Povezane vesti
Meloni: Mogu da budem zajedno sa Starmerom ”most” ka Donaldu Trampu
Vesti online 02.03.2025
Italijanska premijerka Đorđa Meloni ponudila je danas da bude “most” zajedno sa britanskim premijerom Kirom Starmerom ka američkom predsedniku Donaldu Trampu kako bi se smanjile tenzije između SAD i Ukrajine. Dolazeći u Dauning strit uoči evropskog… »
Meloni: Starmer i ja možemo biti “most“ ka Donaldu Trampu
N1 Info 02.03.2025
Italijanska premijerka Đorđa Meloni ponudila je danas da bude "most" zajedno sa britanskim premijerom Kirom Starmerom ka američkom predsedniku Donaldu Trampu kako bi se smanjile tenzije između SAD i Ukrajine. Dolazeći u Dauning strit uoči evropskog… »
Meloni: Mogu da budem zajedno sa Starmerom "most" ka Donaldu Trampu
NIN 02.03.2025
Italijanska premijerka Đorđa Meloni ponudila je danas da bude "most" zajedno sa britanskim premijerom Kirom Starmerom ka američkom predsedniku Donaldu Trampu kako bi se smanjile tenzije između SAD i Ukrajine. Dolazeći u Dauning strit uoči evropskog… »
Italijanska premijerka: Treba izbeći podelu Zapada o rešavanju ukrajinskog pitanja
Novi magazin 02.03.2025
Italijanska premijerka Đorđa Meloni (Giorgia) izjavila je danas po dolasku u London da je veoma važno izbeći podele Zapada o Ukrajini. "Mislim da je veoma, veoma važno izbeći rizik da se Zapad podeli", rekla je Đorđa Meloni pred sastanak sa britanskim… »
Vesti dana »
U ruševinama zgrade u centru Atine pronađena tela šestoro stradalih: Još uvek se ne zna uzrok eksplozije
Blic pre 1 satjoš 31 povezana
Više od pola miliona glasača u biračkom spisku Srbije sa adresom bez imena ulice i broja
Moj Novi Sad pre 3 satajoš 10 povezanih
Šta su se dogovorili Tramp i Si Đinping? Ministarstvo spoljnih poslova Kine: SAD i Kina postigle konsenzus od 8 tačaka
Blic pre 2 satajoš 26 povezanih
RIK proglasio izborne liste „Bogoljub Karić – Pokret snaga Srbije“ i „Ćale ovo je za tebe – Petar Đurić“
Šabačke novosti pre 1 satjoš 25 povezanih