Povezane vesti

Dragana Mirković zaplakala i prekinula koncert zbog Saše Popovića: Na bini saznala za njegovu smrt i posvetila mu ovu pesmu…

Dragana Mirković zaplakala i prekinula koncert zbog Saše Popovića: Na bini saznala za njegovu smrt i posvetila mu ovu pesmu…

Blic 02.03.2025
Muzička zvezda Dragana Mirković prekinula je koncert zbog smrti prijatelja Saše Popovića, koji je umro 1. marta u bolnici u Parizu. - Saznala sam da je preminuo moj veliki prijatelj, Saša Popović. Znali smo se preko 30 godina i ovo je nešto što me zaista… »
Dragana Mirković tokom nastupa saznala za smrt Saše Popovića i u suzama mu posvetila najemotivniju baladu (VIDEO)

Dragana Mirković tokom nastupa saznala za smrt Saše Popovića i u suzama mu posvetila najemotivniju baladu (VIDEO)

Svet plus 02.03.2025
Dragana Mirković, tokom nastupa je saznala tužnu vest koja je sve iznenadila – smrt njenog bliskog prijatelja, Saše Popovića. Direktor "Granda" i osnivač "Slatkog grega", preminuo je 1. marta u bolnici u Parizu, gde se lečio od teške bolesti. Saopštenje… »
Dragana prekinula nastup kad je saznala za smrt Saše Popovića: Zavladao muk, pa mu u suzama posvetila pesmu

Dragana prekinula nastup kad je saznala za smrt Saše Popovića: Zavladao muk, pa mu u suzama posvetila pesmu

Mondo 02.03.2025
Svi na estradi su utučeni i tužni, a koliko je Saša uvažavao poštovanje kod kolega svedoči i snimak sa koncerta Dragane Mirković. Estrada i mnogobrojni pevači koji su ponikli u Zvezdama Granda opraštaju se od tvorca i direktora Granda produkcije, Saše… »
Dragana Mirković prekinula koncert kada je saznala da je umro Saša Popović: U suzama zapevala tužne stihove

Dragana Mirković prekinula koncert kada je saznala da je umro Saša Popović: U suzama zapevala tužne stihove

Telegraf 02.03.2025
Preporučujemo. Muzička zvezda Dragana Mikrović saznala je vest o smrti Saše Popovića usred koncerta, zbog čega je morala da ga prekine. Naime, Dragana se usred koncerta obratila publici i saopštila im tužnu vest. - Saznala sam da je preminuo moj veliki… »

Vesti dana »