Повезане вести
ИСПОВЕСТ „Кад сам завршила ФДУ одбила сам десет главних улога јер су захтевали да се шетам полугола“: Јелена Јовичић први пут…
Нова 02.03.2025
Наша позната глумица Јелена Јовичић гостовала је у емисији "Исповест" аутора и водитеља Немање Васиљевића где је отворено говорила о својој каријери, улогама, раду у позоришту, изазовима, родитељству, браковима и другим… »
„Родитељи су ми се развели на дан кад сам полагала пријемни на ФДУ“: Наша популарна глумица прошла је невероватан пут до…
Нова 02.03.2025
Једна од истакнутијих уметница у нашој земљи, Јелена Јовичић телевизијска и позоришна глумица, која има статус Првакиње позоришта на Теразијама, гостоваће у емисији "Исповест" аутора и водитеља Немање Васиљевића вечерас у 20… »
Вести дана »

(ВИДЕО)"Трактор стиже, хуљо моја": Пољопривредници из целе Војводине окупили се на протесту у Новом Саду
Н1 Инфо пре 6 минутајош 37 повезаних

Крај михољског лета у Србији: Ево када нам стиже нова тура пљускова с грмљавином и ветром олујне јачине
Блиц пре 1 сатјош 28 повезаних

Правник Илић након анализе сузаваца коришћених у Новом Саду: МУП нема обавезу да атестира средства принуде
Радио 021 пре 8 сатијош 10 повезаних

Министар просвете: Полиција присутна у школама у којима постоје одређени безбедносни ризици
Бета пре 3 сатајош 18 повезаних