Povezane vesti
"Prijavila sam se za eutanaziju" Vedrana Rudan: Umirem, odlazim u područje bez signala
Večernje novosti 02.03.2025
HRVATSKA književnica Vedrana Rudan bori se sa teškom bolešću, a u emisiji "Nedeljom u 2" otkrila je sve detalje svoje bitke. Foto: ATA images - Želim reći da ima jako puno ljudi koji me vole i da ja volim njih. I da sam besmrtna. I neka moju smrt… »
Vedrana Rudan prvi put javno otkrila detalje svoje borbe: Svaka kost mi je u metastazama!
Svet plus 02.03.2025
Poznata hrvatska spisateljica Vedrana Rudan poslednjih meseci suočava se s teškom bolešću, a nedavno je prvi put otvoreno progovorila o svojoj borbi. U emotivnom gostovanju pred kamerama, književnica je podelila svoja iskustva, ne krijući koliko je… »
"Prijavila sam se za eutanaziju..." Potresna ispovest Vedrane Rudan o teškoj bolesti: "Kažu da me sin nije posetio šest…
Kurir 02.03.2025
Vedrana Rudan gostovala je u emisiji Aleksandra Stankovića "Nedjeljom u 2" na HRT-u. Poznata hrvatska književnica, koja je cenjena širom regiona, progovorila je o svojoj bolesti i otkrila nepoznate detalje svoje borbe. "Ja imam izuzetno agresivni rak… »
"Prijavila sam se za eutanaziju, to košta: 17.000 evra" Potresna ispovest Vedrane Rudan, iznela detalje borbe sa teškom…
Blic 02.03.2025
Hrvatska književnica Vedrana Rudan bori se sa teškom bolešću, a sada je iznela nove detalje svoje bitke. "Ja imam izuzetno agresivni rak koji se zove rak žučnih kanalića i jako se teško otkrije. Ja sam kontrol frik, ja se često kontrolišem… »
Gostovanje Vedrane Rudan o kojem će se pričati: „Želim da kažem da ima puno ljudi koji me vole i da ja volim njih. I da…
Nova 02.03.2025
Poznata hrvatska književnica, koja je cenjena širom regiona, Vedrana Rudan (75), progovorila je o svojoj bolesti i otkrila nepoznate detalje svoje borbe gostujući u emisiji Aleksandra Stankovića na HRT-u "Nedjeljom u 2". „Ja imam izuzetno agresivni… »
"Želim eutanaziju, ne želim da umirem na rate": Potresna ispovest Vedrane Rudan o teškoj bolesti
Mondo 02.03.2025
Vedrana Rudan je gostovala u emisiji Aleksandra Stankovića na HRT-u, i otkrila trenutno zdravstveno stanje. Poznata hrvatska književnica, koja je cenjena širom regiona, Vedrana Rudan (75), progovorila je o svojoj bolesti i otkrila nepoznate detalje… »
"U bolnicu sam ušla da mi pomognu da umrem": Potresna ispovest Vedrane Rudan, želi na eutanaziju
Telegraf 02.03.2025
Preporučujemo. Poznata hrvatska spisateljica Vedrana Rudan gostovala u emisiji Aleksandra Stankovića "Nedjeljom u 2" na HRT-u. Ona je progovorila o svojoj bolesti i otkrila nepoznate detalje svoje borbe. - Ja imam izuzetno agresivni rak koji se zove rak… »
Vedrana Rudan želi na eutanaziju: "Ne želim da umirem na rate"
B92 02.03.2025
Poznata hrvatska književnica, Vedrana Rudan, koja je cenjena širom regiona, progovorila je o svojoj bolesti i otkrila do sada nepoznate detalje svoje borbe. Ona inače boluje od kancera. "Ja imam izuzetno agresivni rak koji se zove rak žučnih kanala i… »
Vesti dana »

Lansirane rakete na Izrael. Uzbuna na Golanskoj visoravni, oglasila se vojska
Kurir pre 50 minutajoš 2 povezane

Li Džae Mjung novi predsednik Južne Koreje: Prethodno izgubio od "zbačenog" vođe države, ovakvi rezultati nisu viđeni skoro 30 godina
Blic pre 4 satijoš 2 povezane

"Odvratno, punjeno svinjarijama,: Sramotno!" Ilon Mask pobesneo zbog Trampovog "velikog, prelepog zakona": Ne mogu više ovo da podnesem!
Blic pre 5 satijoš 1 povezana

(Foto): Igor Jurić čestitao 18. rođendan devojčici koju je oteo Malčanski berberin: Objavio fotografiju i uputio joj ove 3 reči
Blic pre 5 satijoš 1 povezana

Student koji je ispitivan u policiji: Represija i targetiranje studenata neće proći bez odgovora (VIDEO)
Danas pre 3 satajoš 2 povezane