Povezane vesti

Misterija nestanka Milana Đorđevića i dalje nerešena Danas bi proslavio 42. rođendan imao problem, ali ga nikom nije odao

Misterija nestanka Milana Đorđevića i dalje nerešena Danas bi proslavio 42. rođendan imao problem, ali ga nikom nije odao

Dnevnik pre 1 dan
Drugarica videla nestalog Milana Đorđevića kako se žestoko raspravlja sa nekim! "Moj Milan je tog 10. juna prošle godine oko 8.10 sati odveo ćerku u vrtić. Svratio je i do mene i rekao: "Majko, donosim neku ćebad i zimske stvari da mi opereš"… »
Misterija nestanka sata farmaceuta iz Niša: Oglasila se Milanova majka: "Bio je u automobilu, forenzičari ga nisu našli"

Misterija nestanka sata farmaceuta iz Niša: Oglasila se Milanova majka: "Bio je u automobilu, forenzičari ga nisu našli"

Blic pre 1 dan
Milan Đorđević, farmaceut iz Niša, nestao je 10. juna prošle godine na izletištu Bojanine vode na Suvoj planini, a njegova sudbina i dalje ostaje nepoznata. Skoro devet meseci kasnije, uprkos istrazi i naporima porodice, o Milanu Đorđeviću nema… »
"Nemate pravo da uđete u manastir i vršite istragu": Majka farmaceuta Milana otkrila nove detalje o nestanku sina

"Nemate pravo da uđete u manastir i vršite istragu": Majka farmaceuta Milana otkrila nove detalje o nestanku sina

Mondo pre 1 dan
Milan Đorđević nestao je pre osam meseci na izletištu Bojanine vode na Suvoj planini. "Moj Milan je tog 10. juna prošle godine oko 8.10 sati odveo ćerku u vrtić. Svratio je i do mene i rekao: 'Majko, donosim neku ćebad i zimske stvari da mi… »
"Vi nemate pravo da uđete u manastir i vršite istragu..." Roditeljima nestalog farmaceuta ovo izazvalo veliku sumnju: "da li…

"Vi nemate pravo da uđete u manastir i vršite istragu..." Roditeljima nestalog farmaceuta ovo izazvalo veliku sumnju: "da li…

Kurir pre 1 dan
"Moj Milan je tog 10. juna prošle godine oko 8.10 sati odveo ćerku u vrtić. Svratio je i do mene i rekao: "Majko, donosim neku ćebad i zimske stvari da mi opereš"... Pitala sam ga da li je gladan, a on mi je rekao da nije i da je već jeo... Od tog… »

Vesti dana »