Povezane vesti

Zelenski: Ukrajini potreban mir uz čvrste bezbednosne garancije

Zelenski: Ukrajini potreban mir uz čvrste bezbednosne garancije

N1 Info 02.03.2025
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski izjavio je u nedelju da je njegovoj zemlji potreban mir "uz čvrste bezbednosne garancije", javlja Anadolija. Nakon bilateralnog sastanka s italijanskom premijerkom Đorđom Meloni, uoči samita o Ukrajini u Londonu… »
Zelenski: Sa Meloni sam razgovarao o izradi akcionog plana za pravedno okončanje rata

Zelenski: Sa Meloni sam razgovarao o izradi akcionog plana za pravedno okončanje rata

Vesti online 02.03.2025
Predsednik Ukrajine Vladimir Zelenski izjavio je danas da je u Londonu imao produktivan sastanak sa italijanskom premijerkom Đorđom Meloni u cilju izrade zajedničkog akcionog plana za okončanje rata pravednim i trajnim mirom. Zelenski je ocenio da niko… »
Zelenski "jauče" iz Londona Ukrajinac "bljuje vatru" na Putina

Zelenski "jauče" iz Londona Ukrajinac "bljuje vatru" na Putina

Alo 02.03.2025
Predsednik Ukrajine Vladimir Zelenski izjavio je danas da je u Londonu imao produktivan sastanak sa italijanskom premijerkom Đorđom Meloni u cilju izrade zajedničkog akcionog plana za okončanje rata pravednim i trajnim mirom. Zelenski je ocenio da niko… »

Telegraf 02.03.2025
Preporučujemo. Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski izjavio je danas da je u Londonu imao produktivan sastanak sa italijanskom premijerkom Đorđom Meloni u cilju izrade zajedničkog akcionog plana za okončanje rata pravednim i trajnim mirom. Zelenski je… »

Vesti dana »