Povezane vesti
"Izvadio je brilijantski prsten, a ja sam mu ga bacila u lice" o burnoj ljubavi Popovića i poznate folkerke brujala nacija, a…
Kurir 02.03.2025
Vest o smrti Saše Popovića rastužila je ceo region, a malo ko zna da je pre braka sa Suzanom Jovanović zaprosio našu poznatu folkerku. Iako je decenijama voleo i bio srećan u braku sa Suzanom, Saša je pre nje zaprosio njenu koleginicu, pevačicu Zlatu… »
"Izvadio je brilijantski prsten pred gostima, a ja sam mu ga bacila u lice. Mnogo je patio za mnom" o burnoj ljubavi Saše…
Blic 02.03.2025
Vest o smrti Saše Popovića rastužila je ceo region, a malo ko zna da je pre braka sa Suzanom Jovanović zaprosio našu poznatu folkerku. Iako je decenijama voleo i bio srećan u braku sa Suzanom, Saša je pre nje zaprosio njenu koleginicu, pevačicu Zlatu… »
Vesti dana »
Zaoštravanje odnosa zbog vazdušnog prostora i optužbi za napade dronovima
Naslovi.ai pre 56 minutajoš 35 povezanih
Iran uzvraća na američke udare: Novi napadi na američke položaje, Tramp zapretio još snažnijim odgovorom
NIN pre 1 satjoš 70 povezanih
Stranka Srbija centar: Brutalna politička inkvizicija u Jovinoj gimnaziji u Novom Sadu
Beta pre 1 satjoš 17 povezanih
Umro legendarni fudbaler Hajduka Ivan Gudelj: Zbog bolesti karijeru prekinuo na vrhuncu
Vreme pre 2 satajoš 28 povezanih