Повезане вести

Ђурић: Ако неко треба да се извини због гласања Србије у УН, онда сам то ја

Ђурић: Ако неко треба да се извини због гласања Србије у УН, онда сам то ја

Блиц 03.03.2025
Министар спољних послова Марко Ђурић изјавио је данас "да је Србија изложена немогућим притисцима и покушају државног удара са циљем да се разгради све што је постигнуто у претходних више од 10 година, када је реч о економији и… »
Ђурић: Немогући притисци на Србију, покушаји да се сруши држава осуђени на пропаст

Ђурић: Немогући притисци на Србију, покушаји да се сруши држава осуђени на пропаст

РТВ 03.03.2025
БЕОГРАД - Министар спољних послова Марко Ђурић изјавио је данас да је Србија изложена немогућим притисцима и покушају државног удара, са циљем да се разгради све што је постигнуто у претходних више од 10 година, када рече о… »
Ђурић: Не смемо дозволити да оно што смо створили у претходној деценији нестане и врати се уназад

Ђурић: Не смемо дозволити да оно што смо створили у претходној деценији нестане и врати се уназад

Еуроневс 03.03.2025
Министар спољних послова Марко Ђурић изјавио је данас да је Србија изложена немогућим притисцима и покушају државног удара са циљем да се разгради све што је постигнуто у претходних више од 10 година, када је реч о економији и… »

Вести дана »