Povezane vesti
Da li masovni otkazi u vladi SAD donose uštedu i utiču na Trampov rejting?
Nova 03.03.2025
Predsednik Donald Tramp je ove nedelje, na prvom sastanku kabineta u drugom mandatu, pravdao velika smanjenja vladinih troškova, ističući da je za to dobio mandat od birača. „Ja sam izabran zbog poreza i mnogih stvari, granice, ali i balansiranja budžeta… »
Da li masovni otkazi u vladi SAD donose uštedu i utiču na Trampov rejting?
Danas 03.03.2025
Predsednik Donald Tramp je ove nedelje, na prvom sastanku kabineta u drugom mandatu, pravdao velika smanjenja vladinih troškova, ističući da je za to dobio mandat od birača. “Ja sam izabran zbog poreza i mnogih stvari, granice, ali i balansiranja budžeta… »
Vesti dana »

Dragoslav Bokan predsednik UO Narodnog pozorišta: Put od vođe paramilitarne formacije do pozorišta
Radio 021 pre 57 minutajoš 15 povezanih

Viši sud u Novom Sadu odbacuje optužbe za opstrukciju istrage o padu nadstrešnice
Serbian News Media pre 4 satijoš 18 povezanih

Zelenski imenovao novog komandanta kopnenih snaga; IAEA: Zaporožje ne može ponovo da počne sa radom
RTS pre 36 minutajoš 21 povezana

Evroliga proširuje takmičenje na 20 klubova, Crvena zvezda i Partizan dobijaju trogodišnje licence
Naslovi.ai pre 4 satijoš 29 povezanih

"Vatrena omča" oko Irana: Kakvim naoružanjem raspolažu američke baze na Bliskom istoku i šta im je glavna slabost
Euronews pre 1 satjoš 16 povezanih