Povezane vesti
Ovacije za priče o ljubavi: Iskorak u baletskom repertoaru Srpskog narodnog pozorišta
Danas 02.03.2025
Sinoć je na Velikoj sceni Jovan Đorđević Srpskog narodnog pozorišta u Novom Sadu, izvedena premijera pod naslovom “Pričaj mi o ljubavi”. Balet najstarijeg teatra u našoj zemlji sa velikim je uspehom odigrao dela dva savremena koreografa – Enrika Morelija… »
Ovacije za priče o ljubavi: Održana premijera baleta u Srpskom narodnom pozorištu
Blic 02.03.2025
Sinoć je na Velikoj sceni Jovan Đorđević Srpskog narodnog pozorišta u Novom Sadu, izvedena premijera pod naslovom “Pričaj mi o ljubavi”. Balet najstarijeg teatra u našoj zemlji sa velikim je uspehom odigrao dela dva savremena koreografa – Enrika Morelija… »
Virtuozni zaokret u baletskom repertoaru Srpskog narodnog pozorišta
Kurir 02.03.2025
Vesti dana »

Iran pokrenuo operaciju "Surova kazna": Preko 150 balističkih raketa ispaljeno na Izrael! Žestok okršaj PVO i projektila! (video, foto)
Kurir pre 29 minutajoš 16 povezanih

"Vučić bi pre dao Beograd nego REM": Još jedan konkurs propao, sledi li "treća sreća" ili novi trik vlasti
N1 Info pre 1 satjoš 62 povezane

Macut: Prijemni za fakultete u poslednjoj nedelji jula, budžetske kvote neće biti smanjivane
Nedeljnik pre 1 satjoš 13 povezanih

Benjamin Netanjahu pobegao iz zemlje? Poleteo ka Atini, premijer Izraela u strahu od iranske osvete
Mondo pre 1 satjoš 28 povezanih