Povezane vesti

Pretučen predsednik mesnog odbora SNS-a iz Sente

Pretučen predsednik mesnog odbora SNS-a iz Sente

RTV pre 5 sati
SENTA - Juče je u Senti na štandu Srpske napredne stranke pretučen predsednik mesnog odbora Alveg Saša Serdar rođen 1969. godine od strane B. M. rođenog 1980. godine iz Sente. Protiv okrivljenog lica B. M. podneta je krivična prijava zbog… »
"Vozi me, hoće da me ubiju, spasi me" Uleteo u kola, molio za pomoć, pa počeo da ga davi i da mu gura prste u oči!

"Vozi me, hoće da me ubiju, spasi me" Uleteo u kola, molio za pomoć, pa počeo da ga davi i da mu gura prste u oči!

Kurir pre 8 sati
Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je podnelo Trećem osnovnom sudu u Beograd optužni predlog protiv M.M. (33) zbog sumnje da je izvršio krivično delo zlostavljanje i mučenje i krivično delo neovlašćeno korišćenje tuđeg vozila. -… »
Muškarac uleteo u tuđi auto kod Ušća, pa usledio užas: Počeo da davi vozača, pretio mu smrću i ukrao vozilo

Muškarac uleteo u tuđi auto kod Ušća, pa usledio užas: Počeo da davi vozača, pretio mu smrću i ukrao vozilo

Mondo pre 9 sati
Muškarac je osuđen zbog zlostavljanja i mučenja. Dana 03.03.2025. godine Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je podnelo Trećem osnovnom sudu u Beograd optužni predlog protiv okrivljenog M.M. (rođen 1992. godine) zbog postojanja opravdane… »
Ušao muškarcu u automobil i naredio da vozi jer „hoće da ga ubiju“, a onda ga je napao: Podignuta optužnica protiv…

Ušao muškarcu u automobil i naredio da vozi jer „hoće da ga ubiju“, a onda ga je napao: Podignuta optužnica protiv…

Nova pre 10 sati
Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu podnelo je Trećem osnovnom sudu u Beograd optužnicu protiv okrivljenog M. M. (33) zbog zlostavljanja i mučenje i neovlašćenog korišćenja tuđeg vozila. „Optuženom se stavlja na teret da je dana… »
"Vozi me, hoće da me: Ubiju!" Uleteo u auto čoveka kod Ušća, a onda je usledio užas: Davio ga, mučio, pa mu ukrao auto!

"Vozi me, hoće da me: Ubiju!" Uleteo u auto čoveka kod Ušća, a onda je usledio užas: Davio ga, mučio, pa mu ukrao auto!

Blic pre 10 sati
Dana 03.03.2025. godine Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je podnelo Trećem osnovnom sudu u Beograd optužni predlog protiv okrivljenog M.M. (rođen 1992. godine) zbog postojanja opravdane sumnje da je izvršio krivično delo Zlostavljanje i… »
VJT: Pošao u seču badnjaka, pa zamalo sekirom ubio čoveka

Beta pre 11 sati
Više javno tužilaštvo (VJT) u Beogradu podiglo je optužnicu protiv Stefana J. (22) zbog sumnje da je 6. januara 2025. godine pokušao sekirom da ubije A.S. u Sremačkoj šumi. Optužnicom, koja je predata Višem sudu u Beogradu na odluku o… »
Ponudio prolazniku da ga poveze, on pokušao da ga ubije sekirom: Podignuta optužnica za krvavu svađu na Badnje jutro

Ponudio prolazniku da ga poveze, on pokušao da ga ubije sekirom: Podignuta optužnica za krvavu svađu na Badnje jutro

Kurir pre 11 sati
Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv Stefana J. (22) zbog sumnje da je na Badnji dan 6. januara ove godine oko 4:30 pokušao sekirom da ubije oštećenog A.S. u Sremačkoj šumi. - Optužnicom, koja je predata Višem sudu u… »
Optužnica zbog krvave svađe na badnje jutro: Krenuo po Badnjak, pa sekirom pokušao da ubije poznanika u Železniku

Optužnica zbog krvave svađe na badnje jutro: Krenuo po Badnjak, pa sekirom pokušao da ubije poznanika u Železniku

Blic pre 11 sati
Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv Stefana J. (22) zbog sumnje da je na Badnji dan 6. januara ove godine oko 4:30 pokušao sekirom da ubije oštećenog A.S. u Sremačkoj šumi. - Optužnicom, koja je predata Višem sudu u… »
Podignuta optužnica za pokušaj ubistva sekirom tokom sečenja Badnjaka u Sremačkoj šumi

Podignuta optužnica za pokušaj ubistva sekirom tokom sečenja Badnjaka u Sremačkoj šumi

Nova pre 11 sati
Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv Stefana J. (22) zbog sumnje da je 6. januara 2025. godine oko 4.30 pokušao sekirom da liši života oštećenog A. S. u Sremačkoj šumi. Optužnicom, koja je predata Višem sudu u Beogradu… »

Novi magazin pre 11 sati
Više javno tužilaštvo (VJT) u Beogradu podiglo je optužnicu protiv Stefana J. (22) zbog sumnje da je 6. januara 2025. godine pokušao sekirom da ubije A.S. u Sremačkoj šumi. Optužnicom, koja je predata Višem sudu u Beogradu na odluku o… »
Isekao mu sekirom dugom metar levu stranu lica na Badnje veče! Optužnica za pokušaj ubistva u Sremačkoj šumi

Isekao mu sekirom dugom metar levu stranu lica na Badnje veče! Optužnica za pokušaj ubistva u Sremačkoj šumi

Telegraf pre 11 sati
Preporučujemo. Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv Stefana J. (22) zbog sumnje da je 6. januara 2025. godine oko 4:30 pokušao sekirom da liši života oštećenog A.S. u Sremačkoj šumi. Optužnicom, koja je predata Višem… »

Vesti dana »