Повезане вести

"Путујте са анђелима, у пртљагу ћете имати моју вечну захвалност": Потресна објава Милице Павловић о Саши Поповићу: "Само…

"Путујте са анђелима, у пртљагу ћете имати моју вечну захвалност": Потресна објава Милице Павловић о Саши Поповићу: "Само…

Блиц 02.03.2025
Певачица Милица Павловић још једна је у низу познатих личности који се опраштају од Саше Поповића, који је јуче, 1. марта изгубио битку са тешком болешћу. Наиме, Милица је истакла да је Сашу сматрала као члана своје породице, и… »
Први комшија поповића оголио душу за Курир! Бане Обрадовић не крије тугу и бол: Саша је био...

Први комшија поповића оголио душу за Курир! Бане Обрадовић не крије тугу и бол: Саша је био...

Курир 02.03.2025
Саша Поповић, оснивач и креативни директор Гранд продукције, преминуо је јуче у 71. години, након кратке и тешке болести, што је завило комплетну естраду у црно. Међу њима је и први комшија естрадног мага, познати менаџер Бане… »
"Саша ме је спасио сиромаштва" Позната певачица испричала како јој је Поповић помогао: Он ми је дао други живот

"Саша ме је спасио сиромаштва" Позната певачица испричала како јој је Поповић помогао: Он ми је дао други живот

Курир 02.03.2025
Након кратке и тешке болести, креативни директор " Гранда", Саша Поповић, преминуо је у 70. години у болници у Паризу. Некадашња учесница музичког такмичења "Звезде Гранда", Рада Манојловић имала је само речи хвале за Поповића… »
Богатство Саше поповића: Продао "Гранд" и узео милионе, а ово је списак свега што поседује: Јахта, цео возни парк, вила на…

Богатство Саше поповића: Продао "Гранд" и узео милионе, а ово је списак свега што поседује: Јахта, цео возни парк, вила на…

Блиц 02.03.2025
Продајом "Гранд продукције" Саша Поповић зарадио је милионе, куповао је куће, станове а био је опседнут куповином скупоцених аутомобила. Наиме, познато је да је Саша Поповић током претходних година новац улагао у скупоцене… »
Ево шта ће бити са звездама Гранда после смрти Саше поповића! Чланица жирија открила све

Ево шта ће бити са звездама Гранда после смрти Саше поповића! Чланица жирија открила све

Курир 02.03.2025
Јуче је све затекла вест да је Саша Поповић, оснивач и креативни директор Гранда преминуо у 71. години живота. Тим поводом огласили су се многе естрадне личности, његови сарадници и пријатељи. Будући да синоћ није била… »
Нисам стигла много тога да му кажем: Тања Савић претужна што Саша Поповић није успео да уради оно што су се договарали

Нисам стигла много тога да му кажем: Тања Савић претужна што Саша Поповић није успео да уради оно што су се договарали

Вечерње новости 02.03.2025
ЈАВНОСТ је јуче погодила тужна вест, а то је да је оснивач и креативни директор "Гранд" продукције, Саша Поповић, преминуо у 71. години, након кратке, али веома тешке болести. Фото: АТА имагес Тања Савић укључила се уживо у… »
За Поповића су говорили да је омиљен у Опатији, ево и због чега: Сузани оставио вилу вредну 300.000 €

За Поповића су говорили да је омиљен у Опатији, ево и због чега: Сузани оставио вилу вредну 300.000 €

Мондо 02.03.2025
Улагао је у некретнине и аутомобиле, власник је возног парка вредног више милиона евра. Директор Гранд продукције, Саша Поповић, побринуо се прије смрти да законски реши питање свог наследства. Како домаћи медији пишу, своје… »
"Нисам стигла много тога да му кажем" Тања Савић претужна што Саша Поповић није успео да уради оно што су се договарали: "Кад…

"Нисам стигла много тога да му кажем" Тања Савић претужна што Саша Поповић није успео да уради оно што су се договарали: "Кад…

Курир 02.03.2025
Јавност је јуче погодила тужна вест, а то је да је оснивач и креативни директор " Гранд" продукције, Саша Поповић, преминуо у 71. години, након кратке, али веома тешке болести. Певачица Тања Савић укључила се уживо у програм… »
Сузана ми није дала да га зовем, ридала сам: Лепа Лукић се присетила пријатељства са покојним Сашом Поповићем

Сузана ми није дала да га зовем, ридала сам: Лепа Лукић се присетила пријатељства са покојним Сашом Поповићем

ЛЕПА Лукић присетила се познанства и дружења са Сашом Поповићем, који нас је јуче напустио у 70. години. Фото: АТА имагес Саша Поповић, оснивач и креативни директор Гранд продукције, преминуо је јуче у 70. години, након кратке и… »
Када нисам имала пара, спавала сам код њега и сузане, био ми је као други тата: Милица Тодоровић скрхана због Поповићеве смрти…

Када нисам имала пара, спавала сам код њега и сузане, био ми је као други тата: Милица Тодоровић скрхана због Поповићеве смрти…

ПОСЛЕ кратке и тешке болести, преминуо је Саша Поповић, оснивач и креативни директор Гранд продукције. фото: АТА имагес, Принтскрин/Јутјуб/РТВ Пинк Оффициал Вест о његовој смрти надвила је сенку туге на целокупну јавност, а на… »
Чланица жирија открила све: Ево шта ће бити са "Звездама Гранда" после смрти Саше Поповића

Чланица жирија открила све: Ево шта ће бити са "Звездама Гранда" после смрти Саше Поповића

ЈУЧЕ је све затекла вест да је Саша Поповић, оснивач и креативни директор Гранда преминуо у 70. години живота. Фото: Ж. Кнежевић Тим поводом огласили су се многе естрадне личности, његови сарадници и пријатељи. Будући да синоћ… »
Готово је, ти си моја и крај: Љубавна приц̌а Сас̌е и Сузане је за филм али једно никад нису урадили

Готово је, ти си моја и крај: Љубавна приц̌а Сас̌е и Сузане је за филм али једно никад нису урадили

Свет & Скандал 02.03.2025
Саша Поповић и Сузана Јовановић имали су савршен брак Један од најутицајнијих људи српског шоубизниса, Саша Поповић, преминуо је јуче, 1. марта 2025. године, након дуже борбе са тешком болешћу. Последње дане провео је у Паризу… »
Комшије из опатије обожавале Сашу поповића! Био им је омиљени сусед: "Лети се знао шетати уз море, а једном приликом сам…

Комшије из опатије обожавале Сашу поповића! Био им је омиљени сусед: "Лети се знао шетати уз море, а једном приликом сам…

Курир 02.03.2025
Јавност је затекла вест да је након кратке и тешке болести преминуо Саша Поповић, оснивач и креативни директор Гранд продукције. Саша се повукао из јавности пре више од пола године и ништа се није знало о његовом здрављу… »
Кад сам га питала како је, написао ми је... Цеца не долази себи због смрти Саше Поповића, проговорила о његовим последњим…

Кад сам га питала како је, написао ми је... Цеца не долази себи због смрти Саше Поповића, проговорила о његовим последњим…

САША Поповић, оснивач и креативни директор Гранд продукције, преминуо је јуче у 71. години, након кратке и тешке болести, што је завило комплетну естраду у црно. Фото: Јутјуб принтскрин/Гранд онлине Овом приликом, певачица… »
Треба да урамимо његову слику, извукао је многе од нас из сиромаштва: Рада Манојловић с кнедлом у грлу говорила о величини…

Треба да урамимо његову слику, извукао је многе од нас из сиромаштва: Рада Манојловић с кнедлом у грлу говорила о величини…

РАДА Манојловић укључила се у емисију ''Премијера - Викенд специјал'' и том приликом говорила о величини каква је био Саша Поповић, који је како њу, тако и многе највеће музичке звезде винуо у небеса. Фото АТА Имагес - Ја бих… »
Снежана Ђуришић открила какве је планове Поповић имао пред смрт: Последњи пут се јавио из Париза, планирао је да се врати на…

Снежана Ђуришић открила какве је планове Поповић имао пред смрт: Последњи пут се јавио из Париза, планирао је да се врати на…

СНЕЖАНА Ђуришић уживо у емисији ''Премијера - Викенд специјал'' говорила је о познанству и сарадњи са Сашом Поповићем, који је након борбе са тешком болешћу преминуо јуче, 1. марта. Фото: АТА имагес - 40 година сам познавала… »
"Само ме још гром није опалио!" Ђани не долази себи због Поповићеве смрти, открио шта је била Сашина жеља за Нову годину

"Само ме још гром није опалио!" Ђани не долази себи због Поповићеве смрти, открио шта је била Сашина жеља за Нову годину

Курир 02.03.2025
Јавност је јуче погодила тужна вест, а то је да је оснивач и креативни директор "Гранд" продукције, Саша Поповић, преминуо у 71. години, након кратке, али веома тешке болести. Покојни Саша Поповић лечио се у онколошком институту… »
Дошао је у болницу кад сам имала удес: Вања Мијатовић потресена због смрти Саше Поповића

Дошао је у болницу кад сам имала удес: Вања Мијатовић потресена због смрти Саше Поповића

САША Поповић, оснивач и креативни директор Гранд продукције, преминуо је јуче у 70. години, након кратке и тешке болести, што је завило комплетну естраду у црно. Фото: Атаимагес.рс/ А.А, В.В. Покојни Саша Поповић лечио се у… »
"Ми нисмо били сарадници, били смо..." Милица Павловић нема од бола, опростила се емотивним речима од Саше Поповића: Први сте…

"Ми нисмо били сарадници, били смо..." Милица Павловић нема од бола, опростила се емотивним речима од Саше Поповића: Први сте…

Курир 02.03.2025
Читава естрада, али и многобројни верни гледаоци који су годинама пратили рад краља естраде Саше Поповића, тугује са преминулим творцем и креативним директором Гранд продукције. Он је преминуо након скоро читаве године борбе са… »
"Сале" је прва реч коју су моја деца научила" Водитељка се присетила разговора са Поповићем: Зазвонићеш ти и од тамо, чисто…

"Сале" је прва реч коју су моја деца научила" Водитељка се присетила разговора са Поповићем: Зазвонићеш ти и од тамо, чисто…

Курир 02.03.2025
Водитељка емисије " Практична жена" Наташа Павловић, потресним речима опростила се од Саше Поповића. Он је преминуо јуче у Паризу у 71. години, у болници, окружен породицом, а водитељка је, опраштајући се од њега, открила да… »
"Сале је прва реч коју су моја деца научила": Позната водитељка открила детаље разговора са Сашом Поповићем: "Недостајаћеш…

"Сале је прва реч коју су моја деца научила": Позната водитељка открила детаље разговора са Сашом Поповићем: "Недостајаћеш…

Блиц 01.03.2025
Водитељна емисије "Практична жена" Наташа Павловић, потресним речима опростила се од Саше Поповића са којим је имала јако присан однос. Наташа Павловић присетила се свакодневних разговора које је имала са Сашом Поповићем и… »

Вести дана »