Povezane vesti

Brnabić se oglasila o 15. martu i najavom demonstranata: Meni to zvuči kao nasilno preuzimanje vlasti na ulici

Brnabić se oglasila o 15. martu i najavom demonstranata: Meni to zvuči kao nasilno preuzimanje vlasti na ulici

Telegraf pre 7 sati
Preporučujemo. Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da su pozivi na društvenim mrežama i u pojedinim medijima da se deca ne dovode na najavljeni protest studenata u blokadi 15. marta u Beogradu, zabrinjavajući i… »
Brnabić: Nema kontramitinga 15. marta u Beogradu

Brnabić: Nema kontramitinga 15. marta u Beogradu

NIN pre 9 sati
Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je sinoć da 15. marta neće biti nikakvog kontramitinga i neće biti okupljanja Srba iz cele Srbije u Beogradu. "Posebna sednica Narodne skupštine o stanju u RS u BiH biće održana 14, 15. i 16… »
Brnabić o najavljenom skupu u Beogradu 15. Marta: Ja taj dan razumem kao pokušaj državnog udara – nasilno preuzimanje…

Brnabić o najavljenom skupu u Beogradu 15. Marta: Ja taj dan razumem kao pokušaj državnog udara – nasilno preuzimanje…

Kurir pre 8 sati
Predsednica Narodne skupštine Ana Brnabić naglasila je da je sutrašnja sednica parlamenta izuzetno važna, jer su na dnevnom redu mnoge tačke koje su, kako kaže, od značaja za građane. Ukazala je da je sednicu prvobitno bila planirana za kraj… »
Brnabić: Neće biti kontramitinga u Beogradu, nama su 14, 15. i 16. mart radni dani, Skupština zaseda o stanju u Republici…

Brnabić: Neće biti kontramitinga u Beogradu, nama su 14, 15. i 16. mart radni dani, Skupština zaseda o stanju u Republici…

Kurir pre 15 sati
Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da neće biti velikog okupljanja u organizaciji vlasti u Beogradu i da neće biti kontramitinga. "Nama su 14, 15. i 16. mart radni dani, skupština zaseda o stanju u Republici Srpskoj, pozvaću i… »
Brnabić: Posebna sednica o RS sredinom meseca, nema kontramitinga 15. marta u Beogradu

Brnabić: Posebna sednica o RS sredinom meseca, nema kontramitinga 15. marta u Beogradu

Blic pre 16 sati
Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je večeras da 15. marta neće biti nikakvog kontramitinga i neće biti okupljanja Srba iz cele Srbije u Beogradu. "Posebna sednica Narodne skupštine o stanju u RS u BiH biće održana 14, 15. i 16… »
Brnabić: Neće biti kontramitinga 15. marta

Brnabić: Neće biti kontramitinga 15. marta

Danas pre 20 sati
Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da neće biti velikog okupljanja u organizaciji vlasti u Beogradu i da neće biti kontramitinga. „Nama su 14, 15. i 16 mart radni dani, skupština zaseda o stanju u Republici Srpskoj, pozvaću i… »

Vesti dana »