Povezane vesti

Zdravković: Od ulaska u skupštinu ukazujemo na korupciju u Leskovcu

Zdravković: Od ulaska u skupštinu ukazujemo na korupciju u Leskovcu

Stav.life pre 9 sati
Da odbornici GG „Za Leskovac zajedno“ na svakoj skupštini grada i skoro svakoj konferenciji za štampu iznose jasne dokaze u vidu ugovora, faktura, odluka, završnih računa i sl. o pojedinim koruptivnim aferama u lokalnoj samoupravi, piše u… »
Za Leskovac zajedno: Mi smo otkrili aferu atarskih puteva, ali ne hapsi se „šampin korupcije“ za koga imamo mnogo dokaza

Za Leskovac zajedno: Mi smo otkrili aferu atarskih puteva, ali ne hapsi se „šampin korupcije“ za koga imamo mnogo dokaza

Jugmedia pre 10 sati
Grupa građana Za Leskovac ZAJEDNO od svog ulaska u skupštinu grada Leskovca dokazujeda grad Leskovac ima najkorumpiraniju lokalnu vlast i šampiona korupcije gradonačelnika Gorana Cvetanovića. Na svakoj skupštini grada i skoro svakoj konferenciji za… »
GG Za Leskovac ZAJEDNO: Od svog ulaska u skupštinu grada dokazujemo da Leskovac ima najkorumpiraniju lokalnu vlast i šampiona…

GG Za Leskovac ZAJEDNO: Od svog ulaska u skupštinu grada dokazujemo da Leskovac ima najkorumpiraniju lokalnu vlast i šampiona…

Jug press pre 12 sati
LESKOVAC Grupa građana Za Leskovac ZAJEDNO od svog ulaska u skupštinu grada Leskovca dokazuje da grad Leskovac ima najkorumpiraniju lokalnu vlast i šampiona korupcije gradonačelnika Gorana Cvetanovića. Na svakoj skuppštini grada i skoro svakoj… »
Zdravković: O svim ovim aferama gradonačelnika Leskovca i Perice Gavrilovića pričali smo mi i radili posao tužilaštva i…

Zdravković: O svim ovim aferama gradonačelnika Leskovca i Perice Gavrilovića pričali smo mi i radili posao tužilaštva i…

Rešetka pre 11 sati
Grupa građana “Za Leskovac – Zajedno” od svog ulaska u skupštinu grada Leskovca dokazuje da grad Leskovac ima najkorumpiraniju lokalnu vlast i šampiona korupcije gradonačelnika Gorana Cvetanovića, navodi se u današnjem saopštenju za javnost… »

Vesti dana »