Povezane vesti
ISPOVEST „Kad sam završila FDU odbila sam deset glavnih uloga jer su zahtevali da se šetam polugola“: Jelena Jovičić prvi put…
Nova 02.03.2025
Naša poznata glumica Jelena Jovičić gostovala je u emisiji "Ispovest" autora i voditelja Nemanje Vasiljevića gde je otvoreno govorila o svojoj karijeri, ulogama, radu u pozorištu, izazovima, roditeljstvu, brakovima i drugim temama. Jelena Jovičić je… »
„Roditelji su mi se razveli na dan kad sam polagala prijemni na FDU“: Naša popularna glumica prošla je neverovatan put do…
Nova 02.03.2025
Jedna od istaknutijih umetnica u našoj zemlji, Jelena Jovičić televizijska i pozorišna glumica, koja ima status Prvakinje pozorišta na Terazijama, gostovaće u emisiji "Ispovest" autora i voditelja Nemanje Vasiljevića večeras u 20 časova. Jelena Jovičić… »
Vesti dana »
Početak školske godine uz proteste i bojkot Jovine gimnazije
Naslovi.ai pre 20 minutajoš 25 povezanih
Sve je počelo u Beogradu pre 65 godina: Zašto je osnovan Pokret nesvrrstannih i kako danas funkcioniše
Mondo pre 29 minutajoš 24 povezane
Vremenska prognoza: Sunčano i toplo uz upozorenje RHMZ-a na rizik od požara
Naslovi.ai pre 10 minutajoš 19 povezanih
Trostruki ubica sa strelišta u Danilovgradu izvršio samoubistvo nakon što ga je policija opkolila
Beta pre 34 minutajoš 46 povezanih
Posle tri decenije konačno doneta presuda, vođa bande iz Komptoma kriv za ubistvo Tupaka Šakura
RTS pre 1 satjoš 18 povezanih