Povezane vesti
Kako će izgledati protest u Beogradu: Stigle prve najave VIDEO
Nova 03.03.2025
"Najvažnija poruka 'Studentskog edikta' je podsećanje na osnovna načela kojima bi država trebalo da se vodi. Mi ništa novo nismo napisali već tražimo samo ono što svi građani zaslužuju. Neki ljudi su zaboravili da na to imaju pravo, jer smo se navikli na… »
Studentkinja: Protest u Beogradu biće drugačiji, podržavamo generalni štrajk
N1 Info 03.03.2025
"Najvažnija poruka "Studentskog edikta" je podsećanje na osnovna načela kojima bi država trebalo da se vodi. Mi ništa novo nismo napisali već tražimo samo ono što svi građani zaslužuju. Neki ljudi su zaboravili da na to imaju pravo, jer smo se navikli na… »
Kako će izgledati protest u Beogradu: Stigle prve najave VIDEO
Nova 03.03.2025
"Najvažnija poruka 'Studentskog edikta' je podsećanje na osnovna načela kojima bi država trebalo da se vodi. Mi ništa novo nismo napisali već tražimo samo ono što svi građani zaslužuju. Neki ljudi su zaboravili da na to imaju pravo, jer smo se navikli na… »
Studentkinja: Protest u Beogradu biće drugačiji, podržavamo generalni štrajk
Novi magazin 03.03.2025
"Najvažnija poruka "Studentskog edikta" je podsećanje na osnovna načela kojima bi država trebalo da se vodi. Mi ništa novo nismo napisali već tražimo samo ono što svi građani zaslužuju. Neki ljudi su zaboravili da na to imaju pravo, jer smo se navikli na… »
Vesti dana »
Vijorila se srpska trobojka u Zagrebu: Nova medalja za srpski vaterpolo
Mondo pre 4 satijoš 41 povezana
Vašington se ne sukobljava sa netanjahuom: "Nemamo problem s njegovim stavom"
Večernje novosti pre 6 satijoš 39 povezanih
Pančevci poveli 2:0 do 18. minuta pa prokockali sve: „Romantičari“ izborili remi, prvi poraz IMT-a
Dnevnik pre 4 satijoš 23 povezane
Uklonjena ogromna zastava Ukrajine iz centra Prištine, Albanija kritikuje Zelenskog
Beta pre 10 satijoš 18 povezanih