Povezane vesti
Kako će izgledati protest u Beogradu: Stigle prve najave VIDEO
Nova 03.03.2025
"Najvažnija poruka 'Studentskog edikta' je podsećanje na osnovna načela kojima bi država trebalo da se vodi. Mi ništa novo nismo napisali već tražimo samo ono što svi građani zaslužuju. Neki ljudi su zaboravili da na to imaju pravo, jer smo se navikli na… »
Studentkinja: Protest u Beogradu biće drugačiji, podržavamo generalni štrajk
N1 Info 03.03.2025
"Najvažnija poruka "Studentskog edikta" je podsećanje na osnovna načela kojima bi država trebalo da se vodi. Mi ništa novo nismo napisali već tražimo samo ono što svi građani zaslužuju. Neki ljudi su zaboravili da na to imaju pravo, jer smo se navikli na… »
Kako će izgledati protest u Beogradu: Stigle prve najave VIDEO
Nova 03.03.2025
"Najvažnija poruka 'Studentskog edikta' je podsećanje na osnovna načela kojima bi država trebalo da se vodi. Mi ništa novo nismo napisali već tražimo samo ono što svi građani zaslužuju. Neki ljudi su zaboravili da na to imaju pravo, jer smo se navikli na… »
Studentkinja: Protest u Beogradu biće drugačiji, podržavamo generalni štrajk
Novi magazin 03.03.2025
"Najvažnija poruka "Studentskog edikta" je podsećanje na osnovna načela kojima bi država trebalo da se vodi. Mi ništa novo nismo napisali već tražimo samo ono što svi građani zaslužuju. Neki ljudi su zaboravili da na to imaju pravo, jer smo se navikli na… »
Vesti dana »
(VIDEO) Građani u nepreglednoj koloni čekaju da se poklone Časnom pojasu Presvete Bogorodice
N1 Info pre 1 satjoš 23 povezane
Na osmom spratu, a dva dana bez vode: Kako se pere veš i tušira u Čačku
N1 Info pre 1 satjoš 63 povezane
Bela kuća demantovala postojanje memoranduma o razumevanju s Iranom o okončanju rata
Beta pre 3 satajoš 22 povezane