Povezane vesti
Misterija nestanka Milana Đorđevića i dalje nerešena Danas bi proslavio 42. rođendan imao problem, ali ga nikom nije odao
Dnevnik 02.03.2025
Drugarica videla nestalog Milana Đorđevića kako se žestoko raspravlja sa nekim! "Moj Milan je tog 10. juna prošle godine oko 8.10 sati odveo ćerku u vrtić. Svratio je i do mene i rekao: "Majko, donosim neku ćebad i zimske stvari da mi opereš"... Pitala… »
Misterija nestanka sata farmaceuta iz Niša: Oglasila se Milanova majka: "Bio je u automobilu, forenzičari ga nisu našli"
Blic 02.03.2025
Milan Đorđević, farmaceut iz Niša, nestao je 10. juna prošle godine na izletištu Bojanine vode na Suvoj planini, a njegova sudbina i dalje ostaje nepoznata. Skoro devet meseci kasnije, uprkos istrazi i naporima porodice, o Milanu Đorđeviću nema nikakvog… »
"Nemate pravo da uđete u manastir i vršite istragu": Majka farmaceuta Milana otkrila nove detalje o nestanku sina
Mondo 02.03.2025
Milan Đorđević nestao je pre osam meseci na izletištu Bojanine vode na Suvoj planini. "Moj Milan je tog 10. juna prošle godine oko 8.10 sati odveo ćerku u vrtić. Svratio je i do mene i rekao: 'Majko, donosim neku ćebad i zimske stvari da mi opereš'… »
"Vi nemate pravo da uđete u manastir i vršite istragu..." Roditeljima nestalog farmaceuta ovo izazvalo veliku sumnju: "da li…
Kurir 02.03.2025
"Moj Milan je tog 10. juna prošle godine oko 8.10 sati odveo ćerku u vrtić. Svratio je i do mene i rekao: "Majko, donosim neku ćebad i zimske stvari da mi opereš"... Pitala sam ga da li je gladan, a on mi je rekao da nije i da je već jeo... Od tog dana… »
Vesti dana »

Skupština Srbije nastavila rad: Rasprava po amandmanima, na dnevnom redu ovi zakoni, deo opozicije nije u sali (video)
Blic pre 16 minutajoš 16 povezanih

Pojačana kontrola saobraćaja od 16. do 22. juna, policija proverava da li su vozači pijani ili pod dejstvom droge
Glas Zapadne Srbije pre 31 minutajoš 15 povezanih

Izrael sprema odmazdu za sinoćni napad na Tel Aviv: „Građani Teherana će platiti cenu, i to vrlo brzo“
Nova pre 1 satjoš 35 povezanih

Uhapšen ubica američke političarke i njenog muža! Vens Belter se predao policiji nakon najduže potere u istoriji Minesote (foto)
Kurir pre 46 minutajoš 14 povezanih

Raspust je počeo, ali ne za sve: Deo osnovaca već na odmoru, a deo ima da odradi još nedelju dana! Ovo je razlog
Kurir pre 1 satjoš 13 povezanih