Povezane vesti
Ceca o poslednjem razgovoru sa Popovićem: U četvrtak mi je napisao...
Story 02.03.2025
Vest da je direktor "Grand" produkcije Saša Popović preminuo nakon kraće i teške bolesti rastužila je čitavu javnost, a društvene mreže prepune su oproštajnih poruka koje njegovi prijatelji i saradnici dele. Od Saleta su se oprostili svi, a Ceca o… »
Donelo mu je čitavo bogatstvo, a on je to najviše mrzeo! Saša Popović je samo jednom otvorio dušu i ispričao ono što nacija…
Kurir 02.03.2025
Saša Popović preminuo je 1.marta nakon teške i kratke bolesti, a iza sebe ostavio je vanvremenski uspeh koji će retko ko ikada više moći da ponovi. On je jednom prilikom gostovao u emisiji "Sceniranje" i tada je pričao iskreno o svom životu i tome kako… »
Snimak za večnost: Ovaj trenutak Saše Popovića, Siniše Mihajlovića i Dejana Stankovića sada lomi srce (VIDEO)
Svet plus 02.03.2025
Legendarni muzički producent i direktor Granda, Saša Popović, preminuo je u 71. godini nakon kratke, ali teške borbe sa opakom bolešću. Njegov odlazak ostavio je veliku prazninu u svetu muzike, ali i među onima koji su ga poznavali kao strastvenog… »
Saša Popović saznao dan pred finale ZG da je teško bolestan, a krio to od svih! Posetio lekara i dobio jezivu dijagnozu: Ovako…
Kurir 02.03.2025
Saša Popović, osnivač "Grand" produkcije i jedan od najuticajnijih ljudi u muzičkoj industriji, preminuo je u 71. godini nakon borbe sa teškom bolešću. Popović je manje od godinu dana vodio žestoku bitku sa jednom od najpodmuklijih i opasnijih bolesti… »
Kada nisam imala para, spavala sam kod njega i suzane, bio mi je kao drugi tata: Milica Todorović skrhana zbog Popovićeve…
Kurir 02.03.2025
Posle kratke i teške bolesti, preminuo je Saša Popović, osnivač i kreativni direktor Grand produkcije. Vest o njegovoj smrti nadvila je senku tuge na celokupnu javnost, a na Kurir televiziji emitovana je specijalna emisija "In memoriam – Saša Popović"… »
Jana u suzama zbog sašine smrti: "Išlo je sve nabolje, zvala sam Suzanu"
Kurir 02.03.2025
Kreativni direktor "Granda" Saša Popović je preminuo juče u 71. godini, a pevačica Jana Todorović jedna je od mnogih kojoj je njegova smrt izuzetno teško pala. Janu su novinari danas "uhvatili" na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla", a Todorovićeva je… »
Estrada se okupila na Kurir televiziji - "In memoriam - Saša Popović": Dirljivo! Kruna Una ispričala kako joj se Popović našao…
Kurir 02.03.2025
Posle kratke i teške bolesti, preminuo je Saša Popović, osnivač i kreativni direktor Grand produkcije. Vest o njegovoj smrti nadvila je senku tuge na celokupnu javnost, a na Kurir televiziji u toku je specijalna emisija " In memoriam – Saša Popović"… »
Karleuša grcala pred kamerama dok je pričala o Saši, neke stvari ne zaboravlja… Otkrila da li će doći na sahranu
Svet & Skandal 02.03.2025
Tuga Jelene Karleuše zbog Saše je ogromna Saša Popović, legendarni muzički producent i kreativni direktor „Granda“, preminuo je juče nakon teške i kratke bolesti. Njegov odlazak ostavio je neizbrisiv trag u muzičkoj industriji i duboko potresao javnost… »
"Kad sam ga pitala kako je, napisao mi je..." Ceca ne dolazi sebi zbog smrti Saše Popovića, progovorila o njegovim poslednjim…
Kurir 02.03.2025
Saša Popović, osnivač i kreativni direktor Grand produkcije, preminuo je juče u 71. godini, nakon kratke i teške bolesti, što je zavilo kompletnu estradu u crno. Ovom prilikom, pevačica Svetlana Ceca Ražnatović progovorila je o njegovim poslednjim… »
Mirko Kodić potpuno slomljen zbog popovićeve smrti: Na jučerašnji dan se rodio moj sin Aleksandar, koji je umro... Bolne reči…
Kurir 02.03.2025
Javnost je juče pogodila tužna vest, a to je da je osnivač i kreativni direktor "Grand" produkcije, Saša Popović, preminuo u 70. godini, nakon kratke, ali veoma teške bolesti. Pokojni Saša Popović lečio se u onkološkom institutu "Gustav Rusi" u Vilzifu… »
"In memoriam – Saša Popović" uživo na Kurir televiziji
Kurir 02.03.2025
Kurir televizija danas u 14:30 emituje specijalnu emisiju "In memoriam – Saša Popović", posvećenu sećanju na jednog od najznačajnijih ljudi domaće muzičke i medijske scene. Emisiju će uživo iz studija voditi Goran Jovanović, glavni urednik integrisane… »
"Gledao sam ga, nisam mogao ni da sanjam da je bolestan, izgledao je dobro" Zahar o Saši Popoviću sa knedlom u grlu, ovo je…
Blic 02.03.2025
Kreativni direktor "Granda" Saša Popović preminuo je u 70. godini u bolnici u Parizu, a povodom njegove smrti oglasio se čuveni kompozitor Milutin Popović Zahar, koji je i otkrio Popovića i doveo ga na estradu. Zahar je godinama sarađivao sa grupom… »
Milan Mitrović na ivici suza zbog Saše Popovića: "Imao sam sreću da se vratim u 'Zvezde Granda', a njega nisam ni video"
Blic 01.03.2025
Saša Popović umro je danas u 70. godini, a Milan Mitrović se oprostio od direktora "Granda". - Iznenađen sam jer sam mislio da Sale može da preokrene to u svoju korist i nažalost situacija nije bila takva. Ono što znam sigurno jeste da se do zadnjeg… »
Vesti dana »

Posle višemesečnog pritvora Nenad Nešić imenovan za zamenika direktora Uprave civilne zaštite RS
Beta pre 44 minutajoš 17 povezanih

Povećanje računa za struju izazvalo brojne žalbe građana u Srbiji
Naslovi.ai pre 1 satjoš 19 povezanih

Putin i Si traže granice iz 1967: Objavljena izjava koja se neće svideti Izraelu
Mondo pre 13 minutajoš 111 povezana

Organizacija Earshot rekonstruisala zvuk soničnog oružja koje se čulo na protestu 15. marta (AUDIO)
Danas pre 17 satijoš 9 povezanih

Pogođen iranski reaktor sa teškom vodom, oštećena bolnica na jugu Izraela (Blog)
Novi magazin pre 44 minutajoš 12 povezanih