Повезане вести
"Био је код нас са породицом, дошао је да нас обиђе, после тога је отишао у Париз" Вики Миљковић описала последњи сусрет са…
Блиц 03.03.2025
Певачица Вики Миљковић открила је да се последњи пут видела са Сашом Поповићем 6. јанара ове године, а да је након тога он отишао на лечење у Париз. Вики се са њим чула пре неколико дана, а истиче да је њој и Ташкету јако… »
Ову песму је Саша посветио Сузани: Пред смрт је тражио да јој отпевају баш њу, уз речи…
Свет & Скандал 03.03.2025
Ђани о Саши Поповићу и последњем сусрету с њим проговорио Саша Поповић, музичар, оснивач Гранд продукције и човек који је створио многе певачке звезде преминуо је у суботу, у седамдсетој години живота. После његове смрти… »
"Помогао ми је кад сам родила сина, била сам у Аустралији, платио ми је породиљско" Тања Савић открила непознате детаље о…
Блиц 03.03.2025
Директор "Гранда", Саша Поповић, умро је у 70. години, а певачица Тања Савић открила је колико јој је помогао у животу и током каријере. Наиме, певачица Тања Савић потресена због смрти Саше Поповића, говорила о пријатељству са… »
Сашине последње речи и његове последње фотографије сламају срце: Знао је да ће умрети ФОТО
Свет & Скандал 03.03.2025
Последње фотографије Саше Поповића откривају све Вест да је Саша Поповић преминула растужила је све људе који су га лично познавали и сарађивали с њим. Иако током Сашине деветомесечне борбе са опаком болешћу нико није желеоо… »
Саша Поповић пре смрти тражио да ова певачица дође у његову кућу: Били су велики пријатељи, а сад отворила душу о последњем…
Блиц 02.03.2025
Вики Миљковић укључила се у емисију посвећу Саши Поповићу, где је говорила о њиховом последњем сусрету, али и детаљима због којих јој је сада посебно тешко. Певачица и њен супруг Ташке су са Сашом Поповићом били пријатељи… »
Вести дана »
Народна банка Србије осигурава стабилност девизног тржишта и несметано снабдевање евром
Наслови.аи пре 23 минутајош 30 повезаних
Ситуација са НИС-ом под америчким санкцијама: рок за решење и преговори о продаји удела
Наслови.аи пре 2 сатајош 28 повезаних
Вељковић пред Штурм: Аустријске екипе играју као немачке, знамо како хоћемо да играмо
Нова пре 38 минутајош 51 повезана
Стефановић (ССП): Једино што Вучић може да каже челницима ЕУ је да је Србију отела мафија
Бета пре 3 сатајош 27 повезаних