Povezane vesti
Poslednji oproštaj: Komemoracija Saši Popoviću biće u Sava centru, istog dana i sahrana
Blic 03.03.2025
Komemoracija Saši Popoviću biće održana u četvrtak u Sava centru, a istog dana će biti i sahrana. Saša Popović umro je nakon borbe sa opakom bolešću. Sahrana će se održati u četvrtak 6. marta u Beogradu, dok će komemoracija biti održana u Sava centru… »
"Ja sam je prvi uzeo u ruke" Ovako je Saša Popović reagovao kada je prvi put uzeo ćerku u naručje: Slika iz porodilišta tera…
Kurir 03.03.2025
Saša Popović, koji je preminuo u subotu posle borbe sa teškom bolešću, oduvek je bio veoma vezan za porodicu, a oni su mu bili najveća podrška i u najtežim trenucima. Popović je nažalost izgubio borbu za život, a uz njega je bila supruga Suzana Jovanović… »
Saša Popović je postao estradni mag, a želeo je da se bavi ovim zanimanjem VIDEO
B92 03.03.2025
Poznati su u emisiji "150 minuta" govorili o saradnji sa Sašom Popovićem, koji je 1. marta preminuo u 70. godini nakon borbe sa teškom bolešću. Današnja emisija bila je posvećena sećanju na Sašu Popovića. Gosti emisije bili su voditelji Sanja Kužet, Voja… »
(Video) "Šou mora da se nastavi": Đorđe David u pola noći se snimao u automobilu, a oči mu pune suza: Smrt Saše Popovića ga je…
Blic 03.03.2025
Vest o smrti Saše Popovića potresla je sve one koji su ga poznavali, a Đorđe David se sada oglasio na Instagramu i moglo se videti koliko mu je teško pao odlazak kolege i prijatelja. Naime, Đorđe David se snimao u automobilu kasno u noć, a oči su mu bile… »
Evo gde će biti komemoracija Saši Popoviću: Istog dana i sahrana
Mondo 03.03.2025
Komemoracija i sahrana biće održani istog dana, a vreme još uvek nije poznato. Osnivač Grand produkcije i njen dugogodišnji kreativni direktor, Saša Popović, preminuo je 1. marta nakon borbe s teškom bolešću, ostavivši u suzama celokupnu javnost u Srbiji… »
(Foto) "ja sam je prvi uzeo u ruke": Ovako je Saša Popović reagovao kada je prvi put držao naslednicu u naručju: Slika iz…
Blic 03.03.2025
Saša Popović oduvek je bio veoma vezan za porodicu, a oni su mu bili najveća podrška u borbi sa opakom bolešću. Saša Popović je nažalost izgubio borbu za život, a uz njega je bila supruga Suzana Jovanović kao i sin i ćerka koji su ga sve vreme bodrili… »
Komemoracija estradnom magu biće u Sava centru Istog dana biće i sahranjen, imao je samo jednu želju
Dnevnik 03.03.2025
Saša Popović umro je 1. marta u 70. godini, a sahrana i komemoracije biće održane u četvrtak. Saša Popović umro je nakon borbe sa opakom bolešću. Sahrana će se održati u četvrtak 6. marta u Beogradu, dok će komemoracija biti održana u Sava centru istog… »
Komemoracija Saši popoviću u Sava centru: Istog dana i sahrana
Kurir 03.03.2025
Saša Popović umro je 1. marta u 70. godini, a sahrana i komemoracije biće održane u četvrtak. Saša Popović umro je nakon borbe sa opakom bolešću. Sahrana će se održati u četvrtak 6. marta u Beogradu, dok će komemoracija biti održana u Sava centru istog… »
Evo gde će biti održana komemoracija Saši Popoviću: Nakon toga će biti sahranjen
Telegraf 03.03.2025
Preporučujemo. Saša Popović umro je 1. marta u 70. godini, a sahrana i komemoracije biće održane u četvrtak. Popović je umro je nakon borbe sa opakom bolešću. Sahrana će se održati u četvrtak 6. marta u Beogradu, dok će komemoracija biti održana u Sava… »
Poslednji oproštaj: Poznato gde će biti održana komemoracija Saši Popoviću - istog dana i sahrana
Večernje novosti 03.03.2025
KOMEMORACIJA i sahrana Saše Popovića, koji je umro 1. marta u 70. godini, biće održana u četvrtak. FOTO: Ataimages Popović je umro nakon borbe sa teškom bolešću. On će biti sahranjen u četvrtak na Bežanijskom groblju u Beogradu, dok će komemoracija biti… »
Vesti dana »
(Video) "Ne znam, udario me kamion brate!" Pojavio se snimak na kojem je navodno vozač koji je povređen u nesreći kod Umke: Sav krvav, iza njega razlupana kola
Blic pre 58 minutajoš 46 povezanih
Uživo brutalna ruska odmazda nakon napada na Moskvu grunuli bombe na Odesu i Herson, jezivi snimci
Alo pre 13 minutajoš 48 povezanih
(Ne) ide gas: Koji je "B" plan za Srbiju, ako do sutra ne bude ugovor sa Rusijom?
Blic pre 43 minutajoš 20 povezanih
Srbin na "tankom ledu"! Da li Bogdana Bogdanovića čeka sudbina Krisa Pola?
Večernje novosti pre 1 satjoš 55 povezanih