Повезане вести
Милојевић: Одиграли смо утакмицу какву смо желели и припремили
Радио сто плус 02.03.2025
“Мислим да смо одиграли утакмицу какву смо желели и припремили, са пуно интензитета”, навео је Милојевић за ТВ Арена Спорт. Црвена звезда је на свом терену у Београду победила ИМТ 4:0, у 26. колу Супер лиге Србије. Голман… »
Фудбалери Црвене звезде победили ИМТ у Супер лиги Србије
Предност Звезди донео је Јован Шљивић поготком у 20. минуту, а вођство је увећао дефанзивац ИМТ-а Марко Јевтић аутоголом у 46. минуту. Трећи гол за Звезду постигао је Немања Радоњић у 70. минуту, а коначан резултат поставио је… »
Благојевић: Најбоље је што смо победили, можемо много боље
“Најбоље је што смо победили. Морам да признам да нисмо изгледали као против Младости. Одиграли смо три утакмице у седам дана, дошло је до замора. Можемо ми много боље и тражим од играча много боље. Задовољни смо због три… »
Фудбалери Партизана убедљиво победили Текстилац у Супер лиги Србије
Предност Партизану донео је Немања Николић голом из пенала у 32. минуту, а вођство је увећао Ибрахим Зубаиру у 36. минуту, поготком из другог једанаестерца на утакмици. Гол за Текстилац постигао је Петар Барац у 61. минуту, а… »
Вести дана »
Уручена одликовања поводом Дана државности Србије, Вучић упозорио да је мир у опасности
Бета пре 36 минутајош 33 повезане
Проглашена ванредна одбрана од поплава на Јужној Морави код Врања
Јужне вести пре 51 минутајош 18 повезаних
Јелена Стојановић: После 25 година страх ме је да неће имати ко да упали свећу жртвама на Косову
Телеграф пре 1 сатјош 18 повезаних