Povezane vesti
Kako će izgledati protest u Beogradu: Stigle prve najave VIDEO
Nova 03.03.2025
"Najvažnija poruka 'Studentskog edikta' je podsećanje na osnovna načela kojima bi država trebalo da se vodi. Mi ništa novo nismo napisali već tražimo samo ono što svi građani zaslužuju. Neki ljudi su zaboravili da na to imaju pravo, jer smo se navikli na… »
Studentkinja: Protest u Beogradu biće drugačiji, podržavamo generalni štrajk
N1 Info 03.03.2025
"Najvažnija poruka "Studentskog edikta" je podsećanje na osnovna načela kojima bi država trebalo da se vodi. Mi ništa novo nismo napisali već tražimo samo ono što svi građani zaslužuju. Neki ljudi su zaboravili da na to imaju pravo, jer smo se navikli na… »
Kako će izgledati protest u Beogradu: Stigle prve najave VIDEO
Nova 03.03.2025
"Najvažnija poruka 'Studentskog edikta' je podsećanje na osnovna načela kojima bi država trebalo da se vodi. Mi ništa novo nismo napisali već tražimo samo ono što svi građani zaslužuju. Neki ljudi su zaboravili da na to imaju pravo, jer smo se navikli na… »
Studentkinja: Protest u Beogradu biće drugačiji, podržavamo generalni štrajk
Novi magazin 03.03.2025
"Najvažnija poruka "Studentskog edikta" je podsećanje na osnovna načela kojima bi država trebalo da se vodi. Mi ništa novo nismo napisali već tražimo samo ono što svi građani zaslužuju. Neki ljudi su zaboravili da na to imaju pravo, jer smo se navikli na… »
Vesti dana »
Oblačno jutro, a zatim razvedravanje: Evo kakvo nas vreme očekuje tokom vikenda
Glas Zaječara pre 1 satjoš 15 povezanih
Partizan je ovo čekao gotovo dve decenije! Isplivao podatak koji će mnoge ostaviti u neverici!
Kurir pre 37 minutajoš 38 povezanih
Evropa pred energetskim testom, struja sve traženija - da li je Elektromreža Srbije spremna za zimu
RTV pre 57 minutajoš 5 povezanih
Srušio se avion u dr Kongu: Poginulo 14 ljudi, među njima dva generala
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 2 povezane