Povezane vesti

"Bio je kod nas sa porodicom, došao je da nas obiđe, posle toga je otišao u Pariz": Viki Miljković opisala poslednji susret…

"Bio je kod nas sa porodicom, došao je da nas obiđe, posle toga je otišao u Pariz": Viki Miljković opisala poslednji susret…

Blic pre 24 sata
Pevačica Viki Miljković otkrila je da se poslednji put videla sa Sašom Popovićem 6. janara ove godine, a da je nakon toga on otišao na lečenje u Pariz. Viki se sa njim čula pre nekoliko dana, a ističe da je njoj i Tašketu jako teško. - Čuli smo… »
Ovu pesmu je Saša posvetio Suzani: Pred smrt je tražio da joj otpevaju baš nju, uz reči…

Ovu pesmu je Saša posvetio Suzani: Pred smrt je tražio da joj otpevaju baš nju, uz reči…

Svet & Skandal pre 12 sati
Đani o Saši Popoviću i poslednjem susretu s njim progovorio Saša Popović, muzičar, osnivač Grand produkcije i čovek koji je stvorio mnoge pevačke zvezde preminuo je u subotu, u sedamdsetoj godini života. Posle njegove smrti oglasili su se gotovo… »
"Pomogao mi je kad sam rodila sina, bila sam u Australiji, platio mi je porodiljsko" Tanja Savić otkrila nepoznate detalje o…

"Pomogao mi je kad sam rodila sina, bila sam u Australiji, platio mi je porodiljsko" Tanja Savić otkrila nepoznate detalje o…

Blic pre 14 sati
Direktor "Granda", Saša Popović, umro je u 70. godini, a pevačica Tanja Savić otkrila je koliko joj je pomogao u životu i tokom karijere. Naime, pevačica Tanja Savić potresena zbog smrti Saše Popovića, govorila o prijateljstvu sa njim, ali i o… »
Sašine poslednje reči i njegove poslednje fotografije slamaju srce: Znao je da će umreti FOTO

Sašine poslednje reči i njegove poslednje fotografije slamaju srce: Znao je da će umreti FOTO

Svet & Skandal pre 15 sati
Poslednje fotografije Saše Popovića otkrivaju sve Vest da je Saša Popović preminula rastužila je sve ljude koji su ga lično poznavali i sarađivali s njim. Iako tokom Sašine devetomesečne borbe sa opakom bolešću niko nije želeoo da govori u… »
Saša Popović pre smrti tražio da ova pevačica dođe u njegovu kuću: Bili su veliki prijatelji, a sad otvorila dušu o…

Saša Popović pre smrti tražio da ova pevačica dođe u njegovu kuću: Bili su veliki prijatelji, a sad otvorila dušu o…

Blic pre 1 dan
Viki Miljković uključila se u emisiju posveću Saši Popoviću, gde je govorila o njihovom poslednjem susretu, ali i detaljima zbog kojih joj je sada posebno teško. Pevačica i njen suprug Taške su sa Sašom Popovićom bili prijatelji više od 30… »

Vesti dana »