Povezane vesti

Zelenski: Ukrajini potreban mir uz čvrste bezbednosne garancije

Zelenski: Ukrajini potreban mir uz čvrste bezbednosne garancije

N1 Info pre 22 sata
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski izjavio je u nedelju da je njegovoj zemlji potreban mir "uz čvrste bezbednosne garancije", javlja Anadolija. Nakon bilateralnog sastanka s italijanskom premijerkom Đorđom Meloni, uoči samita o Ukrajini u… »
Zelenski: Sa Meloni sam razgovarao o izradi akcionog plana za pravedno okončanje rata

Zelenski: Sa Meloni sam razgovarao o izradi akcionog plana za pravedno okončanje rata

Vesti online pre 22 sata
Predsednik Ukrajine Vladimir Zelenski izjavio je danas da je u Londonu imao produktivan sastanak sa italijanskom premijerkom Đorđom Meloni u cilju izrade zajedničkog akcionog plana za okončanje rata pravednim i trajnim mirom. Zelenski je ocenio da… »
Zelenski "jauče" iz Londona Ukrajinac "bljuje vatru" na Putina

Zelenski "jauče" iz Londona Ukrajinac "bljuje vatru" na Putina

Alo pre 24 sata
Predsednik Ukrajine Vladimir Zelenski izjavio je danas da je u Londonu imao produktivan sastanak sa italijanskom premijerkom Đorđom Meloni u cilju izrade zajedničkog akcionog plana za okončanje rata pravednim i trajnim mirom. Zelenski je ocenio da… »

Telegraf pre 24 sata
Preporučujemo. Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski izjavio je danas da je u Londonu imao produktivan sastanak sa italijanskom premijerkom Đorđom Meloni u cilju izrade zajedničkog akcionog plana za okončanje rata pravednim i trajnim mirom. Zelenski… »

Vesti dana »