Povezane vesti

Đurić: Ako neko treba da se izvini zbog glasanja Srbije u UN, onda sam to ja

Đurić: Ako neko treba da se izvini zbog glasanja Srbije u UN, onda sam to ja

Blic pre 12 sati
Ministar spoljnih poslova Marko Đurić izjavio je danas "da je Srbija izložena nemogućim pritiscima i pokušaju državnog udara sa ciljem da se razgradi sve što je postignuto u prethodnih više od 10 godina, kada je reč o ekonomiji i međunarodnom… »
Đurić: Nemogući pritisci na Srbiju, pokušaji da se sruši država osuđeni na propast

Đurić: Nemogući pritisci na Srbiju, pokušaji da se sruši država osuđeni na propast

RTV pre 13 sati
BEOGRAD - Ministar spoljnih poslova Marko Đurić izjavio je danas da je Srbija izložena nemogućim pritiscima i pokušaju državnog udara, sa ciljem da se razgradi sve što je postignuto u prethodnih više od 10 godina, kada reče o ekonomiji i… »
Đurić: Ne smemo dozvoliti da ono što smo stvorili u prethodnoj deceniji nestane i vrati se unazad

Đurić: Ne smemo dozvoliti da ono što smo stvorili u prethodnoj deceniji nestane i vrati se unazad

Euronews pre 13 sati
Ministar spoljnih poslova Marko Đurić izjavio je danas da je Srbija izložena nemogućim pritiscima i pokušaju državnog udara sa ciljem da se razgradi sve što je postignuto u prethodnih više od 10 godina, kada je reč o ekonomiji i međunarodnom… »

Vesti dana »