Повезане вести
"Пријавила сам се за еутаназију" Ведрана Рудан: Умирем, одлазим у подручје без сигнала
Вечерње новости 02.03.2025
ХРВАТСКА књижевница Ведрана Рудан бори се са тешком болешћу, а у емисији "Недељом у 2" открила је све детаље своје битке. Фото: АТА имагес - Желим рећи да има јако пуно људи који ме воле и да ја волим њих. И да сам бесмртна… »
"Пријавила сам се за еутаназију..." Потресна исповест Ведране Рудан о тешкој болести: "Кажу да ме син није посетио шест…
Курир 02.03.2025
Ведрана Рудан гостовала је у емисији Александра Станковића "Недјељом у 2" на ХРТ-у. Позната хрватска књижевница, која је цењена широм региона, проговорила је о својој болести и открила непознате детаље своје борбе. "Ја имам… »
"Пријавила сам се за еутаназију, то кошта: 17.000 евра" Потресна исповест Ведране Рудан, изнела детаље борбе са тешком…
Блиц 02.03.2025
Хрватска књижевница Ведрана Рудан бори се са тешком болешћу, а сада је изнела нове детаље своје битке. "Ја имам изузетно агресивни рак који се зове рак жучних каналића и јако се тешко открије. Ја сам контрол фрик, ја се често… »
Гостовање Ведране Рудан о којем ће се причати: „Желим да кажем да има пуно људи који ме воле и да ја волим њих. И да сам…
Нова 02.03.2025
Позната хрватска књижевница, која је цењена широм региона, Ведрана Рудан (75), проговорила је о својој болести и открила непознате детаље своје борбе гостујући у емисији Александра Станковића на ХРТ-у "Недјељом у 2". „Ја имам… »
"Желим еутаназију, не желим да умирем на рате": Потресна исповест Ведране Рудан о тешкој болести
Мондо 02.03.2025
Ведрана Рудан је гостовала у емисији Александра Станковића на ХРТ-у, и открила тренутно здравствено стање. Позната хрватска књижевница, која је цењена широм региона, Ведрана Рудан (75), проговорила је о својој болести и… »
"У болницу сам ушла да ми помогну да умрем": Потресна исповест Ведране Рудан, жели на еутаназију
Телеграф 02.03.2025
Препоручујемо. Позната хрватска списатељица Ведрана Рудан гостовала у емисији Александра Станковића "Недјељом у 2" на ХРТ-у. Она је проговорила о својој болести и открила непознате детаље своје борбе. - Ја имам изузетно… »
Ведрана Рудан жели на еутаназију: "Не желим да умирем на рате"
Б92 02.03.2025
Позната хрватска књижевница, Ведрана Рудан, која је цењена широм региона, проговорила је о својој болести и открила до сада непознате детаље своје борбе. Она иначе болује од канцера. "Ја имам изузетно агресивни рак који се… »
Вести дана »

Временска прогноза за четвртак 23. октобар: Данас сунчано и топло, увече наоблачење
Бета пре 5 сатијош 5 повезаних

Скуп подршке Милану Богдановићу: Вучић испред Скупштине: "Ми морамо да сачувамо мир, они су нам показали колико су неодговорни" (фото/видео)
Блиц пре 6 сатијош 1 повезана

Мацут у Лондону: Србију поштедети политичких условљавања у вези са Косовом
Данас пре 10 сатијош 4 повезане