Povezane vesti
Kako će izgledati protest u Beogradu: Stigle prve najave VIDEO
Nova 03.03.2025
"Najvažnija poruka 'Studentskog edikta' je podsećanje na osnovna načela kojima bi država trebalo da se vodi. Mi ništa novo nismo napisali već tražimo samo ono što svi građani zaslužuju. Neki ljudi su zaboravili da na to imaju pravo, jer smo se navikli na… »
Studentkinja: Protest u Beogradu biće drugačiji, podržavamo generalni štrajk
N1 Info 03.03.2025
"Najvažnija poruka "Studentskog edikta" je podsećanje na osnovna načela kojima bi država trebalo da se vodi. Mi ništa novo nismo napisali već tražimo samo ono što svi građani zaslužuju. Neki ljudi su zaboravili da na to imaju pravo, jer smo se navikli na… »
Kako će izgledati protest u Beogradu: Stigle prve najave VIDEO
Nova 03.03.2025
"Najvažnija poruka 'Studentskog edikta' je podsećanje na osnovna načela kojima bi država trebalo da se vodi. Mi ništa novo nismo napisali već tražimo samo ono što svi građani zaslužuju. Neki ljudi su zaboravili da na to imaju pravo, jer smo se navikli na… »
Studentkinja: Protest u Beogradu biće drugačiji, podržavamo generalni štrajk
Novi magazin 03.03.2025
"Najvažnija poruka "Studentskog edikta" je podsećanje na osnovna načela kojima bi država trebalo da se vodi. Mi ništa novo nismo napisali već tražimo samo ono što svi građani zaslužuju. Neki ljudi su zaboravili da na to imaju pravo, jer smo se navikli na… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza Srbije krajem decembra 2025: hladno jutro, pretežno sunčano i promenljivo vreme sa prolaznim snežnim padavinama
Naslovi.ai pre 7 minutajoš 29 povezanih
Prvi fer izbori na ulicama Srbije: Studenti za Danas otkrivaju kako je prošla akcija prikupljanja potpisa
Danas pre 2 satajoš 52 povezane
Napad dronovima na Putinovu rezidenciju i međunarodne reakcije
Naslovi.ai pre 6 minutajoš 69 povezanih
SRCE: Raspustiti ceo REM, odgovornima za zloupotrebu zabraniti zapošljavanje u javnom sektoru
Beta pre 4 satijoš 28 povezanih