Повезане вести

Здравковић: Од уласка у скупштину указујемо на корупцију у Лесковцу

Здравковић: Од уласка у скупштину указујемо на корупцију у Лесковцу

Став.лифе 03.03.2025
Да одборници ГГ „За Лесковац заједно“ на свакој скупштини града и скоро свакој конференцији за штампу износе јасне доказе у виду уговора, фактура, одлука, завршних рачуна и сл. о појединим коруптивним аферама у локалној… »
За Лесковац заједно: Ми смо открили аферу атарских путева, али не хапси се „шампин корупције“ за кога имамо много доказа

За Лесковац заједно: Ми смо открили аферу атарских путева, али не хапси се „шампин корупције“ за кога имамо много доказа

Југмедиа 03.03.2025
Група грађана За Лесковац ЗАЈЕДНО од свог уласка у скупштину града Лесковца доказуједа град Лесковац има најкорумпиранију локалну власт и шампиона корупције градоначелника Горана Цветановића. На свакој скупштини града и скоро… »
ГГ За Лесковац ЗАЈЕДНО: Од свог уласка у скупштину града доказујемо да Лесковац има најкорумпиранију локалну власт и шампиона…

ГГ За Лесковац ЗАЈЕДНО: Од свог уласка у скупштину града доказујемо да Лесковац има најкорумпиранију локалну власт и шампиона…

Југ пресс 03.03.2025
ЛЕСКОВАЦ Група грађана За Лесковац ЗАЈЕДНО од свог уласка у скупштину града Лесковца доказује да град Лесковац има најкорумпиранију локалну власт и шампиона корупције градоначелника Горана Цветановића. На свакој скуппштини града… »
Здравковић: О свим овим аферама градоначелника Лесковца и Перице Гавриловића причали смо ми и радили посао тужилаштва и…

Здравковић: О свим овим аферама градоначелника Лесковца и Перице Гавриловића причали смо ми и радили посао тужилаштва и…

Решетка 03.03.2025
Група грађана “За Лесковац – Заједно” од свог уласка у скупштину града Лесковца доказује да град Лесковац има најкорумпиранију локалну власт и шампиона корупције градоначелника Горана Цветановића, наводи се у данашњем саопштењу… »

Вести дана »