Povezane vesti
"Bio je kod nas sa porodicom, došao je da nas obiđe, posle toga je otišao u Pariz" Viki Miljković opisala poslednji susret sa…
Blic 03.03.2025
Pevačica Viki Miljković otkrila je da se poslednji put videla sa Sašom Popovićem 6. janara ove godine, a da je nakon toga on otišao na lečenje u Pariz. Viki se sa njim čula pre nekoliko dana, a ističe da je njoj i Tašketu jako teško. - Čuli smo se jako… »
Ovu pesmu je Saša posvetio Suzani: Pred smrt je tražio da joj otpevaju baš nju, uz reči…
Svet & Skandal 03.03.2025
Đani o Saši Popoviću i poslednjem susretu s njim progovorio Saša Popović, muzičar, osnivač Grand produkcije i čovek koji je stvorio mnoge pevačke zvezde preminuo je u subotu, u sedamdsetoj godini života. Posle njegove smrti oglasili su se gotovo svi… »
"Pomogao mi je kad sam rodila sina, bila sam u Australiji, platio mi je porodiljsko" Tanja Savić otkrila nepoznate detalje o…
Blic 03.03.2025
Direktor "Granda", Saša Popović, umro je u 70. godini, a pevačica Tanja Savić otkrila je koliko joj je pomogao u životu i tokom karijere. Naime, pevačica Tanja Savić potresena zbog smrti Saše Popovića, govorila o prijateljstvu sa njim, ali i o tome… »
Sašine poslednje reči i njegove poslednje fotografije slamaju srce: Znao je da će umreti FOTO
Svet & Skandal 03.03.2025
Poslednje fotografije Saše Popovića otkrivaju sve Vest da je Saša Popović preminula rastužila je sve ljude koji su ga lično poznavali i sarađivali s njim. Iako tokom Sašine devetomesečne borbe sa opakom bolešću niko nije želeoo da govori u kakvom je… »
Saša Popović pre smrti tražio da ova pevačica dođe u njegovu kuću: Bili su veliki prijatelji, a sad otvorila dušu o poslednjem…
Blic 02.03.2025
Viki Miljković uključila se u emisiju posveću Saši Popoviću, gde je govorila o njihovom poslednjem susretu, ali i detaljima zbog kojih joj je sada posebno teško. Pevačica i njen suprug Taške su sa Sašom Popovićom bili prijatelji više od 30 godina, a sada… »
Vesti dana »
Deveti tripl-dabl nezaustavljivog Jokića! Nikola je dominirao na terenu, njegov Denver je slavio, ali zbog jedne stvari će što pre želeti da zaboravi ovaj meč!
Kurir pre 26 minutajoš 11 povezanih
Kremlj: Moskva spremna za pregovore; Erdogan: Istanbulski proces mora da bude aktiviran
RTS pre 50 minutajoš 2 povezane
Izložba "100 godina od obnove Njegoševe kapele" otvorena u Kraljevskom dvoru: Prisustvovao i princ Aleksandar Karađorđević
Blic pre 3 satajoš 1 povezana
Kozma: Naprednjaci iz Poslaničke grupe prijateljstva sa Nemačkom vređali goste iz Bundestaga
Beta pre 6 satijoš 1 povezana