Povezane vesti

Blatter i Platini ponovo na sudu zbog optužbi za korupciju

Blatter i Platini ponovo na sudu zbog optužbi za korupciju

Al Jazeera 03.03.2025
Blatter i Platini oslobođeni su 2022. na nižem švicarskom sudu nakon sedmogodišnje istrage o isplati 2,1 milion eura Platiniju. Bivši predsjednici Međunarodne nogometne federacije (FIFA) Joseph Blatter i Evropske nogometne federacije (UEFA) Michel… »
Blater i Platini na novom suđenju za proneveru

Sport klub 03.03.2025
Bivši predsednik Međunarodne fudbalske federacije (FIFA) Sep Blater stigao je u švajcarski sud na novo suđenje po optužbama za prevaru, falsifikovanje i proneveru. „Imam nadu“, rekao je Blater na nemačkom, dok je polako hodao niz stepenice prema zgradi… »
Opet sve na početak! Blater i Platini na novom suđenju

Opet sve na početak! Blater i Platini na novom suđenju

Večernje novosti 03.03.2025
Bivši predsednik Međunarodne fudbalske federacije (Fifa) Sep Blater stigao je danas u švajcarski sud na novo suđenje po optužbama za prevaru, falsifikovanje i proneveru."Imam nadu", rekao je Blater na nemačkom, dok je polako hodao niz stepenice prema… »

Danas 03.03.2025
Bivši predsednik Međunarodne fudbalske federacije (FIFA) Sep Blater stigao je u švajcarski sud na novo suđenje po optužbama za prevaru, falsifikovanje i proneveru. „Imam nadu“, rekao je Blater na nemačkom, dok je polako hodao niz stepenice prema zgradi… »

Sportski žurnal 03.03.2025
Izricanje presude tročlanog sudskog veća zakazano je za 25. mart. Bivši predsednik Međunarodne fudbalske federacije Sep Blater stigao je danas u švajcarski sud na novo suđenje po optužbama za prevaru, falsifikovanje i proneveru. - Imam nadu - rekao je… »
Blater i Platini na novom suđenju

Blater i Platini na novom suđenju

B92 03.03.2025
Bivši predsednik Međunarodne fudbalske federacije (FIFA) Sep Blater stigao je u švajcarski sud na novo suđenje po optužbama za prevaru, falsifikovanje i proneveru." I@mam nadu", rekao je Blater na nemačkom, dok je polako hodao niz stepenice prema zgradi… »

Vesti dana »