Повезане вести
Цеца о последњем разговору са Поповићем: У четвртак ми је написао...
Стори 02.03.2025
Вест да је директор "Гранд" продукције Саша Поповић преминуо након краће и тешке болести растужила је читаву јавност, а друштвене мреже препуне су опроштајних порука које његови пријатељи и сарадници деле. Од Салета су се… »
Донело му је читаво богатство, а он је то највише мрзео! Саша Поповић је само једном отворио душу и испричао оно што нација…
Курир 02.03.2025
Саша Поповић преминуо је 1.марта након тешке и кратке болести, а иза себе оставио је ванвременски успех који ће ретко ко икада више моћи да понови. Он је једном приликом гостовао у емисији "Сценирање" и тада је причао искрено о… »
Саша Поповић сазнао дан пред финале ЗГ да је тешко болестан, а крио то од свих! Посетио лекара и добио језиву дијагнозу: Овако…
Курир 02.03.2025
Саша Поповић, оснивач "Гранд" продукције и један од најутицајнијих људи у музичкој индустрији, преминуо је у 71. години након борбе са тешком болешћу. Поповић је мање од годину дана водио жестоку битку са једном од… »
Када нисам имала пара, спавала сам код њега и сузане, био ми је као други тата: Милица Тодоровић скрхана због Поповићеве…
Курир 02.03.2025
После кратке и тешке болести, преминуо је Саша Поповић, оснивач и креативни директор Гранд продукције. Вест о његовој смрти надвила је сенку туге на целокупну јавност, а на Курир телевизији емитована је специјална емисија "Ин… »
Јана у сузама због сашине смрти: "Ишло је све набоље, звала сам Сузану"
Курир 02.03.2025
Креативни директор "Гранда" Саша Поповић је преминуо јуче у 71. години, а певачица Јана Тодоровић једна је од многих којој је његова смрт изузетно тешко пала. Јану су новинари данас "ухватили" на београдском аеродрому "Никола… »
Естрада се окупила на Курир телевизији - "Ин мемориам - Саша Поповић": Дирљиво! Круна Уна испричала како јој се Поповић нашао…
Курир 02.03.2025
После кратке и тешке болести, преминуо је Саша Поповић, оснивач и креативни директор Гранд продукције. Вест о његовој смрти надвила је сенку туге на целокупну јавност, а на Курир телевизији у току је специјална емисија " Ин… »
Карлеуша грцала пред камерама док је причала о Саши, неке ствари не заборавља… Открила да ли ће доћи на сахрану
Свет & Скандал 02.03.2025
Туга Јелене Карлеуше због Саше је огромна Саша Поповић, легендарни музички продуцент и креативни директор „Гранда“, преминуо је јуче након тешке и кратке болести. Његов одлазак оставио је неизбрисив траг у музичкој индустрији и… »
"Кад сам га питала како је, написао ми је..." Цеца не долази себи због смрти Саше Поповића, проговорила о његовим последњим…
Курир 02.03.2025
Саша Поповић, оснивач и креативни директор Гранд продукције, преминуо је јуче у 71. години, након кратке и тешке болести, што је завило комплетну естраду у црно. Овом приликом, певачица Светлана Цеца Ражнатовић проговорила је о… »
Мирко Кодић потпуно сломљен због поповићеве смрти: На јучерашњи дан се родио мој син Александар, који је умро... Болне речи…
Курир 02.03.2025
Јавност је јуче погодила тужна вест, а то је да је оснивач и креативни директор "Гранд" продукције, Саша Поповић, преминуо у 70. години, након кратке, али веома тешке болести. Покојни Саша Поповић лечио се у онколошком институту… »
"Ин мемориам – Саша Поповић" уживо на Курир телевизији
Курир 02.03.2025
Курир телевизија данас у 14:30 емитује специјалну емисију "Ин мемориам – Саша Поповић", посвећену сећању на једног од најзначајнијих људи домаће музичке и медијске сцене. Емисију ће уживо из студија водити Горан Јовановић… »
"Гледао сам га, нисам могао ни да сањам да је болестан, изгледао је добро" Захар о Саши Поповићу са кнедлом у грлу, ово је…
Блиц 02.03.2025
Креативни директор "Гранда" Саша Поповић преминуо је у 70. години у болници у Паризу, а поводом његове смрти огласио се чувени композитор Милутин Поповић Захар, који је и открио Поповића и довео га на естраду. Захар је годинама… »
Милан Митровић на ивици суза због Саше Поповића: "Имао сам срећу да се вратим у 'Звезде Гранда', а њега нисам ни видео"
Блиц 01.03.2025
Саша Поповић умро је данас у 70. години, а Милан Митровић се опростио од директора "Гранда". - Изненађен сам јер сам мислио да Сале може да преокрене то у своју корист и нажалост ситуација није била таква. Оно што знам сигурно… »
Вести дана »
Ирански нови мировни предлог нуди прекид блокаде Ормуза, не спомиње нуклеарни програм
Бета пре 24 минутајош 26 повезаних
Седница Скупштине Београда, на дневном реду 44 тачке: Јавни превоз у граду "најтраженија" тема
Невсмакс Балканс пре 14 минутајош 14 повезаних
Министарство финансија спрема још 300 милиона евра за стамбене кредите за младе
Југмедиа пре 14 минутајош 11 повезаних