Povezane vesti

Lacio penalom u 98. minutu pobedio Milan, Pavlović isključen (video)

Lacio penalom u 98. minutu pobedio Milan, Pavlović isključen (video)

Sportski žurnal pre 1 dan
Luka Jović je od 83. minuta igrao za Milan. Fudbaleri Lacija pobedili su u gostima Milan 2:1 u 27. kolu Serije A. Gostujući tim je poveo u 28. minutu golom Matije Zakanjija, Samjuel Čukvueze je u 85. minutu pogodio za izjednačenje. Ekipa iz Rima je do… »
Roma bolja od Koma

Roma bolja od Koma

Sportski žurnal pre 18 sati
Bolonja pobedila Kaljari, remi Đenove i Empolija. Fudbaleri Rome pobedili su na svom terenu Komo 2:1 u 27. kolu Serije A. Gostujući tim je poveo u 44. minutu golom Lukasa da Kunje, a Aleksis Salemakers je u 61. minutu pogodio za izjednačenje. Ekipa iz… »
Roma posle preokreta pobedila Komo

Roma posle preokreta pobedila Komo

Sport klub pre 19 sati
Fudbaleri Rome pobedili su na svom terenu Komo sa 2:1, u utakmici 27. kola italijanske Serije A. Gosti su poveli u 44. minutu golom Lukasa da Kunje, dok je rimski klub do izjednačenja stigao u 61. minutu preko Aleksisa Salemakersa. Komo je u 63. minutu… »
Preporođena Roma "iz 2 u 1" VIDEO

Preporođena Roma "iz 2 u 1" VIDEO

B92 pre 19 sati
Fudbaleri Rome pobedili su posle preokreta Komo (2:1), u meču 27. kola Serije A. Tim Klaudija Ranijerija nastavio je sa trijumfima u poslednje vreme i sada je osmi na tabeli sa 43 boda. Izabranici Seska Fabregasa su nakon dve uzastopne pobede došli u… »
Fudbaleri Partizana ubedljivo pobedili Tekstilac

Fudbaleri Partizana ubedljivo pobedili Tekstilac

Vesti online pre 21 sat
Fudbaleri Partizana ubedljivo su danas pobedili Tekstilac rezultatom 4:1 u meču 26. kola Superlige Srbije. Partizan je drugi na tabeli sa 53 boda, Tekstilac je ostao pretposlednji sa 25. Izabranici Srđana Blagojevića su u Loznici poveli 2:0 za samo… »
Blagojević jasan posle nove pobede: Ova stvar je najvažnija!

Blagojević jasan posle nove pobede: Ova stvar je najvažnija!

Hot sport pre 21 sat
Sigurni crno-beli! Crno-beli će u 26. kolu Superlige Srbije odmeriti snage sa Tekstilcem iz Odžaka, ali utakmica neće biti igrana u prvobitno predviđenoj Senti, već na stadionu „Lagator“ u Loznici. Partizan je slavio u Loznici rezultatom 4:1 u… »
Vladan Milojević, zadovoljan posle pobede: Pokazali smo da možemo da računamo na sve igrače

Vladan Milojević, zadovoljan posle pobede: Pokazali smo da možemo da računamo na sve igrače

Euronews pre 22 sata
Crvena zvezda bez ikakvih problema opravdala je danas ulogu favorita protiv IMT-a. Susret 26. kola Superlige u Beogradu završen je rezultatom 4:0, a nakon utakmice utiske za TV Arena sport sumirao je trener domaćeg tima - Vladan Milojević. Već od… »
Vasiljević posle poraza od Zvezde: Dobro da nije bilo više od četiri gola

Vasiljević posle poraza od Zvezde: Dobro da nije bilo više od četiri gola

Sportski žurnal pre 21 sat
Crvena zvezda je u 26. kolu Super lige pobedila IMT 4:0. Trener IMT-a Zoran Vasiljević realan posle poraza od Crvene zvezde (0:4): - Ovo nam je treći meč, da kažem u nizu, nemamo dovoljno igrača za kvalitetan roster. Uglavnom su to mladi igrači, za… »
"Dobro da nije bilo više od 4:0" VIDEO

"Dobro da nije bilo više od 4:0" VIDEO

B92 pre 22 sata
Treneri Crvene zvezde i IMT-a, Vladan Milojević i Zoran Vasiljević, izneli su utiske posle utakmice 26. kola Superlige. Milojević se pre svega dotakao dvojice debitanata, Sava Radanovića i Strahinje Stojkovića. "Mislim da smo odigrali utakmicu kako… »
Blagojević posle pobede Partizana: Moramo da dominiramo na ovakvim utakmicama

Blagojević posle pobede Partizana: Moramo da dominiramo na ovakvim utakmicama

Večernje novosti pre 23 sata
FUDBALERI Partizana ubedljivo su pobedili Tekstilac sa 4:1 u 26. kolu Superlige Srbije, a utiske posle utakmice izneo je trener crno-belih Srđan Blagojević. FOTO: M. Vukadinović On je istakao da je najvažnije da je ekipa upisala novi prvenstvni… »
Blagojević: Najvažnije od svega je pobeda, smetala mi je neaktivnost nekih igrača

Blagojević: Najvažnije od svega je pobeda, smetala mi je neaktivnost nekih igrača

Politika pre 23 sata
LOZNICA – Trener fudbalera Partizana Srđan Blagojević izjavio je danas posle pobede protiv Tekstilca da mu je smetala neaktivnost nekih njegovih igrača. Fudbaleri Partizana pobedili su Tekstilac rezultatom 4:1 u 26. kolu Superlige Srbije. "Najbolje… »
Blagojević: ''Neki igrači su se sakrivali na terenu, to mi smeta''

Blagojević: ''Neki igrači su se sakrivali na terenu, to mi smeta''

Sportske.net pre 23 sata
Partizan je danas ostvario 15. superligašku pobedu, savladali su crno-beli Tekstilac u Loznici rezultatom 4:1, a po završetku meča je trener Srđan Blagojević izneo svoje prve utiske pred kamerom Arene sport. "Najbolje od svega je što smo pobedili… »
Trener Partizana posle pobede protiv Tekstilca: Neki igrači se sakrivali na terenu

Trener Partizana posle pobede protiv Tekstilca: Neki igrači se sakrivali na terenu

Danas pre 24 sata
Trener Partizana Srđan Blagojević rekao je posle utakmice 26. kola Superlige Srbije u kojoj je njegov tim pobedio Tekstilac (4:1) da njegov tim može da prikaže mnogo bolju partiju od ove protiv ekipe iz Odžaka. „Najbolje je to što smo pobedili… »
"Neki igrači su se sakrivali na terenu": Blagojević kritikuje posle pobede Partizana

"Neki igrači su se sakrivali na terenu": Blagojević kritikuje posle pobede Partizana

Mondo pre 24 sata
Srđan Blagojević imao je zamerke na račun svojih igrača posle pobede protiv Tekstilca. Partizan je uspeo da osvoji tri boda. U Loznici je pobedio Tekstilac (4:1). Po završetku te utakmice oglasio se trener crno-belih Srđan Blagojević. Po njemu je… »
Blagojević: Možemo mi mnogo bolje, neki igrači su se sakrivali na terenu!

Blagojević: Možemo mi mnogo bolje, neki igrači su se sakrivali na terenu!

Sportski žurnal pre 23 sata
Partizan bolji od Tekstilca – 4:1. Srđan Blagojević bio je koncizan posle pobede Partizana protiv Tekstilca: - Najbolje je što smo pobedili. Moram da priznam – nismo izgledali dobro kao protiv Mladosti! Treća utakmica u sedam dana je uticala na… »
Blagojević posle pobede Partizana: „Bilo je dosta problematičnih situacija“

Blagojević posle pobede Partizana: „Bilo je dosta problematičnih situacija“

Nova pre 23 sata
Trener fudbalera Partizana Srđan Blagojević izjavio je da je najbitnije da je njegova ekipa pobedila Tekstilac iz Odžaka, ali da njegovi igrači mogu mnogo bolje da igraju. Partizan je pobedio Tekstilac sa 4:1 u gostima u nedelju u 26. kolu Superlige… »
Blagojević posle 4:1 protiv Tekstilca: "Možemo mi mnogo bolje"

Blagojević posle 4:1 protiv Tekstilca: "Možemo mi mnogo bolje"

Dnevnik pre 23 sata
Posle pobede Partizana na utakmici protiv Tekstilca od 4:1 , trener crno-belih Srđan Blagojević izneo je svoje utiske. Partizan će u sledećem kolu igrati protiv Novog Pazara na svom terenu. "Najbolje je to što smo pobedili, najbolja su ta tri boda… »
Trener Partizana nije zadovoljan posle Tekstilca: "Meni su interesantnije druge stvari..."

Trener Partizana nije zadovoljan posle Tekstilca: "Meni su interesantnije druge stvari..."

Telegraf pre 24 sata
Preporučujemo. Lak posao odradio je Partizan na gostovanju Tekstilcu u Loznici u meču 26. kola Superlige Srbije, slavio sa 4:1 i otišao na plus deset u odnosu na Radnički Kragujevac. Učvrstio se tim na drguom mestu i na krilima toga će se graditi… »

Vesti dana »