Povezane vesti
Ovacije za priče o ljubavi: Iskorak u baletskom repertoaru Srpskog narodnog pozorišta
Danas 02.03.2025
Sinoć je na Velikoj sceni Jovan Đorđević Srpskog narodnog pozorišta u Novom Sadu, izvedena premijera pod naslovom “Pričaj mi o ljubavi”. Balet najstarijeg teatra u našoj zemlji sa velikim je uspehom odigrao dela dva savremena koreografa – Enrika Morelija… »
Ovacije za priče o ljubavi: Održana premijera baleta u Srpskom narodnom pozorištu
Blic 02.03.2025
Sinoć je na Velikoj sceni Jovan Đorđević Srpskog narodnog pozorišta u Novom Sadu, izvedena premijera pod naslovom “Pričaj mi o ljubavi”. Balet najstarijeg teatra u našoj zemlji sa velikim je uspehom odigrao dela dva savremena koreografa – Enrika Morelija… »
Virtuozni zaokret u baletskom repertoaru Srpskog narodnog pozorišta
Kurir 02.03.2025
Vesti dana »
Nova učesnica Elite je bila sa Stanislavom Krofakom, sve priznala Miljani Kulić u Beloj kući: "Izlazila sam sa njim" (video)
Blic pre 2 satajoš 6 povezanih
Terza otkrio zbog čega ga je Milica tužila! Morao da joj plati 250.000 dinara (video)
Kurir pre 2 satajoš 2 povezane