Повезане вести

"Тачно је Зоки, имам тумор": Гитариста Слатког греха о последњем разговору са Сашом Поповићем

"Тачно је Зоки, имам тумор": Гитариста Слатког греха о последњем разговору са Сашом Поповићем

Мондо 03.03.2025
Некадашњи гитариста групе Слатки грех Зоран Раданов, огласио се након тужне вести да нас је напустио Саша Поповић. Зоран Раданов Зоки бивши гитариста и вокал "Слатког греха" познавао је Поповића готово пола века, а да се Саша… »
"Рекао ми је да има..." Бивши члан Слатког греха о последњем разговору са Поповићем: "Било му је тешко..."

"Рекао ми је да има..." Бивши члан Слатког греха о последњем разговору са Поповићем: "Било му је тешко..."

Телеграф 03.03.2025
Препоручујемо. Зоран Раданов Зоки, бивши гитариста и вокал "Слатког греха", познавао је Сашу Поповића готово пола века. Сазнавши прошлог лета да је Поповић болестан, одмах га је позвао, а сада се присетио њиховог последњег… »
"Радио је до прошле недеље" Водитељ о последњем разговору са Сашом Поповићем: "Звучао је супер..."

"Радио је до прошле недеље" Водитељ о последњем разговору са Сашом Поповићем: "Звучао је супер..."

Телеграф 03.03.2025
Препоручујемо. Певач и водитељ "Звезда Гранда", Милан Митровић, емотивним речима опростио се од Саше Поповића, а сада је у једној емисији открио и детаље њиховог последњег разговора. - До прошле недеље је радио и бавио се… »
"Радио је До прошле недеље, звучао је супер": Из Гранда открили нове детаље о Саши Поповићу, водитељ све време био на вези…

"Радио је До прошле недеље, звучао је супер": Из Гранда открили нове детаље о Саши Поповићу, водитељ све време био на вези…

Блиц 02.03.2025
Милан Митровић, певач и водитељ Звезда Гранда опростио се од Саше Поповића, а сада је у емисији проговорио и последњем разговору са креативним директором. "До прошле недеље је радио и бавио се пројектом. Чули смо се у вези… »

Вести дана »