Povezane vesti
Kako će izgledati protest u Beogradu: Stigle prve najave VIDEO
Nova 03.03.2025
"Najvažnija poruka 'Studentskog edikta' je podsećanje na osnovna načela kojima bi država trebalo da se vodi. Mi ništa novo nismo napisali već tražimo samo ono što svi građani zaslužuju. Neki ljudi su zaboravili da na to imaju pravo, jer smo se navikli na… »
Studentkinja: Protest u Beogradu biće drugačiji, podržavamo generalni štrajk
N1 Info 03.03.2025
"Najvažnija poruka "Studentskog edikta" je podsećanje na osnovna načela kojima bi država trebalo da se vodi. Mi ništa novo nismo napisali već tražimo samo ono što svi građani zaslužuju. Neki ljudi su zaboravili da na to imaju pravo, jer smo se navikli na… »
Kako će izgledati protest u Beogradu: Stigle prve najave VIDEO
Nova 03.03.2025
"Najvažnija poruka 'Studentskog edikta' je podsećanje na osnovna načela kojima bi država trebalo da se vodi. Mi ništa novo nismo napisali već tražimo samo ono što svi građani zaslužuju. Neki ljudi su zaboravili da na to imaju pravo, jer smo se navikli na… »
Studentkinja: Protest u Beogradu biće drugačiji, podržavamo generalni štrajk
Novi magazin 03.03.2025
"Najvažnija poruka "Studentskog edikta" je podsećanje na osnovna načela kojima bi država trebalo da se vodi. Mi ništa novo nismo napisali već tražimo samo ono što svi građani zaslužuju. Neki ljudi su zaboravili da na to imaju pravo, jer smo se navikli na… »
Vesti dana »
Iranske vlasti: U napadima SAD tokom noći ranjeno više od 260 osoba, prethodnih dana ubijeno oko 30
Beta pre 1 satjoš 33 povezane
Vremenska prognoza za Srbiju: Sunčano i toplo uz lokalne pljuskove
Naslovi.ai pre 15 minutajoš 28 povezanih
Advokat: Dvojica napadača na Arsenijevića priznala delo, tužilac ocenio da nema krivičnog dela
Beta pre 1 satjoš 10 povezanih
Poslovi infostud: Tržište rada u Srbiji pokazuje znake oporavka
Pressek pre 4 minutajoš 16 povezanih