Повезане вести

Блаттер и Платини поново на суду због оптужби за корупцију

Блаттер и Платини поново на суду због оптужби за корупцију

Ал Јазеера 03.03.2025
Блаттер и Платини ослобођени су 2022. на нижем швицарском суду након седмогодишње истраге о исплати 2,1 милион еура Платинију. Бивши предсједници Међународне ногометне федерације (ФИФА) Јосепх Блаттер и Европске ногометне… »
Блатер и Платини на новом суђењу за проневеру

Спорт клуб 03.03.2025
Бивши председник Међународне фудбалске федерације (ФИФА) Сеп Блатер стигао је у швајцарски суд на ново суђење по оптужбама за превару, фалсификовање и проневеру. „Имам наду“, рекао је Блатер на немачком, док је полако ходао низ… »
Опет све на почетак! Блатер и Платини на новом суђењу

Опет све на почетак! Блатер и Платини на новом суђењу

Вечерње новости 03.03.2025
Бивши председник Међународне фудбалске федерације (Фифа) Сеп Блатер стигао је данас у швајцарски суд на ново суђење по оптужбама за превару, фалсификовање и проневеру."Имам наду", рекао је Блатер на немачком, док је полако… »

Данас 03.03.2025
Бивши председник Међународне фудбалске федерације (ФИФА) Сеп Блатер стигао је у швајцарски суд на ново суђење по оптужбама за превару, фалсификовање и проневеру. „Имам наду“, рекао је Блатер на немачком, док је полако ходао низ… »

Спортски журнал 03.03.2025
Изрицање пресуде трочланог судског већа заказано је за 25. март. Бивши председник Међународне фудбалске федерације Сеп Блатер стигао је данас у швајцарски суд на ново суђење по оптужбама за превару, фалсификовање и проневеру… »
Блатер и Платини на новом суђењу

Блатер и Платини на новом суђењу

Б92 03.03.2025
Бивши председник Међународне фудбалске федерације (ФИФА) Сеп Блатер стигао је у швајцарски суд на ново суђење по оптужбама за превару, фалсификовање и проневеру." И@мам наду", рекао је Блатер на немачком, док је полако ходао… »

Вести дана »