeno ukidaju, uvode se nove, a 35 menja trasu: Sve izmene gradskog prevoza 1. januara
Blic pre 42 minutajoš 53 povezane
Prosuto mleko ispred Skupštine grada Kraljeva – protest zbog najave da će otkupna cena mleka biti manja za pet dinara
RTS pre 47 minutajoš 27 povezanih
U novogodišnjoj noći osetno hladnije, uz umeren mraz: Kad sledi porast temperature?
Nova pre 42 minutajoš 28 povezanih
Krivična prijava protiv Novosađanina zbog nezakonitog lova na Fruškoj gori
Serbian News Media pre 12 minutajoš 16 povezanih