Povezane vesti
"Izvadio je brilijantski prsten, a ja sam mu ga bacila u lice" o burnoj ljubavi Popovića i poznate folkerke brujala nacija, a…
Kurir 02.03.2025
Vest o smrti Saše Popovića rastužila je ceo region, a malo ko zna da je pre braka sa Suzanom Jovanović zaprosio našu poznatu folkerku. Iako je decenijama voleo i bio srećan u braku sa Suzanom, Saša je pre nje zaprosio njenu koleginicu, pevačicu Zlatu… »
"Izvadio je brilijantski prsten pred gostima, a ja sam mu ga bacila u lice. Mnogo je patio za mnom" o burnoj ljubavi Saše…
Blic 02.03.2025
Vest o smrti Saše Popovića rastužila je ceo region, a malo ko zna da je pre braka sa Suzanom Jovanović zaprosio našu poznatu folkerku. Iako je decenijama voleo i bio srećan u braku sa Suzanom, Saša je pre nje zaprosio njenu koleginicu, pevačicu Zlatu… »
Vesti dana »
Holandija upozorava: Tenzije oko Grenlanda mogle bi da pocepaju NATO
Vesti online pre 38 minutajoš 35 povezanih
Niska oblačnost i magla: Putevi Srbije apeluju na povećan oprez u vožnji tokom ledenih dana
Dnevnik pre 2 satajoš 42 povezane
Privremeno suspendovani Instagram nalozi redakcije Nova, napadnuti i drugi antirežimski profili
Beta pre 3 satajoš 11 povezanih
Nastava u drugom polugodištu počinje regularno. U najavi promena u organizaciji nastave
Ist media pre 3 satajoš 28 povezanih
Evropski zvaničnici uznemireni zbog Trampove najave o uvođenju carina povodom Grenlanda
Beta pre 4 satijoš 30 povezanih