Повезане вести

Вучић: Србија мора да се развија

Вучић: Србија мора да се развија

РТК 02.03.2025
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас у Бору да Србија мора да расте и да се развија и додао да ће даљим развојем Бор бити једно од најбољих места за живот на истоку Србије. Председник Србије Александар Вучић… »
„Следи контрареволуција“: Вучић оптужио студенте да су „богати и привилеговани“ и најавио да ће ускоро позвати „целу Србију“ у…

„Следи контрареволуција“: Вучић оптужио студенте да су „богати и привилеговани“ и најавио да ће ускоро позвати „целу Србију“ у…

Недељник 02.03.2025
Председник Србије Александар Вучић најавио је данас да ће ускоро „целу Србију позвати у Београд“, како би, како је навео, показали да Србија „није шака зоби“. „Ми ћемо вас ускоро позвати у Београд све. Све ћемо позвати у Београд… »
Вучић: Ускоро ћемо целу Србију позвати у Београд

Вучић: Ускоро ћемо целу Србију позвати у Београд

Радио сто плус 02.03.2025
“Ми ћемо вас ускоро позвати у Београд све. Све ћемо позвати у Београд, целу Србију, да покажемо да Србија није шака зоби коју ће они да позобају са лакоћом”, рекао је Вучић на скупу у Спортском центру “Бобана Момчиловић… »
Александар Вучић: Ускоро целу Србију позивам у Београд

Александар Вучић: Ускоро целу Србију позивам у Београд

Ин медија 02.03.2025
Александар Вучић најављује окупљање у Београду. Председник Србије Александар Вучић најавио је данас да ће ускоро „целу Србију позвати у Београд“, како би, како је навео, показали да Србија „није шака зоби“. -Ми ћемо вас ускоро… »

Вести дана »