Povezane vesti
"Ne mogu da verujem, moj sale...“ Prva pevačica "Slatkog greha"u suzama govori o Saši Popoviću „on je verovao da će živeti 86…
Dnevnik 02.03.2025
Spasa je ostala šokirana nakon saznanja, a zatim progovorila o njemu. Prva pevačica "Slatkog greha", Spasa Mečanin teško je podnela saznanje o smrti Saše Popovića, a onda se prisetila njihove saradnje. Spasa je ostala šokirana nakon saznanja, a zatim… »
"Verovao je da će da živi 86 godina": Prva pevačica "Slatkog greha" Spasa Mečanin ne može da dođe sebi
Mondo 02.03.2025
Spasa Mečanin ne može da dođe sebi, zbog jedne stvari se mnogo kaje. Spasa Mečanin, prva pevačica "Slatkog greha", koju je pronašao Saša Popović teško je podnela saznanje da je medijski mag preminuo. Vidno skrhana bolom izjavila je saučešće porodici i… »
"Doći ću ti i ja gore, pevaćemo bogu..." Prva pevačica "Slatkog grha" Spasa Mečanin ne može da dođe sebi, zbog jedne stvari se…
Kurir 02.03.2025
Spasa Mečanin, prva pevačica “ Slatkog greha” koju je pronašao Saša Popović teško je podnela saznanje da je medijski mag preminuo. Vidno skrhana bolom izjavila je saučešće porodici i prisetila se trenutaka kada su se družili: - Je l' to moguće, ja ne… »
Oglasila se prva pevačica Slatkog greha! Spasa u suzama o Saši: "Toliko je verovao da će živeti tih..."
Telegraf 02.03.2025
Preporučujemo. Prva pevačica "Slatkog greha", Spasa Mečanin teško je podnela saznanje o smrti Saše Popovića, a onda se prisetila njihove saradnje. Spasa je ostala šokirana nakon saznanja, a zatim progovorila o njemu. - Je l' to moguće, ja ne mogu da… »
Vesti dana »

"To je politički proces": Oglasio se SPS o "slučaju" Dodik: Narod je jedini suveren i izvor svake vlasti u Republici Srpskoj
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

(Mapa) RHMZ popalio sve alarme! Za vikenda stižu ekstremne vrućine: Beograd čeka pakao, evo koje oblasti su još na udaru toplotnog talasa
Blic pre 5 satijoš 2 povezane

Tramp: Sastao bih se sa Putinom i ako se ruski predsednik ne sastane sa Zelenskim
Blic pre 19 minutajoš 3 povezane

"Fudbal je pokazao surovu stranu" Blagojević o propuštenim prilikama, Đurđeviću, pa poslao jasnu poruku
Kurir pre 1 satjoš 4 povezane