Повезане вести
Ведрана Рудан жестоко прекорила Хрвата након што је поткачио Србију: "Та земља је драга, народ ме је прихватио"
Мондо 03.03.2025
Ведрана Рудан је гостовала у једној емисији, где је на неумесну шаљу водитеља веома бурно реаговала. Хрватска књижевница Ведрана Рудан, позната по свом оштром перу и бритком језику, гостовала је у емисији "Недјељом у 2" код… »
Рудан жустро одговорила водитељу који је поткачио Србију Ево како му је одбрусила: Ја Србију волим, то је земља драга, тамо…
Дневник 03.03.2025
Хрватска књижевница Ведрана Рудан позната је по оштром перу, бритком језику и увек спремним одговором на свако питање. Чувена хрватска књижевница Ведрана Рудан гостовала је у емисији "Недјељом у 2" код водитеља Александра… »
Хрватски водитељ поткачио Србију, Ведрана Рудан му као из топа одбрусила: "Откад сам први пут ушла у ту земљу..."
Курир 03.03.2025
Чувена хрватска књижевница Ведрана Рудан гостовала је у емисији "Недјељом у 2" код водитеља Александра Станковића, где је између осталог говорила о својој борби с тешком болешћу. Позната по оштром перу и бритком језику, Рудан… »
Вести дана »
Временска прогноза за суботу, 6. децембар: Облачно са слабом кишом и ветром
Бета пре 4 сатијош 25 повезаних
Ђедовић Хандановић са представницима малих приватних бензинских станица о снабдевању нафтом
Нова економија пре 2 сатајош 21 повезана