Povezane vesti
Pomozimo mladoj majci da pobedi karcinom Moram da ozdravim imam još mnogo toga da doživim sa mojim malim kaubojima – poručuje…
Dnevnik 03.03.2025
„Život nam piše romane, to je tačno, ali hajde da mi zajedno napišemo srećan kraj. Volim vas.“. Tanji je prošle godine otkriven invazivni karcinom dojke 4. stepena. Nažalost, hemoterapija nije dala željene rezultate. Bolest se proširila, sada i na kosti… »
Mladoj majci 2 sina život se preko noći pretvorio u pakao: Pomozimo Tanji da pobedi agresivni karcinom
Kurir 03.03.2025
„Život nam piše romane, to je tačno, ali hajde da mi zajedno napišemo srećan kraj. Volim vas.“ Tanji je prošle godine otkriven invazivni karcinom dojke 4. stepena. Nažalost, hemoterapija nije dala željene rezultate. Bolest se proširila, sada i na kosti… »
Vesti dana »
Ministarstvo zdravlja: Upućena inspekcija u Opštu bolnicu Čačak zbog smrti devojčice
Serbian News Media pre 1 satjoš 59 povezanih
Nenadić (TS): Alarmantni podaci o percepciji korupcije u Srbiji, udar na TOK dovoljno govori
Beta pre 4 satijoš 33 povezane
Snovi kaje Kalas: Eu da tražiti ustupke od Rusije za kraj rata u Ukrajini
Večernje novosti pre 38 minutajoš 26 povezanih
Drama u Surčinu: Pao kran na gradilištu, konstrukcija povredila radnika!
Telegraf pre 6 satijoš 6 povezanih
Hag na testu! Svet će tek shvatiti da je lažna država Kosovo nastala udruženom zločinačkom poduhvatu
Sputnik pre 33 minutajoš 26 povezanih