Povezane vesti
ISPOVEST „Kad sam završila FDU odbila sam deset glavnih uloga jer su zahtevali da se šetam polugola“: Jelena Jovičić prvi put…
Nova 02.03.2025
Naša poznata glumica Jelena Jovičić gostovala je u emisiji "Ispovest" autora i voditelja Nemanje Vasiljevića gde je otvoreno govorila o svojoj karijeri, ulogama, radu u pozorištu, izazovima, roditeljstvu, brakovima i drugim temama. Jelena Jovičić je… »
„Roditelji su mi se razveli na dan kad sam polagala prijemni na FDU“: Naša popularna glumica prošla je neverovatan put do…
Nova 02.03.2025
Jedna od istaknutijih umetnica u našoj zemlji, Jelena Jovičić televizijska i pozorišna glumica, koja ima status Prvakinje pozorišta na Terazijama, gostovaće u emisiji "Ispovest" autora i voditelja Nemanje Vasiljevića večeras u 20 časova. Jelena Jovičić… »
Vesti dana »

Sednica Narodne skupštine – poslanici raspravljaju o legalizaciji objekata, izvršiteljima, Ekspu 2027
RTS pre 12 minutajoš 38 povezanih

Posle JANAF-a se oglasio i NIS: Evo šta kažu o eventualnom odlaganju američkih sankcija
Mondo pre 7 minutajoš 37 povezanih

Pušten redovan putnički saobraćaj na brzoj pruzi Beograd - Subotica
Euronews pre 12 minutajoš 28 povezanih

Posle snega – povratak miholjskog leta, temperature u poslednjoj dekadi oktobra i do 25 stepeni
RTS pre 1 satjoš 27 povezanih