Povezane vesti

Poslednji oproštaj: Komemoracija Saši Popoviću biće u Sava centru, istog dana i sahrana

Poslednji oproštaj: Komemoracija Saši Popoviću biće u Sava centru, istog dana i sahrana

Blic pre 9 minuta
Saša Popović umro je 1. marta u 70. godini, a sahrana i komemoracije biće održane u četvrtak. Saša Popović umro je nakon borbe sa opakom bolešću. Sahrana će se održati u četvrtak 6. marta u Beogradu, dok će komemoracija biti održana u Sava… »
Fotografija iz porodilišta rasplakala mnoge: Saša Popović sa ćerkom u naručju!

Fotografija iz porodilišta rasplakala mnoge: Saša Popović sa ćerkom u naručju!

Svet plus pre 4 sati
Na društvenim mrežama pojavila se dirljiva fotografija iz porodilišta na kojoj Saša Popović drži novorođenu ćerku Aleksandru u naručju, sa osmehom punim ljubavi. Ova emotivna scena dodatno je potresla javnost nakon njegove prerane smrti… »
"Ja sam je prvi uzeo u ruke" Ovako je Saša Popović reagovao kada je prvi put uzeo ćerku u naručje: Slika iz porodilišta…

"Ja sam je prvi uzeo u ruke" Ovako je Saša Popović reagovao kada je prvi put uzeo ćerku u naručje: Slika iz porodilišta…

Kurir pre 5 sati
Saša Popović, koji je preminuo u subotu posle borbe sa teškom bolešću, oduvek je bio veoma vezan za porodicu, a oni su mu bili najveća podrška i u najtežim trenucima. Popović je nažalost izgubio borbu za život, a uz njega je bila supruga Suzana… »
Saša Popović je postao estradni mag, a želeo je da se bavi ovim zanimanjem VIDEO

Saša Popović je postao estradni mag, a želeo je da se bavi ovim zanimanjem VIDEO

B92 pre 5 sati
Poznati su u emisiji "150 minuta" govorili o saradnji sa Sašom Popovićem, koji je 1. marta preminuo u 70. godini nakon borbe sa teškom bolešću. Današnja emisija bila je posvećena sećanju na Sašu Popovića. Gosti emisije bili su voditelji Sanja… »
(Video) "Šou mora da se nastavi": Đorđe David u pola noći se snimao u automobilu, a oči mu pune suza: Smrt Saše Popovića…

(Video) "Šou mora da se nastavi": Đorđe David u pola noći se snimao u automobilu, a oči mu pune suza: Smrt Saše Popovića…

Blic pre 11 sati
Vest o smrti Saše Popovića potresla je sve one koji su ga poznavali, a Đorđe David se sada oglasio na Instagramu i moglo se videti koliko mu je teško pao odlazak kolege i prijatelja. Naime, Đorđe David se snimao u automobilu kasno u noć, a oči su… »
Evo gde će biti komemoracija Saši Popoviću: Istog dana i sahrana

Evo gde će biti komemoracija Saši Popoviću: Istog dana i sahrana

Mondo pre 11 sati
Komemoracija i sahrana biće održani istog dana, a vreme još uvek nije poznato. Osnivač Grand produkcije i njen dugogodišnji kreativni direktor, Saša Popović, preminuo je 1. marta nakon borbe s teškom bolešću, ostavivši u suzama celokupnu… »
(Foto) "ja sam je prvi uzeo u ruke": Ovako je Saša Popović reagovao kada je prvi put držao naslednicu u naručju: Slika iz…

(Foto) "ja sam je prvi uzeo u ruke": Ovako je Saša Popović reagovao kada je prvi put držao naslednicu u naručju: Slika iz…

Blic pre 12 sati
Saša Popović oduvek je bio veoma vezan za porodicu, a oni su mu bili najveća podrška u borbi sa opakom bolešću. Saša Popović je nažalost izgubio borbu za život, a uz njega je bila supruga Suzana Jovanović kao i sin i ćerka koji su ga sve vreme… »
Komemoracija Saši popoviću u Sava centru: Istog dana i sahrana

Komemoracija Saši popoviću u Sava centru: Istog dana i sahrana

Kurir pre 12 sati
Saša Popović umro je 1. marta u 70. godini, a sahrana i komemoracije biće održane u četvrtak. Saša Popović umro je nakon borbe sa opakom bolešću. Sahrana će se održati u četvrtak 6. marta u Beogradu, dok će komemoracija biti održana u Sava… »
Komemoracija estradnom magu biće u Sava centru Istog dana biće i sahranjen, imao je samo jednu želju

Komemoracija estradnom magu biće u Sava centru Istog dana biće i sahranjen, imao je samo jednu želju

Dnevnik pre 12 sati
Poslednji oproštaj: Poznato gde će biti održana komemoracija Saši Popoviću - istog dana i sahrana

Poslednji oproštaj: Poznato gde će biti održana komemoracija Saši Popoviću - istog dana i sahrana

Večernje novosti pre 12 sati
KOMEMORACIJA i sahrana Saše Popovića, koji je umro 1. marta u 70. godini, biće održana u četvrtak. FOTO: Ataimages Popović je umro nakon borbe sa teškom bolešću. On će biti sahranjen u četvrtak na Bežanijskom groblju u Beogradu, dok će… »
Evo gde će biti održana komemoracija Saši Popoviću: Nakon toga će biti sahranjen

Evo gde će biti održana komemoracija Saši Popoviću: Nakon toga će biti sahranjen

Telegraf pre 12 sati
Preporučujemo. Saša Popović umro je 1. marta u 70. godini, a sahrana i komemoracije biće održane u četvrtak. Popović je umro je nakon borbe sa opakom bolešću. Sahrana će se održati u četvrtak 6. marta u Beogradu, dok će komemoracija biti… »

Vesti dana »

Podneta krivična prijava protiv Slavice Đukić

Podneta krivična prijava protiv Slavice Đukić

Serbian News Media pre 8 satijoš 18 povezanih
Poginuo rudar u rudniku Grot

Poginuo rudar u rudniku Grot

Bujanovačke pre 8 satijoš 28 povezanih