Повезане вести

Лацио пеналом у 98. минуту победио Милан, Павловић искључен (видео)

Лацио пеналом у 98. минуту победио Милан, Павловић искључен (видео)

Спортски журнал 02.03.2025
Лука Јовић је од 83. минута играо за Милан. Фудбалери Лација победили су у гостима Милан 2:1 у 27. колу Серије А. Гостујући тим је повео у 28. минуту голом Матије Закањија, Самјуел Чуквуезе је у 85. минуту погодио за… »
Рома боља од Кома

Рома боља од Кома

Болоња победила Каљари, реми Ђенове и Емполија. Фудбалери Роме победили су на свом терену Комо 2:1 у 27. колу Серије А. Гостујући тим је повео у 44. минуту голом Лукаса да Куње, а Алексис Салемакерс је у 61. минуту погодио за… »
Рома после преокрета победила Комо

Рома после преокрета победила Комо

Спорт клуб 02.03.2025
Фудбалери Роме победили су на свом терену Комо са 2:1, у утакмици 27. кола италијанске Серије А. Гости су повели у 44. минуту голом Лукаса да Куње, док је римски клуб до изједначења стигао у 61. минуту преко Алексиса… »
Препорођена Рома "из 2 у 1" ВИДЕО

Препорођена Рома "из 2 у 1" ВИДЕО

Б92 02.03.2025
Фудбалери Роме победили су после преокрета Комо (2:1), у мечу 27. кола Серије А. Тим Клаудија Ранијерија наставио је са тријумфима у последње време и сада је осми на табели са 43 бода. Изабраници Сеска Фабрегаса су након две… »
Фудбалери Партизана убедљиво победили Текстилац

Фудбалери Партизана убедљиво победили Текстилац

Вести онлине 02.03.2025
Фудбалери Партизана убедљиво су данас победили Текстилац резултатом 4:1 у мечу 26. кола Суперлиге Србије. Партизан је други на табели са 53 бода, Текстилац је остао претпоследњи са 25. Изабраници Срђана Благојевића су у Лозници… »
Благојевић јасан после нове победе: Ова ствар је најважнија!

Благојевић јасан после нове победе: Ова ствар је најважнија!

Хот спорт 02.03.2025
Сигурни црно-бели! Црно-бели ће у 26. колу Суперлиге Србије одмерити снаге са Текстилцем из Оџака, али утакмица неће бити играна у првобитно предвиђеној Сенти, већ на стадиону „Лагатор“ у Лозници. Партизан је славио у Лозници… »
Васиљевић после пораза од Звезде: Добро да није било више од четири гола

Васиљевић после пораза од Звезде: Добро да није било више од четири гола

Црвена звезда је у 26. колу Супер лиге победила ИМТ 4:0. Тренер ИМТ-а Зоран Васиљевић реалан после пораза од Црвене звезде (0:4): - Ово нам је трећи меч, да кажем у низу, немамо довољно играча за квалитетан ростер. Углавном су… »
Владан Милојевић, задовољан после победе: Показали смо да можемо да рачунамо на све играче

Владан Милојевић, задовољан после победе: Показали смо да можемо да рачунамо на све играче

Еуроневс 02.03.2025
Црвена звезда без икаквих проблема оправдала је данас улогу фаворита против ИМТ-а. Сусрет 26. кола Суперлиге у Београду завршен је резултатом 4:0, а након утакмице утиске за ТВ Арена спорт сумирао је тренер домаћег тима - Владан… »
"Добро да није било више од 4:0" ВИДЕО

"Добро да није било више од 4:0" ВИДЕО

Б92 02.03.2025
Тренери Црвене звезде и ИМТ-а, Владан Милојевић и Зоран Васиљевић, изнели су утиске после утакмице 26. кола Суперлиге. Милојевић се пре свега дотакао двојице дебитаната, Сава Радановића и Страхиње Стојковића. "Мислим да смо… »
Благојевић после победе Партизана: Морамо да доминирамо на оваквим утакмицама

Благојевић после победе Партизана: Морамо да доминирамо на оваквим утакмицама

Вечерње новости 02.03.2025
ФУДБАЛЕРИ Партизана убедљиво су победили Текстилац са 4:1 у 26. колу Суперлиге Србије, а утиске после утакмице изнео је тренер црно-белих Срђан Благојевић. ФОТО: М. Вукадиновић Он је истакао да је најважније да је екипа уписала… »
Благојевић: Најважније од свега је победа, сметала ми је неактивност неких играча

Благојевић: Најважније од свега је победа, сметала ми је неактивност неких играча

Политика 02.03.2025
ЛОЗНИЦА – Тренер фудбалера Партизана Срђан Благојевић изјавио је данас после победе против Текстилца да му је сметала неактивност неких његових играча. Фудбалери Партизана победили су Текстилац резултатом 4:1 у 26. колу… »
Благојевић: ''Неки играчи су се сакривали на терену, то ми смета''

Благојевић: ''Неки играчи су се сакривали на терену, то ми смета''

Спортске.нет 02.03.2025
Партизан је данас остварио 15. суперлигашку победу, савладали су црно-бели Текстилац у Лозници резултатом 4:1, а по завршетку меча је тренер Срђан Благојевић изнео своје прве утиске пред камером Арене спорт. "Најбоље од свега је… »
Тренер Партизана после победе против Текстилца: Неки играчи се сакривали на терену

Тренер Партизана после победе против Текстилца: Неки играчи се сакривали на терену

Данас 02.03.2025
Тренер Партизана Срђан Благојевић рекао је после утакмице 26. кола Суперлиге Србије у којој је његов тим победио Текстилац (4:1) да његов тим може да прикаже много бољу партију од ове против екипе из Оџака. „Најбоље је то… »
Благојевић после 4:1 против Текстилца: "Можемо ми много боље"

Благојевић после 4:1 против Текстилца: "Можемо ми много боље"

Дневник 02.03.2025
После победе Партизана на утакмици против Текстилца од 4:1 , тренер црно-белих Срђан Благојевић изнео је своје утиске. Партизан ће у следећем колу играти против Новог Пазара на свом терену. "Најбоље је то што смо победили… »
Благојевић после победе Партизана: „Било је доста проблематичних ситуација“

Благојевић после победе Партизана: „Било је доста проблематичних ситуација“

Нова 02.03.2025
Тренер фудбалера Партизана Срђан Благојевић изјавио је да је најбитније да је његова екипа победила Текстилац из Оџака, али да његови играчи могу много боље да играју. Партизан је победио Текстилац са 4:1 у гостима у недељу… »
Благојевић: Можемо ми много боље, неки играчи су се сакривали на терену!

Благојевић: Можемо ми много боље, неки играчи су се сакривали на терену!

Партизан бољи од Текстилца – 4:1. Срђан Благојевић био је концизан после победе Партизана против Текстилца: - Најбоље је што смо победили. Морам да признам – нисмо изгледали добро као против Младости! Трећа утакмица у седам… »
"Неки играчи су се сакривали на терену": Благојевић критикује после победе Партизана

"Неки играчи су се сакривали на терену": Благојевић критикује после победе Партизана

Мондо 02.03.2025
Срђан Благојевић имао је замерке на рачун својих играча после победе против Текстилца. Партизан је успео да освоји три бода. У Лозници је победио Текстилац (4:1). По завршетку те утакмице огласио се тренер црно-белих Срђан… »
Тренер Партизана није задовољан после Текстилца: "Мени су интересантније друге ствари..."

Тренер Партизана није задовољан после Текстилца: "Мени су интересантније друге ствари..."

Телеграф 02.03.2025
Препоручујемо. Лак посао одрадио је Партизан на гостовању Текстилцу у Лозници у мечу 26. кола Суперлиге Србије, славио са 4:1 и отишао на плус десет у односу на Раднички Крагујевац. Учврстио се тим на дргуом месту и на крилима… »

Вести дана »