Povezane vesti
"Poslednji put smo se dopisivali u četvrtak": Ceca o teškoj borbi Saše Popovića: "Razara me činjenica da..."
Telegraf 02.03.2025
Preporučujemo. Muzička diva Svetlana Ceca Ražnatovićotkrila je detalje poslednjeg poziva koji je obavila sa Sašom Popovićem, njenim dugogodišnjem prijateljem i saradnikom. Istakla je da je još uvek u šoku, a da je posebno razara jedna činjenica. - Ja sam… »
"Činjenica da ga neću više nikada sresti i zagrliti me razara": Ceca otkrila kada se poslednji put čula sa Sašom Popovićem…
Blic 02.03.2025
Svetlana Ceca Ražnatović uključila se u emisiju “In memoriam: Saša Popović” koja se upravo emituje na Blic televiziji. Ceca je otkrila da bila povezana sa Sašom Popovićem, a kako je rekla, ne može da se pomiri sa tim da ga neće ponovo zagrliti i videti… »
Vesti dana »

Rusija, Srbija NIS i sankcije: 'Ne pregovaramo sa potencijalnim kupcima', kaže Vučić
BBC News pre 32 minutajoš 28 povezanih

Zvanični početak grejne sezone u Srbiji sa izveštajima o stanju sistema i problemima u pojedinim gradovima
Naslovi.ai pre 18 minutajoš 30 povezanih

“Ako želite da smirite region, morate da pričate sa Srbijom”
Vesti online pre 7 minutajoš 78 povezanih

Delovi Novog Sada, Čeneja, Fruške gore, Sremskih Karlovaca i Futoga u četvrtak bez struje
Radio 021 pre 1 satjoš 31 povezana

Tramp sada udara i BRIKS - ponovo preti carinama: "Zauzimam veoma čvrst stav o dolaru..."
Kurir pre 1 satjoš 27 povezanih