Povezane vesti
Ovacije za priče o ljubavi: Iskorak u baletskom repertoaru Srpskog narodnog pozorišta
Danas 02.03.2025
Sinoć je na Velikoj sceni Jovan Đorđević Srpskog narodnog pozorišta u Novom Sadu, izvedena premijera pod naslovom “Pričaj mi o ljubavi”. Balet najstarijeg teatra u našoj zemlji sa velikim je uspehom odigrao dela dva savremena koreografa – Enrika Morelija… »
Ovacije za priče o ljubavi: Održana premijera baleta u Srpskom narodnom pozorištu
Blic 02.03.2025
Sinoć je na Velikoj sceni Jovan Đorđević Srpskog narodnog pozorišta u Novom Sadu, izvedena premijera pod naslovom “Pričaj mi o ljubavi”. Balet najstarijeg teatra u našoj zemlji sa velikim je uspehom odigrao dela dva savremena koreografa – Enrika Morelija… »
Virtuozni zaokret u baletskom repertoaru Srpskog narodnog pozorišta
Kurir 02.03.2025
Vesti dana »

Vučić: Predložićemo zakon o legalizaciji 4,8 miliona objekata, po ceni od 100 evra
NIN pre 40 minutajoš 39 povezanih

Crno-beli slavili nad kingsima: Nakon poraza Partizan upisao pobedu u Australiji
Dnevnik pre 25 minutajoš 23 povezane