Povezane vesti

"Spoznali smo novu dimenziju duševnog bola" Lepa Brena potpuno slomljena zbog smrti Saše Popovića, ne može da dođe sebi…

"Spoznali smo novu dimenziju duševnog bola" Lepa Brena potpuno slomljena zbog smrti Saše Popovića, ne može da dođe sebi…

Kurir 02.03.2025
Lepa Brena emotivnim rečima se oprostila od Saše Popovića. Lepa Brena i Saša Popović su višedecinjski prijatelji, a njihov odnos počeo je tokom saradnje u "Slatkom grehu". Sada je Brena podelila zajedničku fotografiju iz 80ih godina i emotivnim rečima se… »
Lepa Brena se oprostila od Popovića uz fotografiju: "Dragi moj Sale…." FOTO

Lepa Brena se oprostila od Popovića uz fotografiju: "Dragi moj Sale…." FOTO

B92 02.03.2025
Lepa Brena se oglasila nikad emotivnija i oprostila od svog kuma, najbližeg saradnika i prijatelja, Saše Popovića. Pevačica Lepa Brena je objavila sliku s početka karijere, na kojoj je nju i Sašu Popovića neko uslikao dok su se pripremali za jedan od… »
Dragi moj Sale, teško je naći reči koje mogu da ublaže bol: Lepa Brena slomljena zbog smrti Saše Popovića

Dragi moj Sale, teško je naći reči koje mogu da ublaže bol: Lepa Brena slomljena zbog smrti Saše Popovića

Večernje novosti 02.03.2025
LEPA BRENA emotivnim rečima se oprostila od Saše Popovića. Foto: Z. Knežević, Jutjub printskrin/Lepa Brena Lepa Brena i Saša Popović su višedecinjski prijatelji, a njihov odnos počeo je tokom saradnje u "Slatkom grehu". Sada je Brena podelila zajedničku… »

Vesti dana »