Povezane vesti
Ovacije za priče o ljubavi: Iskorak u baletskom repertoaru Srpskog narodnog pozorišta
Danas 02.03.2025
Sinoć je na Velikoj sceni Jovan Đorđević Srpskog narodnog pozorišta u Novom Sadu, izvedena premijera pod naslovom “Pričaj mi o ljubavi”. Balet najstarijeg teatra u našoj zemlji sa velikim je uspehom odigrao dela dva savremena koreografa – Enrika Morelija… »
Ovacije za priče o ljubavi: Održana premijera baleta u Srpskom narodnom pozorištu
Blic 02.03.2025
Sinoć je na Velikoj sceni Jovan Đorđević Srpskog narodnog pozorišta u Novom Sadu, izvedena premijera pod naslovom “Pričaj mi o ljubavi”. Balet najstarijeg teatra u našoj zemlji sa velikim je uspehom odigrao dela dva savremena koreografa – Enrika Morelija… »
Virtuozni zaokret u baletskom repertoaru Srpskog narodnog pozorišta
Kurir 02.03.2025
Vesti dana »
Vozaču koji je udario penzionera kod Pravnog fakulteta 30 dana pritvora
BBC News pre 1 satjoš 72 povezane
uživo Tramp zapretio Iranu „veoma lošim periodom“, Iran definisao "crvene linije", region ponovo na ivici velikog sukoba
NIN pre 27 minutajoš 27 povezanih
Zelenski: Naši uzvratni udari čak do Moskovske oblasti govore da Rusija mora okončati rat
Telegraf pre 57 minutajoš 28 povezanih