Povezane vesti
Blatter i Platini ponovo na sudu zbog optužbi za korupciju
Al Jazeera 03.03.2025
Blatter i Platini oslobođeni su 2022. na nižem švicarskom sudu nakon sedmogodišnje istrage o isplati 2,1 milion eura Platiniju. Bivši predsjednici Međunarodne nogometne federacije (FIFA) Joseph Blatter i Evropske nogometne federacije (UEFA) Michel… »
Blater i Platini na novom suđenju za proneveru
Sport klub 03.03.2025
Bivši predsednik Međunarodne fudbalske federacije (FIFA) Sep Blater stigao je u švajcarski sud na novo suđenje po optužbama za prevaru, falsifikovanje i proneveru. „Imam nadu“, rekao je Blater na nemačkom, dok je polako hodao niz stepenice prema zgradi… »
Opet sve na početak! Blater i Platini na novom suđenju
Večernje novosti 03.03.2025
Bivši predsednik Međunarodne fudbalske federacije (Fifa) Sep Blater stigao je danas u švajcarski sud na novo suđenje po optužbama za prevaru, falsifikovanje i proneveru."Imam nadu", rekao je Blater na nemačkom, dok je polako hodao niz stepenice prema… »
Danas 03.03.2025
Bivši predsednik Međunarodne fudbalske federacije (FIFA) Sep Blater stigao je u švajcarski sud na novo suđenje po optužbama za prevaru, falsifikovanje i proneveru. „Imam nadu“, rekao je Blater na nemačkom, dok je polako hodao niz stepenice prema zgradi… »
Sportski žurnal 03.03.2025
Izricanje presude tročlanog sudskog veća zakazano je za 25. mart. Bivši predsednik Međunarodne fudbalske federacije Sep Blater stigao je danas u švajcarski sud na novo suđenje po optužbama za prevaru, falsifikovanje i proneveru. - Imam nadu - rekao je… »
Blater i Platini na novom suđenju
B92 03.03.2025
Bivši predsednik Međunarodne fudbalske federacije (FIFA) Sep Blater stigao je u švajcarski sud na novo suđenje po optužbama za prevaru, falsifikovanje i proneveru." I@mam nadu", rekao je Blater na nemačkom, dok je polako hodao niz stepenice prema zgradi… »
Vesti dana »
Emocija ljudske veličine Vlade Jovanovića: "Pobedu posvećujem Duletu, kao i mom kumu koji je preminuo"
Sportske.net pre 2 satajoš 33 povezane
IDF: Zauzeta važna tvrđava Bofor u Libanu; Iran pokrenuo napade na naoružane grupe na severu Iraka
RTS pre 1 danjoš 50 povezanih
Lola Radivojević vicešampionka u Kuršumlijskoj Banji, sledi napredak na WTA listi
Dnevnik pre 4 satijoš 68 povezanih
Luda drama u Nišu! Spartak i FMP odigrali finale za infartk - titula šampiona Srbije na kraju ipak otišla u Suboticu!
Kurir pre 3 satajoš 40 povezanih
Skoro pola miliona ljudi poklonilo se pojasu Presvete Bogorodice u Hramu Svetog Save
Blic pre 2 satajoš 20 povezanih