Повезане вести

Брнабић се огласила о 15. марту и најавом демонстраната: Мени то звучи као насилно преузимање власти на улици

Брнабић се огласила о 15. марту и најавом демонстраната: Мени то звучи као насилно преузимање власти на улици

Телеграф 03.03.2025
Препоручујемо. Председница Скупштине Србије Ана Брнабић изјавила је данас да су позиви на друштвеним мрежама и у појединим медијима да се деца не доводе на најављени протест студената у блокади 15. марта у Београду… »
Брнабић: Нема контрамитинга 15. марта у Београду

Брнабић: Нема контрамитинга 15. марта у Београду

НИН 03.03.2025
Председница Скупштине Србије Ана Брнабић изјавила је синоћ да 15. марта неће бити никаквог контрамитинга и неће бити окупљања Срба из целе Србије у Београду. "Посебна седница Народне скупштине о стању у РС у БиХ биће одржана… »
Брнабић о најављеном скупу у Београду 15. Марта: Ја тај дан разумем као покушај државног удара – насилно преузимање власти…

Брнабић о најављеном скупу у Београду 15. Марта: Ја тај дан разумем као покушај државног удара – насилно преузимање власти…

Курир 03.03.2025
Председница Народне скупштине Ана Брнабић нагласила је да је сутрашња седница парламента изузетно важна, јер су на дневном реду многе тачке које су, како каже, од значаја за грађане. Указала је да је седницу првобитно била… »
Брнабић: Неће бити контрамитинга у Београду, нама су 14, 15. и 16. март радни дани, Скупштина заседа о стању у Републици…

Брнабић: Неће бити контрамитинга у Београду, нама су 14, 15. и 16. март радни дани, Скупштина заседа о стању у Републици…

Курир 03.03.2025
Председница Скупштине Србије Ана Брнабић изјавила је да неће бити великог окупљања у организацији власти у Београду и да неће бити контрамитинга. "Нама су 14, 15. и 16. март радни дани, скупштина заседа о стању у Републици… »
Брнабић: Посебна седница о РС средином месеца, нема контрамитинга 15. марта у Београду

Брнабић: Посебна седница о РС средином месеца, нема контрамитинга 15. марта у Београду

Блиц 03.03.2025
Председница Скупштине Србије Ана Брнабић изјавила је вечерас да 15. марта неће бити никаквог контрамитинга и неће бити окупљања Срба из целе Србије у Београду. "Посебна седница Народне скупштине о стању у РС у БиХ биће одржана… »
Брнабић: Неће бити контрамитинга 15. марта

Брнабић: Неће бити контрамитинга 15. марта

Данас 02.03.2025
Председница Скупштине Србије Ана Брнабић изјавила је да неће бити великог окупљања у организацији власти у Београду и да неће бити контрамитинга. „Нама су 14, 15. и 16 март радни дани, скупштина заседа о стању у Републици… »

Вести дана »