Povezane vesti

Ceca o poslednjem razgovoru sa Popovićem: U četvrtak mi je napisao...

Ceca o poslednjem razgovoru sa Popovićem: U četvrtak mi je napisao...

Story pre 1 dan
Vest da je direktor "Grand" produkcije Saša Popović preminuo nakon kraće i teške bolesti rastužila je čitavu javnost, a društvene mreže prepune su oproštajnih poruka koje njegovi prijatelji i saradnici dele. Od Saleta su se oprostili svi, a Ceca… »
Donelo mu je čitavo bogatstvo, a on je to najviše mrzeo! Saša Popović je samo jednom otvorio dušu i ispričao ono što…

Donelo mu je čitavo bogatstvo, a on je to najviše mrzeo! Saša Popović je samo jednom otvorio dušu i ispričao ono što…

Kurir pre 14 sati
Saša Popović preminuo je 1.marta nakon teške i kratke bolesti, a iza sebe ostavio je vanvremenski uspeh koji će retko ko ikada više moći da ponovi. On je jednom prilikom gostovao u emisiji "Sceniranje" i tada je pričao iskreno o svom životu i tome… »
Snimak za večnost: Ovaj trenutak Saše Popovića, Siniše Mihajlovića i Dejana Stankovića sada lomi srce (VIDEO)

Snimak za večnost: Ovaj trenutak Saše Popovića, Siniše Mihajlovića i Dejana Stankovića sada lomi srce (VIDEO)

Svet plus pre 15 sati
Legendarni muzički producent i direktor Granda, Saša Popović, preminuo je u 71. godini nakon kratke, ali teške borbe sa opakom bolešću. Njegov odlazak ostavio je veliku prazninu u svetu muzike, ali i među onima koji su ga poznavali kao strastvenog… »
Saša Popović saznao dan pred finale ZG da je teško bolestan, a krio to od svih! Posetio lekara i dobio jezivu dijagnozu…

Saša Popović saznao dan pred finale ZG da je teško bolestan, a krio to od svih! Posetio lekara i dobio jezivu dijagnozu…

Kurir pre 16 sati
Saša Popović, osnivač "Grand" produkcije i jedan od najuticajnijih ljudi u muzičkoj industriji, preminuo je u 71. godini nakon borbe sa teškom bolešću. Popović je manje od godinu dana vodio žestoku bitku sa jednom od najpodmuklijih i opasnijih… »
Kada nisam imala para, spavala sam kod njega i suzane, bio mi je kao drugi tata: Milica Todorović skrhana zbog Popovićeve…

Kada nisam imala para, spavala sam kod njega i suzane, bio mi je kao drugi tata: Milica Todorović skrhana zbog Popovićeve…

Kurir pre 18 sati
Posle kratke i teške bolesti, preminuo je Saša Popović, osnivač i kreativni direktor Grand produkcije. Vest o njegovoj smrti nadvila je senku tuge na celokupnu javnost, a na Kurir televiziji emitovana je specijalna emisija "In memoriam – Saša… »
Estrada se okupila na Kurir televiziji - "In memoriam - Saša Popović": Dirljivo! Kruna Una ispričala kako joj se Popović…

Estrada se okupila na Kurir televiziji - "In memoriam - Saša Popović": Dirljivo! Kruna Una ispričala kako joj se Popović…

Kurir pre 19 sati
Posle kratke i teške bolesti, preminuo je Saša Popović, osnivač i kreativni direktor Grand produkcije. Vest o njegovoj smrti nadvila je senku tuge na celokupnu javnost, a na Kurir televiziji u toku je specijalna emisija " In memoriam – Saša… »
Jana u suzama zbog sašine smrti: "Išlo je sve nabolje, zvala sam Suzanu"

Jana u suzama zbog sašine smrti: "Išlo je sve nabolje, zvala sam Suzanu"

Kurir pre 19 sati
Kreativni direktor "Granda" Saša Popović je preminuo juče u 71. godini, a pevačica Jana Todorović jedna je od mnogih kojoj je njegova smrt izuzetno teško pala. Janu su novinari danas "uhvatili" na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla", a… »
"In memoriam – Saša Popović" uživo na Kurir televiziji

"In memoriam – Saša Popović" uživo na Kurir televiziji

Kurir pre 20 sati
Kurir televizija danas u 14:30 emituje specijalnu emisiju "In memoriam – Saša Popović", posvećenu sećanju na jednog od najznačajnijih ljudi domaće muzičke i medijske scene. Emisiju će uživo iz studija voditi Goran Jovanović, glavni urednik… »
Mirko Kodić potpuno slomljen zbog popovićeve smrti: Na jučerašnji dan se rodio moj sin Aleksandar, koji je umro... Bolne…

Mirko Kodić potpuno slomljen zbog popovićeve smrti: Na jučerašnji dan se rodio moj sin Aleksandar, koji je umro... Bolne…

Kurir pre 20 sati
Javnost je juče pogodila tužna vest, a to je da je osnivač i kreativni direktor "Grand" produkcije, Saša Popović, preminuo u 70. godini, nakon kratke, ali veoma teške bolesti. Pokojni Saša Popović lečio se u onkološkom institutu "Gustav Rusi" u… »
"Kad sam ga pitala kako je, napisao mi je..." Ceca ne dolazi sebi zbog smrti Saše Popovića, progovorila o njegovim poslednjim…

"Kad sam ga pitala kako je, napisao mi je..." Ceca ne dolazi sebi zbog smrti Saše Popovića, progovorila o njegovim poslednjim…

Kurir pre 20 sati
Saša Popović, osnivač i kreativni direktor Grand produkcije, preminuo je juče u 71. godini, nakon kratke i teške bolesti, što je zavilo kompletnu estradu u crno. Ovom prilikom, pevačica Svetlana Ceca Ražnatović progovorila je o njegovim… »
Karleuša grcala pred kamerama dok je pričala o Saši, neke stvari ne zaboravlja… Otkrila da li će doći na sahranu

Karleuša grcala pred kamerama dok je pričala o Saši, neke stvari ne zaboravlja… Otkrila da li će doći na sahranu

Svet & Skandal pre 19 sati
Tuga Jelene Karleuše zbog Saše je ogromna Saša Popović, legendarni muzički producent i kreativni direktor „Granda“, preminuo je juče nakon teške i kratke bolesti. Njegov odlazak ostavio je neizbrisiv trag u muzičkoj industriji i duboko… »
"Gledao sam ga, nisam mogao ni da sanjam da je bolestan, izgledao je dobro" Zahar o Saši Popoviću sa knedlom u grlu, ovo je…

"Gledao sam ga, nisam mogao ni da sanjam da je bolestan, izgledao je dobro" Zahar o Saši Popoviću sa knedlom u grlu, ovo je…

Blic pre 22 sata
Kreativni direktor "Granda" Saša Popović preminuo je u 70. godini u bolnici u Parizu, a povodom njegove smrti oglasio se čuveni kompozitor Milutin Popović Zahar, koji je i otkrio Popovića i doveo ga na estradu. Zahar je godinama sarađivao sa grupom… »
Milan Mitrović na ivici suza zbog Saše Popovića: "Imao sam sreću da se vratim u 'Zvezde Granda', a njega nisam ni video"

Milan Mitrović na ivici suza zbog Saše Popovića: "Imao sam sreću da se vratim u 'Zvezde Granda', a njega nisam ni video"

Blic pre 1 dan
Saša Popović umro je danas u 70. godini, a Milan Mitrović se oprostio od direktora "Granda". - Iznenađen sam jer sam mislio da Sale može da preokrene to u svoju korist i nažalost situacija nije bila takva. Ono što znam sigurno jeste da se do… »

Vesti dana »