Povezane vesti
Uključio se FBI: Gde je naš novac otišao?
Vesti online 03.03.2025
Novoimenovani direktor američkog Federalnog istražnog biroa (FBI) Kaš Patel pozvao je američki Kongres da istraži na koji način je korišćen novac poslat Ukrajini, objavio je Epok tajms (The Epoch Times). – Tražio sam od Kongresa da istraži gde je nestao… »
"Slagao nas: Je!" Novi direktor FBI istražuje isplate za Ukrajinu, žestoko udario na Zelenskog
Blic 03.03.2025
Novoimenovani direktor američkog Federalnog istražnog biroa (FBI) Kaš Patel pozvao je američki Kongres da istraži na koji način je korišćen novac poslat Ukrajini, objavio je "Epok tajms". - Tražio sam od Kongresa da istraži gde je nestao taj novac… »
Novi direktor FBI pozvao Kongres da istraži transparentnost pomoći Ukrajini
Euronews 03.03.2025
Novoimenovani direktor američkog Federalnog istražnog biroa (FBI) Kaš Patel pozvao je američki Kongres da istraži na koji način je korišćen novac poslat Ukrajini, objavio je "The Epoch Times". "Tražio sam od Kongresa da istraži gde je nestao taj novac… »
Novi direktor FBI pozvao Kongres da istraži transparentnost pomoći Ukrajini
RTV 03.03.2025
VAŠINGTON - Novoimenovani direktor američkog Federalnog istražnog biroa (FBI) Kaš Patel pozvao je američki Kongres da istraži na koji način je korišćen novac poslat Ukrajini, objavio je Epok tajms (The Epoch Times). "Tražio sam od Kongresa da istraži gde… »
Vesti dana »
Tragedija na lisabonskoj žičari Glorija: najmanje 17 poginulih i 23 povređene osobe
Naslovi.ai pre 26 minutajoš 88 povezanih
Raketni napad na humanitarnu misiju! Rusi udarili na kontrolni punkt u Černigovu, ima mrtvih
Blic pre 1 satjoš 68 povezanih
Preminuo teško povređeni vozač kombija: Detalji stravične nesreće kod Velike Plane: Stvorila se kolona duga 10 kilometara
Blic pre 45 minutajoš 24 povezane
Istorijski uspeh BiH na Eurobasketu: Nurkić je uveo u osminu finala, čekala je 32 godine
Mondo pre 30 minutajoš 29 povezanih